Şimdi Ara

MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de Yeni ve Güçlü Ürünleriyle Oyunculara Gövde Gösterisi Yapacak

    7-C03 no’lu standımızda uç noktada cihazlarımızla sizleri bekliyoruz

    Oyun donanımlarında dünya lideri MSI, Japonya'nın Chiba kentindeki Makuhari Messe'de bu yıl 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında TOKYO GAME SHOW 2022'ye katılacak. İki yıl aradan sonra gerçek bir gösteriyle geri dönen MSI, oyuncular için yepyeni deneyimler yaratacak en son ürünlerini sergiliyor.

    İşletmeler için 15-16 Eylül, halka açık olarak ise 17-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan TOKYO GAME SHOW 2022’de MSI, önceki yıllarda 6 birim olan stand alanını bu yıl 8 birime genişleterek 7-C03 no’lu standında laptoplardan masaüstü bilgisayarlara monitörlere, ekran kartlarına, anakartlara, oyuncu aksesuarlarına ve bileşenlere kadar tüm yeni Gaming ürünlerini sergileyecek.

    MSI Pazarlama Başkan Yardımcısı Sam Chern, “ MSI, oyun serilerinde en iyisini yapmak için büyük çaba harcıyor. Oyuncuların oyun dünyasında rakiplerini engelsiz bir şekilde alt etmelerine yardımcı olmak adına, kararlı performansa sahip, uç noktada ve sapasağlam cihazlar üretmek için hiçbir çabadan kaçınmıyoruz. İki yıl sonra gerçek bir şovun geri dönüşü için, TOKYO GAME SHOW 2022'de MSI'ın en yeni ve güçlü oyun ürünlerini sergileme fırsatını kesinlikle kaçırmayacak; oyuncular için hem zorlu bir performans, hem de nihai estetik ile üretilen rüya gibi donanımları kişisel olarak deneyimlemelerini sağlayacağız” dedi.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    Nihai Masaüstü PC Alternatifi – Titan GT77

    Yepyeni Titan GT77, sadece gelecek nesil performansı ve soğutma çözümüyle değil, aynı zamanda RGB ışık çubuğu ve Cherry MX Ultra low anahtarlı mekanik klavyesi gibi üstün özellikleriyle de geri dönüşünün ihtişamını sergiliyor. Cooler Boost Titian teknolojisi, en yeni 16 çekirdekli Intel® HX serisi işlemcinin gerçek potansiyelini açığa çıkaran 4 fan, 7 heatpipe ve faz değiştiren termal yastıklardan oluşmakta. Titan GT77’nin özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Özel OverBoost teknolojisi sayesinde CPU ve GPU'ya devasa bir bir 250W toplam güç dağıtımı sağlayarak performansını masaüstü bilgisayar seviyesine ulaştırıyor. Yepyeni Titan GT77, masaüstü sınıfı performansı ve genişletilebilirliği bir araya getiren 23 mm incelikte kasasıyla masaüstü alternatiflerini kökten değiştiriyor ve ödün vermeyen bir oyun laptopu arayanlar için nihai "Masaüstü alternatifi" olarak sunuluyor.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    Performansınızı Tarzınızla Gösterin, TÜM ÖZELLİKLERE bir arada sahip olun – Stealth 15M

    Stealth M Serisi, şehirli tarzı ve sokak modasını şık ve hafif bir tasarımla harmanlıyor. İnce bir tarza sahip simsiyah kaplaması ile onu her yere güvenle götürebilirsiniz. Okulda, işte ve oyunda Stealth M Serisi ile her anın tadını çıkarın. En yeni 12. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi ve NVIDIA® GeForce RTXTM 3060 grafikleri ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Hem de gittiğiniz her yerde! Özel MSI Center, MSI dizüstü bilgisayarınızı istediğiniz gibi kontrol etmenize ve özelleştirmenize yardımcı olan bir yazılım platformudur. MSI App Player ile mobil ve laptop arasında kesintisiz geçiş yapmanızı sağlayarak kusursuz bir oyun deneyimi sunar. En yeni amiral gemisi modeli "Titan GT77 12U" ve taşınabilir "Stealth 15M B12U" modeli de dahil olmak üzere farklı MSI oyun laptopları TOKYO GAME SHOW 2022'deki MSI standında sergilenecek. Oyunların keyfini En yeni gaming laptoplarda çıkarmak istiyorsanız MSI standında bizi ziyaret edin.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    Birinci Sınıf Gaming PC - MEG Aegis Ti5 12th

    MEG Aegis Ti5 12th, MSI'ın Alder Lake segmentindeki yeni amiral gemisi. Intel Core i9-12900K işlemci ve NVIDIA RTX 3090 grafikleri ile donatıldı ve MSI'ın özel Silent Storm Cooling 4 soğutma teknolojisi sayesinde muazzam bir işlem gücüne sahip. Yüksek soğutma verimliliği ile i9 K işlemcinin ve RTX 3090 grafik yongasının tam potansiyellerinin ortaya çıkmasını sağlıyor. Dünyanın ilk HMI (insan-makina arayüzü) Gaming Dial donanımı ile oyuncular, sistem performans ayarlarını hızla değiştirmekle kalmayıp, aynı zamanda LCD ekrandaki animasyonlarını da özelleştirebilecekler. Diğer özellikler arasında Intel I225-V (2,5 Gbps) ve Intel I219-V (1 Gbps) ağ bağdaştırıcıları ve bir adet Wi-Fi 6E AX211 kablosuz denetleyici de mevcut. Dört adet DIMM yuvası üzerinde 128 GB'a kadar 4400 MHz DDR5 RAM kullanılabilir. G.A.M.E. Unlimited sistemlerin tüm yeni masaüstü oyun bilgisayarları gibi MEG Aegis Ti5 12th modeli de Intel 12. Nesil Alder Lake işlemci, DDR5 bellek ve Windows 11 ile donatıldı.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    4K ve QD ile En iyi Renk Performansı - Optix MPG321UR-QD

    MSI, %97 DCI-P3 renk gamı sunan 4K (3840x2160) çözünürlüğe sahip Quantum Dot IPS panele sahip Optix MPG321UR-QD oyun monitörünü piyasaya sürdü. Kuantum noktaların en büyük avantajı, renklerin zamanla solmasını engellemek ve geleneksel renk filtresinden çok daha yüksek ışık çıkışına ve dolayısıyla daha iyi kontrast ve renk ayrıntılarına sahip olmalarıdır. Klasik 16:9 oranlı 32 inç ekranı, 144 Hz tazeleme hızını, 1 ms (MPRT) tepki süresini destekler ve G-Sync uyumludur. Ayrıca, bölgesel arka aydınlatmaya sahip olduğunu gösteren Display HDR 600 sertifikasına sahiptir. Girişler ise 2 adet HDMI 2.1 bağlantı noktası, 1 adet DisplayPort 1.4a ve DP-alt modu desteğine sahip bir USB-C portundan oluşmakta.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    MSI’ın yepyeni X670 serisi anakartları – estetik görünüm ve DIY bileşenlerle mükemmel uyum

    MSI olarak hedefimiz, her zaman yeni ürünlerin, özellikle de yeni AMD işlemci ve platformlarının mümkün olduğunca heyecan yaratmasını sağlamak. X670 yongaseti iki farklı segmente ayrıldı: X670 Extreme (MEG X670E GODLIKE, MEG X670E ACE, MPG X670E CARBON WIFI) ve X670 (PRO X670-P WIFI). X670E modelleri, hem PCIe yuvası hem de M.2 yuvası üzerinden PCIe 5.0'ı desteklerken, X670 anakartlar yalnızca M.2 yuvası üzerinden PCIe 5.0 desteği sunar. Tüm MSI X670 serisi anakart özellikleri, arka panel USB Type-C de dahil olmak üzere birçok yenilikle yükseltildi. Hatta bu anakartlar artık DisplayPort 2.0 çıkışını da destekleyecek! Özel M-Vision Dashboard, tek dokunuşla muhteşem bir özelleştirme olanağı sunar ve anakartınızın durumundu detaylı bir şekilde görsel olarak değerlendirebilmenizi sağlar. Vidasız montaj tasarımına sahip M.2 Shield Frozr ve MSI'ın manyetik tasarımlı patent bekleyen M.2 Shield Frozr özellikleri ile M.2 SSD'nizi kolaylıkla yükseltmeye ya da kurmanıza yardımcı olur.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    MSI MEG Ai1300P PCIE5 – Geleceğe her zaman hazır Güç Kaynağı

    MSI'in ilk ATX 3.0 ve PCIe 5.0 destekli Platinum güç kaynakları gelecek nesil yüksek performanslı ekran kartlarını ve işlemcilerini çalıştıracak, toplam ani güç artışlarını 2 kat, GPU güç sıçramalarını ise 3 kat daha iyi telafi edebilecek güce sahip. Ayrıca yerleşik 16 pin (12VHPWR) ile en yeni ekran kartlarını ek bir kabloya ihtiyaç duymadan bağlayabilirsiniz.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    MSI GeForce RTX™ 3090 Ti SUPRIM X 24G

    En zorlu oyuncular, içerik tasarımcılar ve veri bilimcileri için tasarlanan GeForce RTX 3090 Ti, rekorlara imza atan 10.752 CUDA çekirdeğine sahiptir ve 78 RT-TFLOP, 40 Shader-TFLOP ve 320 Tensor-TFLOP güce sahiptir. 1 TB/sn bellek bant genişliği ve 21 Gb/sn hızında 24 GB GDDR6X bellek ile gelir. GeForce RTX 3090 Ti grafik işlemciye sahip SUPRIM ekran kartları performans, verimlilik ve prestij için tasarlanmıştır. MSI'ın en gelişmiş hava soğutma sistemi olan TRI FROZR 2S ile giderilen sıcaklık, kritik bileşenlerden TORX FAN 4.0, 8 adede Core Pipe Airflow Control fan kanatları ve bakır baseplate sayesinde hızla uzaklaştırılır. Soğutucunun dış kısmındaki fırçalı alüminyum ve arka plaka, kartı boylu boyunca güçlendirirken aynı zamanda estetik bir görünüm sunar. RGB Mystic Light ile gelen milyonlarca rengin akışı ve özelleştirilebilir dinamik ışıklandırma seçenekleri ile izleyenlerin gözlerini kamaştırır. Çift BIOS sayesinde kullanıcılar sadece bir düğmeye basarak düşük gürültü ve ek performans artışı arasında hızla tercih yapabilirler.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    MSI CLUTCH GM31WIRELESS GAMING MOUSE

    MSI, yeni hafif oyun faresi serisinin yeni üyesini tanıttı - CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS. Bu Fare, ufak ergonomik kasası ile yalnzıca 73 gram ağırlığa sahip hafif malzemelerden üretildi. Bunlara ek olarak CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS, en yeni düşük gecikmeli kablosuz teknolojisine, 110 saate kadar batarya süresine, kendi özel şarj yuvasına ve oyunda performans artışı sağlayan birçok özellikle donatıldı. CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS, 12.000 DPI çözünürlük ve 300 IPS hareket takibi sunan PIXART PAW-3311 sensörü ile donatıldı. DPI denetimini farenin üst orta kısmına yerleştirmek fazladan devre ve malzeme kullanmayı mecburi kılacağından, DPI düğmesi ağırlığı azaltmak için alt kısma yerleştirildi. Sol ve sağ düğmelerin altında, 60 milyondan fazla tıklamaya dayanabilen OMRON anahtarlar mevcut. MSI Center üzerinden RGB ışıklandırma da dahil olmak üzere birçok fare ayarı özelleştirilebilir. Fareyle birlikte bir USB dongle, özel şarj yuvası ve farenizi kablolu olarak kullanmak isterseniz sürtünmesiz FRIXION FREE kablo geliyor. USB kablosunun doğrudan takılabileceği girintili bir kanal ve USB dongle için özel bir yuva da bulunuyor.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    MSI RadiX AX6600 WiFi 6 Tri-Band Gaming Router

    MSI, daha fazla oyun cihazını bağlayabilmeniz ve harika bir oyun deneyimi yaşamanız için tasarlanan RadiX AX6600 WiFi 6 üç bantlı Gaming Router ürününü de TOKYO GAME SHOW’da tanıtıyor. Yepyeni RadiX AX6600, dört çekirdekli işlemcisi ile güçlü bir 3 bantlı oyun yönlendiricisi. 5 GHz bandında 6600 Mbps-- 4804 Mbps ve 1201Mbps’ye kadar, 2.4 GHz bandında ise 574 Mbps’ye kadar hız ile WiFi 5 yönlendiricilerden 5.5 kat daha hızlı olmanın yanında RadiX AX6600 aynı zamanda özel AI QoS özelliği ile ağ trafiğini otomatik olarak sınıflandırıp öncelik atayabiliyor. Böylce gecikmeyi %90’a kadar azaltan AI QoS, oyun özellikleri dışında yayın, evden çalışma ve AI auto modları ile çalışmalarınız sırasında ağ işlemlerini optimize edebiliyor.

    MSI, TOKYO GAME SHOW 2022’de


    TOKYO GAME SHOW 2022

    Tarihler:

    İşletmeler için: 15 Eylül 2022 Saat 10:00 –17:00; 16 Eylül 2022 Saat 10:00–18:00 (Yalnızca oyun sektörü ve ilgili firmalar)

    Halk Günü: 17-18 Eylül 2022 Saat 10:00 –18:00

    Yer: Makuhari Messe (Mihama-ku, Chiba City, Chiba Prefecture) Exhibition Halls 7/ 7-C03

    TOKYO GAME SHOW 2022:https://tgs.nikkeibp.co.jp/tgs/2022/jp/index.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.