Şimdi Ara

Muhabbet kusu kafes yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar yenı muhabbet kusu alcam evde ya salonda durcak yada benım odamda ve ben gündüz okula gittigim için 12:30 dan 6:00 kadar odama cok giren olmuyor ınternette bazı yerlerde canları sıkılmasın diye en cok oturdugunuz yere koyun diyor bazı yerlerdede cok gırıp cıkılan bır odaya koymayın strese girerler dıyor ?.
    Ve ayrıca benım odamda kaloriferin ve camında yanında durcak ama cam çift kat cam oldugu için hava kacırmıyor , kaloriferide kapatabilirim sizce alcagım kusu nereye koyıyım salonamı mı odamamı??(ve kusu tek alcam)



  • Bence salona koysan daha iyi olur. Stres olayında doğruluk payı olabilir ama birazda kuşun karakteriyle alakalı bir durum bu. En azından ilk zamanlarda sıkıntı yaşasada, size alışması açısından insan içinde olması daha iyi olabilir.

    Birde yüksek bir yere koyarsan kendine güveni artar derler bunuda göz ardı etme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS10 -- 18 Mart 2012; 17:31:19 >
  • kusunun kafesi drekt güneş alan bi yerde olmasın bu yaz mevsiminde sorun yaratır sizlere ve kalabalığa alışması için kalabalık odada durması daha iyi ama eve gelen misafir cocuklarının ulaşamayacağı bir yükseklikte olursa daha iyi olur bunun için duvara bir çivi çakıp asabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.