Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
119
Favori
242.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışında akrabam var.



    Ben ona göndertip, ondan da bana göndermesini istemeyi düşünüyorum.



    Ama gümrükten geçer mi kalır mı bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark1983 kullanıcısına yanıt
    Konu başlığının uzun zaman önce değişiminde belirtildiği gibi, sadece MTK değil Snapdragon işlemcili telefonlara da IMEI atılabiliyor (çoğu modelde yapılabiliyor ama almadan önce internette aratıp emin olmak lazım). Bir not da, MTK işlemcilere IMEI atmanın artık eskisi gibi "Telefondan Engineer Mode'a gir, IMEI'yi yaz; telefonu yeniden başlat" şeklinde kolay olmadığıdır. İlla ki bilgisayara takarak ve bazı programlar kullanarak IMEI atmak gerekiyor. Tabii bu biraz uğraştırsa da bir kere yapılacağı ve kalıcı olma avantajı sağladığı için (Engineer Mode ile yapıldığında telefon sıfırlanınca bir daha yapmak gerekiyordu) çok da sorun değil. İnternetten araştırarak Türkçe açıklamalar bulmak mümkün ama yine de bilgisayara ve bu tip işlemlere uzak olanlar için biraz terletici olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 26 Aralık 2017; 21:21:59 >
  • Fenman kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.



    Sizin tavsiye edebileceğiniz bir telefon var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark1983 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    Belirli bir modeli size önermem zor ama 5-6 yıldır değişik Çin markaları kullanmış biri olarak marka bazında Xiaomi'yi önerebilirim. Ben de artık Xiaomi kullanıyorum. Ulefone, Elephone, Doogee, Homtom, Umi gibi Çin markalarında Xiaomi kalitesini ve desteğini bulmanız zor. Hem Xiaomi'nin de fiyat ve özellik açılarından gayet geniş bir model skalası var. Bu konunun da yer aldığı "Diğer Android Telefonlar" bölümünde biraz araştırma yaparak beklentilerinize ve bütçenize uygun bir model bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 27 Aralık 2017; 6:4:19 >
  • Arkadaşlar 120 - 150 dolar arasi Çinden alinabilecek en iyi telefon modeli nedir ? Arkadaşım Çin e gidecek gitmişken aldirayim diyorum. Bu arada yaninda getirirken sorun çıkartırlarmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Tek telefonda sorun çıkmaz ama diyelim ki bir şey sordular; o zaman "Yeni telefon aldım; pasaportuma kaydettireceğim" der; hiç sorun olmadan sokar. Hatta iki telefon alıp bir tanesini kutusundan çıkararak cebinde tutar; diğerini kutusuyla bavuluna koyar. Bu durumda da büyük ihtimalle sorun çıkmayacaktır.

    Şu anda bu aralıkta fiyat/performans oranı en yüksek telefon, Snapdragon 625 işlemcili (dikkat: Redmi Note 4'ün MTK işlemcili modeli de var) Xiaomi Redmi Note 4x'tir. Hatta bulursa Note 4 Global alması daha iyi olur (bu model de Snapdragon işlemcilidir). Uyarımı tekrarlıyorum; bu modeli alacaksa Snapdragon işlemcili olduğuna mutlaka dikkat etsin. Çünkü Snapdragon işlemcili versiyonu bu kadar uygun fiyattayken, neredeyse aynı (biraz ucuz) fiyatta olan MTK'lı versiyonu almanın pek anlamı yok.
  • Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. Sagolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

    Bu arada, bu modelin hem 3/16, hem 3/32, hem de 4/64 hafızalı seçenekleri var. Arkadaşınıza söyleyin: Snapdragon işlemciye dikkat ederken hafızaya da baksın. Verdiğiniz 150 dolar sınırlamasıyla 4/64 alması oldukça zor ama dikkatsiz davranıp 150 dolara da 3/16 olanı almasın. 150 doların biraz altına veya üstüne 3/32 alması uygun olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    Arkadaşlar 120 - 150 dolar arasi Çinden alinabilecek en iyi telefon modeli nedir ? Arkadaşım Çin e gidecek gitmişken aldirayim diyorum. Bu arada yaninda getirirken sorun çıkartırlarmi ?

    found a very interesting good in Gearbest:Ulefone Power 3 4G Phablethttps://gearbest.app.link/1rncdOsbfK

    Sıfır çerçeveli

    found a very interesting good in Gearbest:Elephone S8 4G Phablet 6.0 inchhttps://gearbest.app.link/DncKUdoigK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar buradan başka biryer gelmedi aklima sormak için, Bulgaristanda arkadasimin akrabasi var aliexpresten oraya telefon siparisi vermek istiyorum onlarda Türkiye'ye gelirken getirecekler ,oradaki durum nedir bilen varmi, vergi durumu yada devletteki prosedür nedir bilgisi olan varmi acaba,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 5 Şubat 2018; 20:37:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse ilgilenmiyormu bu başlıkla artık, halbuki bir sürü mıdel çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.