Şimdi Ara

MSI ve Liam Talbot Racing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 yılı Liam Talbot Racing yarışları ve MSI ortaklığını paylaşmak istedik. İlk bakışta araba yarışları ile olan bağlantı belirgin olarak görünmeyebilir. Ancak motor yarışları; yüksek performans gereksimi ile yollarda olabildiğince hızlı giden araçlara ihtiyaç duyar. Performans çıtasının yükseldiği, aerodinamik tasarımın düşük ağırlık kombinasyonu ile birleşmesi gerekir.

     MSI ve Liam Talbot Racing


    Elbette MSI ürünlerin aerodinamik tasarımlarına sahip olduğunu iddia etmiyoruz ama hafif ve ergonomik ürün tasarımı konusunda iddialı olduğumuzu söylemeliyiz. Talbot ve ekibi tarafından kullanılan dizüstü sistemler, bir takım görüntü analizi ve fotoğraf düzenleme için kullanılan GE62 serisi ile desteklenir. Liam Talbot açıkladığı gibi GE62; daha önce ekip tarafından kullanılan 4kg'lık ağırlığındaki önceki dizüstüler arasındaki fark bu kadar net olamazdı:

    "Biz ortalıkta koşuştururken aynı anda kullandığımız dizüstü sistemlerin hafif olması, bize büyük avantaj kazandırıyor".

    Ayrıca; 2015 sezonu LTR takımlarının Avustralya yarış simülatörü yanında, pist analizi için kullanılan MSI Workstation sistemlerinin yanında GT72 modelini de göreceksiniz.

    Liam Talbot Racing sezonu; İtalya Monza'da Blancpain'de MSI'ın desteği ile Kessel Racing # 111 Ferrari 458 Italia ile başladı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.