Şimdi Ara

MSI VR320X RECOVERY ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ ARKADAŞIN BİLGİSAYARINI BOZDUM RECOVERY İLE TEKRAR KURMAK İSTİYORUM ARTI XP KURMAYA ÇALIŞIYORUM TEKRRAR BAŞLADIĞINDA WİNDOWS KUR'a GİRDİĞİMDE KİLİTLENİP KALIYOR ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ BİLGİSAYARA REKLAM VİRÜSÜ GİRDİ FORMATLAYAMIYORUM



  • Bulabilirsen bi vista dvd si bul, onu kurarmış gibi başlat,format attıktan sonra pc yi yeniden başlat xp kur,direkt vista da kurabilirsin,o zaman daha sonra xp yuklemek istersen sorun çıkıyor. Bir seçenek daha var ama o zaman laptop garanti dışı kalabilir uyarayım(aslında diyelim hdd upgrade yapmak istedik,o zamanda mı garanti dışı kalıyor bilemiyorum,yani tam emin değilim). Bu bizim vr320 ler 2.5 sata hdd kullanıyor. Sen eğer hdd yi sökebilirsen normal pc ye sanki normal bir sata hdd bağlar gibi bağlayabiliyorsun. Böylece bu hdd yi pc de ikinci hdd olarak başlatıp windows altında bu hdd ye format atabilirsin(benimde başıma geldiğinde son çare olarak yapmıştım). Yanlız hddnin kapağında 2 vida var,biri kağıdın altında kalıyor dikkat et ona!!!

    Ek olarak,eğer harici bir hdd bulursan ona win kurup onu laptopa bağlayarak da aynı işlem tekrarlanabilir(bootdan usb seçilerek sanırım).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 17 Ağustos 2008; 20:29:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.