Şimdi Ara

gg (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
30.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Savunan varsa alsın evine

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle doğru bir hareket başkanın yaptığı.Bu milletin evlatları bu kadar rahat kullanamıyorlar buraları.Hükümetin Suriye konusunda yaptığı yanlışlar Ahmet Davutoğlu ile başlamış ve günümüze kadar devam etmiştir.Ülkemiz birçok sorunla uğraşırken birde bu sorunla mücadele ediyoruz.
    İstanbul' da yaşayan biri olarak oturduğum bölgede çok yoğunlar.Bayramda ulaşım ücretsiz olunca heryerde bunlar vardı.Birde görgüsüz gibi yer vermiyolar birini kaldırdım yer ver diye metroda.İstanbulun kalabalığı yetmezmiş gibi birde bunları çekiyoruz.Birde erkekler koloni halinde geziyor acayip ayar oldum.Çokk fazlalar İstanbulda rahat 3-4 milyon vardırlar.Hadi kadın çoçuk yaşlı alırsında bunları nedej kabul ediyosun ülkelerini savunsunlar yaşlar hep genç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftalarda Mersin'de pozcu kavşağında Suriyeli 16-17 yaşlarında bir çocuk arkadaşlarına şöyle bağırdı: "Türk müsünüz olum siz polisten kaçıyorsunuz?" Şerefsizliğin de böylesi... Madem bu kadar cesursun defol git ülkene geri, savaştan kaçıp, bizim ülkemizde bizim vergilerimizle hayat standartlarımızı hem sosyal hemde ekonomik olarak bu derece batırıp, üstüne bu nankörlüğü yapmaları bana çok dokunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul’da rezalet. Napıcaz beyler. Ülkede huzur kalmadı?

    Fatih resmen olmuş Suriye’nin başkenti. İyi insanlar var elbet ama çok görgüsüz cahil eğitimsiz olanı da var.

    Geçen kafede oturuyorum çalışanların tamamı neredeyse Suriyeli. Bi grup Suriyeli elemanda oturmuş ellerinde nargile s**knin keyfine bakarak ayağını da başka bi sandalyeye uzatmış, ayakkabılarını da çıkartmış bi de o... kimse de ses etmiyor.

    Niye biliyor musunuz? Onlar para kazandırıyor onlara ama saygı adab hiç umurlarında değil. İşte bu yüzden kaybediyoruz.

    Bizim insanlar parayı veren düdüğü çalar diyor ama parayı veren ülkeyi de Şerefide, huzuru da çalar. Buna göz yuman insanlar utanmıyorsa suç bizde değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suriyede bir sürü savaş dışı yer var.

    o halde bu adamlar niye türkiyeye geliyor. bakın her şekilde kendi ülkesinde rahat edecek, peki niye yabancı bir ülkeye geliyor?

    çoğu türkçe öğrendi samimi olduğunuz veya akıllı kültürlü olanlarına sorun size şu cevabı verirler;

    "eğer suriyenin içinde başka bir yere gitse idik karılarımızı kızlarımızı elimizden alırlardı."

    evet bakın arap budur. bu adamlar bizden farklıdır. bunlarda vatan kavramı yok. bunlar için tek önemli şey karı kızdır. biri düştü ise hemen onun karısı kızına çökerler, şaka değil gerçek bu.

    afrine giren türk subayları ittifakla bunu tespit etmişlerdir. suriyelilere "eğer türkler buraya göç etseydi onlara nasıl davranırdınız?" sorusunu sorduklarında hep aynı cevabı almışlar. çünkü adamların adeti böyle imiş, demişler ki;

    " türkler gelse idi işe yarar karı kızları alıkoyar, gerisini sınır dışı ederdik. "

    ayrıca suriyeliler niye türkiyede tutuluyor sorusunun cevabı açık, avrupa ile gizli anlaşmalar var.




  • mustf9 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim saf temiz anadolu halkını da biliyoruz televizyon programlarında ifşa oluyorlar kimsenin haberi olmadan olanların da haddi hesabı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 9 Haziran 2019; 17:27:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık bıktık Bursa'nın yarısı suriyeli...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş tamam müslümanız eyvallah kadınları yaşlıları eli silah tutmayanları gelsinler de bunedir ya 19 20 yaşında gençler hepsi ne işleri var bu at tezeklerinin burada hayvan gibi birşey bu suriyelilerin coğu ya.

    Bunlar gelmesin yeter bıktık anasını satayım yada açın avrupa kapısını gitsinler oraya bela olsunlar.

    Nasıl bir toplum bunlar anlayamadımki afrikalısı gelir adam saat satar parfüm satar kendini geçindirmeye calısır 10 15 senedir istanbulda olup daha kımseye bir söz söylediklerini ne duydum ne gördüm ben.Bunlar öyle değil arkadaş nekadar cahil pis bir toplum ya.

    Bunlar yalova kazığı gibiler bir işe yaramıyorlar +Milleti rahatsız etmekten başka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanadianS44 -- 9 Haziran 2019; 19:25:38 >
  • Kadın, çoluk, çocuk, yaşlı dahil hiçbirinin gelmemesi gerekiyor. Çoluk çocuk olunca neden gelsin diyoruz? Bizim ülkemizde açlıktan, soğuktan donarak ölen çocuklar var, sahip çıkıldı mı onlara? Milletin çoluk çocuğuna mı sahip çıkacağız? Üstelik bu çocuklar savaştan kaçtığı iddia edilen insanların çocukları. Savaş esnasında üreyen insanların çocukları. Bundan bizene? Biz kendi evlatlarıma sahip çıkabiliyor muyuz?
    Suriyeliler geri Suriye'ye gönderilmemeli. İpsala ve Kapıkule'nin kapıları açılıp, Avrupa'ya salınmalıdır.
  • Zaten resmi issizlik rakami 4.700.000, gayri resmi 8.000.000 issiz TURK insani varken, bu oran %15 ken, daha kendimize bakamazken, ustune bir de 5.000.000 Suriyeli ile ugrasiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 9 Haziran 2019; 20:16:0 >
  • Ülkeyi rezil ettiler gitti, İstanbul gibi Türkiye'nin bir numaralı şehrini nüfusu kaldırmadığı gibi bu toprağından kaçan sürülerle doldurdular, sen böylesine güzel bir şehri mültecilerle doldurup rezil etmiş gitmişsin en büyük kötülüğü yapmışsın daha ne yapacaksın bu şehre, ondan sonra oy dileniyorlar.
  • Şu hale bak, bir kıllı çöl bedevimiz eksikti o da oldu. Bizim aslanlar suriye de çarpışsın, bu itler utanmadan deniz keyfi yapsın.
  • Gidenler dönüşe başlamış, cümleten gözümüz aydın
    gg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse bütün kıyı şeridi satıldı, sahiller Türklerindir diyorsunuz hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke Almanya gibi yapsak. Bayram için ülkesine dönen suriyelileri bayram dönüşü Almanya'ya almamışlardı. Açıklaması da “Bir mülteci ülkesine dönebiliyorsa mülteci değildir.” Doğru bir mantık. Daha 2 gün önce Şişli'de McDonald's'da yemek yiyeyim dedim. 3 kişi girdik içeride bizden ve çalışanlardan başka bir tane Türk yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 10 Haziran 2019; 12:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp tez günde belanı bulursun inşallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben ne Mudanya ne bodrum ne Marmaris hangi ile bağlı iyice düşünmeden doğru cevap bile veremem. Bırakın gitmeyi. Tatil yapmayı. Türk ün bile ömründe bir kere gitmediği gidemediği yerlere bile Suriyeliler e maddi manevi destek verenlerin Allah şu ezan vakti bin belasını versin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organismus

    Bu mesaj silindi.
    Sidigini icmekle mesguller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sahildeki görüntüler sadece mudanya ile sınırlı değil maalesef. Geçtiğimiz günlerde Florya'ya gitmiştim arkadaşımla bilenler bilir sosyal tesisler deniz kenarındadır. Velhasıl öyle gezelim dedik gittik gerçekten ben şok geçirdim. Sosyal tesislerin sahil kısmından ileri gidince artık kendi topraklarımızdan çıkmışız gibi hissediyoruz. Herkes ama herkes suriyeli, ellerinde nargileler çimenlere yayılanlar ayrı, çadır kuranlar ayrı, kot pantolon + tişörtle denize girenler ayrı... Ciddi manada rahatsız edici görüntü oluşturmuşlar. Gelip geçerken bize adeta yabancı biriymişiz gibi bakıyorlar. Acil olarak İBB'nin veya valiliğin bu duruma el koyması lazım. Olur ya gitmek isteyen olur kız arkadaşıyla falan aman diyim gitmeyin adamların bakışları o kadar rahatsız edici ki anlatamam.

    Sahillere alınmaması veya oralardan gönderilmesini de ayrıca çok haklı buluyorum. Bunun ırkçılık veya ayrımcılıkla alakası yok. Bunlar sözde savaştan kaçmış mülteciler değil mi ? Mültecilerin yeri sınırdaki mülteci kamplarıdır. Eğer kaçak bir şekilde şehirlere gelip bizim insanımızı rahatsız edici hareketler yapıyorlarsa onları en ivedi şekilde göndermek gerekir. Bazen yerel yönetimler veya devletler kendi vatandaşının güvenliği ve refahı için bu tarz uygulamalar yaparlar.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.