Şimdi Ara

MSN kendi kendine kapanıyor / MSN kendiliğinden kapanıyor - ÇÖZÜM YOLU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Arkadaşlar. Sizlere 3 günlük Msn mücadelemi ve sorunun kaynağını bu konumda anlatacağım.

    1- 3 gün önce sorunsuz girdiğim MSN e Ghost ( Ghost Sistem Geri Yükleme - Format gibi Bir şeydir. ) attıktan sonra girmemeye başladı.
    Problem: Msn açılır, Kişi listesi yüklenir, Küçük bir kutu açılırken ( Kutucukda ki yazıları görmeye fırsatım olmadı ) MSN hiç bir hata vermeden kendiliğinden kapanır.

    2- İlk yaptığım işlemler: MSN 8.5 kullanıyordum, sildim ve 9.0 kurdum aynı problem devam etti. Msn plus eklentilerini kurdum-sildim, onu yaptım bunu yaptım. Bir Unistall programı ile MSN ile ilgili tüm kayıtları sildim ve yeniden eski, yeni sürümleri kurdum. ( Silerken regedit, contact, Program files/Windows live kalıntıları dahil her şeyi sildim ) ama problem bir türlü çözüme ulaşmadı.

    3- Virüs olasılığını düşünerek;Google'dan biraz araştırma yaptım ve buldugum konular yardımı ile virüs olabilir düşüncesine kapıldım. Kaspersky 2010 ile full tarama yaptım, ComboFix ile tarama yaptım ama yine problem çözülmedi.

    4- Problemin Sebebi: Artık sinirlerim iyice gerilmişti ki, MSN açıldığında o açılan küçük kutucuk aklıma geliverdi ve ne olabilir diye düşünmeye başladım.. Ghost atmadan önceki Msn seçenekleri ve sonrasında ki seçenekleri düşündüm.

    Evet.. öncesi ve sonrası karşılaştırması sonrasında, tek bir sebep görebildim. Dosya Paylaşımı

    Malesef Ghost atmadan 1 ay önce Dosya Paylaşımım, Kişi listemden birine açılmıştı ghost sonrası Windows'ta ki paylaşım verileri silindi ama Msn tabanında paylaşım verilerim kaldı, Msn açıldığında o küçük kutucuk Paylaşım ile ilgili olan kutucuktur. Herhangi bir çakışma/problem yüzünden MSN i kapatıyor.

    MSN de oturum açmadan önce Araçlar/Seçenekler/Paylaşım Klasörleri/Paylaşım Klasörlerinde Sorun gider e bastığınız anda MSN kapanırsa sizdeki problemde benim gibi Paylaşım Klasörü ile ilgili bir problemdir.

    Ayrıca farklı, temiz veya yeni bir MSN hesabı ile sorunsuz girdiğinizi biliyor musunuz?

    5- Uzun lafın kısası. 3 günlük uğraşlarım sonucunda problemi buldum ama çözüm yolunu bulamadım. Gerisini getirebilecek arkadaşlar için; Problem Dosya Paylaşımı.







  • pardon ama bu dediğiniz yere yani Araçlar/Seçenekler/Paylaşım Klasörleri/Paylaşım Klasörlerinde sorun gider) nerden girecez
  • msni actığımızda oküçük kutuçuğu ben niye göremiyorum acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.