Şimdi Ara

MSI vs Monster Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,

    Düzgün bir Gaming Laptop almak istiyorum ve bütçem 6500-7500 TL arası. 2 adet Laptop arasında kaldım ve yardımınıza ihtiyacım var.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs73vr-stealth-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-256gb-ssd-2tb-17-3-gtx1060-w10.html - Isınma sıkıntısı mevcutmuş. 70-85C dereceyi bulabiliyor. Ses yüksek, performans harika,oldukça ince ve şık tasarıma sahip.
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V10-1.html#.WMRnHm-LSUk - Bir testte 50C derecede gördüm. Fan seslerinin rahatsız edici olduğunu duydum.

    ÖNEMLİ NOT: MSI modelinde Battlefield 1'de 70-80 fps alındığını görürken Monster modelinde 40-50 FPS alındığını gördüm böyle bir performans farkı mümkün müdür?

    Ayriyeten farklı önerilerileriniz olursa elbette ki önerilerinize açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkandGok -- 11 Mart 2017; 23:16:45 >







  • ikiside guzel bilgisayar ama monster hakkinda cok fazla sikaayet okudum o yuzden monster alacaksaniz dikkatli olmanizi oneririm.Su anda msi kullaniyorum ve bilgisayardan memnunum.
  • Expheribal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ısınma konusundaki düşünceleriniz nedir? Laptop konusunda çok bilgim yokta.
  • Valla oyunlarda Msi in turbo fan modunu açıyorum gayet güzel ısınmadan oynuyorum.Ama turbo modda fanlarin hızlı dönmesi biraz ses yapıyor.youtubedan alacağınız bilgisayarın benchmarklarina bi bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam msi benim eski laptobum px60 inceliğinde ve uzun süre oynayınca cidden ısınma yapıyordu.Msi ge serisine bakabilirsin.Monsterda sanırım 3 tane fan vardı,ısınma sorunu olmayacaktır ama fanları biraz sesli çalışabilir.Kalite olarak msi'dan kötüdür ama teknik servisinin iyi olduğunu duymuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öneriler için teşekkürler fakat 17'' ve GTX 1060 ekran kartlı bir dizüstü lazım. Baktığım kadarıyla en iyisi almak istediğimdi. Yine tabi bulabilirseniz öyle bir şey lütfen linkini atın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.