Şimdi Ara

Muğla Dalaman'da Satılık Fırsat Daire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Dalaman'ın merkezinde, gerçekten çok iyi bir konumda yapımı süren, kaba işleri tamamlanmış, çatısı tamamlanmış, doğrama, kaplama vs imalatları devam eden inşaatımdan elimde bulunan 4 adet daireden 1 adet 115m2 3+1 daireyi 1.600,00TL metrekare fiyatı ile satmak istiyorum.
    Malum kur krizinin malzemelere olan farkından ve önümüzde kurun nasıl seyredeceğini öngöremediğim için bu yola gidiyorum. Şu an ki durumda 1.600,00TL'yi geçmiş durumda inşaat+arsa maliyeti.
    Şu an kat irtifak tapusu alınmış ve kat mülkiyet için belediye tarafından ön kontrolleri yapılmış durumda. Yani ince işleri belli bir safhaya geldiğinde kat mülkiyeti ile yapı ruhsatı çıkarılmasına mani bir durum bulunmamakta.

    Dalaman yatırım için önümüzde ki dönemde her geçen gün hızla değerlenen bir bölge. Burada uzun uzun anlatmaktansa ilgilenen arkadaşlar mesaj atarlarsa geçtiğimiz 2 yılda ki seyri ile tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri anlatırım. Şunu söyleyebilirim, Muğla bölgesinde ki en bakir, en ucuz ve potansiyeli en yüksek ilçe.

    Satışa gelecek olursak yeni sezonda, (Martta başlar) 250.000,00TL civarında değerlendirilebilir ya da en kötü şartlarda 220-230.000,00TL civarına acil satılabilir.

    Araç ile takas düşünebilirim ancak araç takas fiyatım 240.000,00TL'dir.

    Herkese teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.