Şimdi Ara

Muğla sıtkı koçman üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Muğla sıtkı koçman üni. kamu yönetimini tercihimde ilk sıraya yazmayı düşünüyorum. Daha önce bu üni. okumuş veya bilgi sahibi olan arkadaşlar üni. hakkında ayrıntılı bilgi verebilir mi ?



  • swif kullanıcısına yanıt
    Ya git izmiri felan yaz. Ev sahipleri adamı canından bezdirir. 8 mevsim yağışlı. Ha eğer dersenki bende para bol eylülde akyakadan 350 liraya dayalı döşeli tek başına 1+1 kiralarsın. ama haziranın başında evi boşaltmanı isterler. yani en güzel vakitlerinde muğlanın evsiz kalırsın. belediyeye bağlanıcak orası ulaşım biraz daha ucuzlayacak 4,5 lira özel otobüsler, belediye otobüsü 2 saatte bir kalkıyor o da 2,5 lira. Git gel 5 lira. ayda 20 kere gidip gelsen 100 lira en az. 350+100= 450 lira. ha merkezde biriyle eve çıkayım dersen otobüs derdin olmaz. 400-500 lira 2+1,3+1 ler merkezde. Bi de kışın yakıt var. Her türlü akyaka'dan daha ucuza gelir. yurtta kalmanı tavsiye etmem yemeklerini sadece yemek yemek için yersin. tadı tuzu yoktur. kötekli'de eve çıkayım dersen zaten tam bir saçmalık olur. çamurun ve gaddar ev sahiplerinin eline düşersin. ayrıca cafe bol ama cafe neye yararki? insan sinemaya gitmek farklı etkinliklere konserlere katılmak istiyor. muğla'daki sinema 1900'lerden kalma. sinema keyfi bile yaşayamazsın kardeşim. ben 3. senemi bitirdim muğlada. 1. sene hevesliydim felan ama inan bana muğlaya 1 seneden fazla katlanılmıyor. Aydın'da sinemaya gidersin, canın sıkıldı mı atla izmir'e git, kuşadasına,didime gidersin. Balıkesir'de istanbula yakın olursun, ayvalık'a, edremit'e gezmeye gidersin. yani muğla'yı sırf gezmek için yazacaksan yazma.
    Yazmamandaki en büyük faktörleri sıralıyorum YAĞMUR- ÇAMUR- EV SAHİPLERİ -SOSYAL HAYAT (CAFE VE OKEY SALONLARIYLA KISITLI- BAR VE İÇKİLİ MEKAN BAKIMINDAN TATMİNKARDIR), TATİL BELDELERİNİN 1 İL MESAFESİNDE OLMASI, HERŞEYİN PAHALI OLMASI,OKULUN MEŞHUR YOKUŞU


    Kardeşim 4 seneni heba etmek istemiyorsan YAZMA!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahmacuN38 -- 30 Haziran 2014; 21:27:24 >




  • Teşeklür ederim bilgi için peki iibf de eğitim nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bilgi için ben bunlara rağmen yinede yazmayı düşünüyorum kira vs. Çok abartılı olmadığı sürece benim için sıkıntı değil gezmeye gelince birazda onun için yazıyorum ama anlattığınız gibiysede arkadaş çevresi olduğu sürece yapılacak gezilecek geziler vs olacağını düşünüyorum çok fazla gezen biri olmadığım içinde bu konuda büyük ihtimal muğla beni tatmin edecektir benim merak ettiğim diğer konu eğitimi acaba iibf de eğitim nasıl bana istediğim donanımı verebilir mi sizce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swif -- 1 Temmuz 2014; 23:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swif kullanıcısına yanıt
    Ben tek başıma evde kalıyorum. Ev 20 metrekare 450 lira kira ödüyorum. Benim gibi maddi imkanın varsa neden olmasın, paran varsa gel. Gezilecek yerler 1 il mesafesinde. Muğla'da sinema bile yok kardeşim. 1900'lü yıllardan kalma sinema salonu var. Tüm koltuklar eşit hizada o sinemada. Önündeki adamla aynı hizada film izliyosun düşünsene. Arkadaş ortamı gelip geçicidir. Arkadaşlarla da bi yere kadar. Hergün okey oynamaktan, tavla oynamaktan sıkılırsın. Ben diyelim eylül ayında gideceğim. 1 hafta tatil yapacağım sonra okullar açılacak. Ekim'den Haziran'a kadar 8 ay yağışlı. Muğla Türkiye'nin en çok yağış alan 2. ilidir. Haziran geldi diyelim okullar bitti. Eee bu sefer memlekete dönmem gerekecek. Maksimum 1 hafta kaldın tatil için. Senede toplam 2 hafta gezebileceksin. Bunu başka yerlerde okuyup gene Muğla'ya gelerek çok rahatlıkla yapabilirsin. Yurtta kalmayı aklından geçirme, yemeklerinin tadı saman gibi.
    İİBF'nin yuvarlak pembe bi binası var. Lanet bir yokuş var, orayı hergün çıkman gerekecek. Eğitimi hakkında bilgim yok. Nerede oturduğunda önemli, ben memlekete gitmek için 13 saat yol çekiyorum. Pişmanım yazdığıma, canım istediği vakit haftasonu ailemi göremiyorum. Bayramlarda her zaman gidemiyorum. Sen nerede oturuyorsun?




  • LahmacuN38 kullanıcısına yanıt
    Ankarada oturuyorum dediğim gibi maddi olarak sıkıntı yok. Tek takıldığım nokta eğitimi. Uzaklığı şuan bana fazla sıkıntı olarak gelmesede daha sonra sıkıntı yaşarmıyım diye aklıma gelmiyorda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swif kullanıcısına yanıt
    eskişehir,konya,bolu ankara'ya yakın illeri düşün derim. hep şöyle oluyor millet 1 sene kalacakmış gibi geliyor. ama okul 4 senelik bunu unutma. muğla'dan 1 senede bıkarsın. çevremdeki tüm arkadaşlarım keşke her sene başka bi ilde okusam diyor. Ankara,İstanbul,İzmir oralarda okusam diyor hepsi. Ben 1 senede sıkıldım, gezilecek yerleri gezdim, yaşanacakları yaşadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.