Şimdi Ara

Msi Ti4200 Fan Durmak Üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim ti4200 mün fanı arızalanmış nerdeyse durmak üzere sıcaklığı 73C ye kadar çıkıyo buna nasıl bir çözüm bulmak lazım dijitalcenterda Thermaltake Geforce4 diye bir ürün gördüm bu benim işimi sizce görürmü.Tavsiyelerinizi bekliyorum..



  • Ürün garantiliyse götürün fanını değiştirirler.
    Ama o ürün de işinizi görebilir, yine de kanımca garnti varsa faydalanmak lazım :)
  • TT Vga CoolMod işini görür ama bence garantiye yolla fanı değiştirsinler.
    coolmod orjinali kadar büyük değil çünkü.
  • Kartı gold'tan almıştım adamlara verirsem 1 ayda zor geçer elime sanırım garantisininde bitmiş olması lazım.Sonuç olarak Thermaltake Geforce4 işimi görüyorsa yarın gidip alıcam.
  • Slmss
    Bende eksen'den radeon 9600 pro aldım 1 hafta sonra fanı bozuldu, garantıye versem 10 gunde halledemeyecekler bılıyorum,bahane ya; sırkette kullanmak uzere fx 5700 aldım 1 tane, 2 gun sonra onun da fanı bozuldu,,9600 için zalmanın pasıf sogutucusundan aldım ama kartın arka tarafında ramsınkler oldugu ıcın onu da iade etmek zorunda kaldım. Bende olaya ısyan ede ede yazıcıoglun'dan 1 çift P4 fanı denilen oem fan+hs'den aldım,1 tanesını 9600'e monte ettim, su anda problemsız calıstırıyorum....(fx 5700'e yapmadım daha,ustune ufak fan koydum ctesı onu da cıkartıcam aradan..)
  • Slmss
    Error tt gf4 kac para bilmiyorum ama 20-25$ gibi biseyse coolermaster bakır hs+fan alıp karta monte et derım, dremelle cok zorluk cekmedım alumınyum hs'yı takmak ıcın,gecenlerde bakır işledim biraz,sanıldıgı kadar kolay degıl ıslemesı ama dıkkatlı olmak lazım...
  • Thermaltake'in Ge-Force 4 soğutucusu bayağı gürültülü onu sessizleştirmen gerekeceğini söyleyeyim. Ama sistemin zaten gürültülü ise bir sorun çıkmayacaktır.

    Tavsiyem mümkünse ucuza Zalman'ın pasiflerinden al yada pahalı istiyorsan üstüne ya fan tak yada Giant III al.
  • ti 4200'ün kaç derece olduğunu nasıl ölçüyorsunuz? Kartın bir özelliği mi?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by error</i>
    <br />Arkadaşlar benim ti4200 mün fanı arızalanmış nerdeyse durmak üzere sıcaklığı 73C ye kadar çıkıyo buna nasıl bir çözüm bulmak lazım dijitalcenterda Thermaltake Geforce4 diye bir ürün gördüm bu benim işimi sizce görürmü.Tavsiyelerinizi bekliyorum..

    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Merhaba gerçekten Günün dediği gibi tt çok gürültülü istersen bende kullanmadığım Msi kendi soğutucusu var yollayabilirim sana işini görecekse Gerçi msi kendi soğutucusuda gürültülü oldukça...
  • Sağol fenomenhaa fakat bugün gidip gun'ın tavsiyesiyle Giant III aldım kurulumu biraz uğraştırdı ama sonucunda değdi, şu an sıcaklık 38C'ye kadar düştü.
    @Ham-Solo
    Ben sıcaklığı speedfan'la bakıyorum kartın üzerinde çekirdeğe yakın bi yerde ısı sensoru var bilmiyorum belkide Msi özelliğidir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by error</i>
    <br />Sağol fenomenhaa fakat bugün gidip gun'ın tavsiyesiyle Giant III aldım kurulumu biraz uğraştırdı ama sonucunda değdi, şu an sıcaklık 38C'ye kadar düştü.
    @Ham-Solo
    Ben sıcaklığı speedfan'la bakıyorum kartın üzerinde çekirdeğe yakın bi yerde ısı sensoru var bilmiyorum belkide Msi özelliğidir.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Eywallah güle güle kullan...
  • error benimkide agp8x msi ti4200 benimkininde fan yavasladigini sanmam ama deli gibi igrenc bir tirlama sesi cikartmaya basladi [:(!]benimkininde garantisinin son 1 ayi fln zaten göndersem 1 ay ekran kartsiz duramam sen giant3 den memnunmusun ona göre bende buna bir sogutma cözümü bulayim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.