Şimdi Ara

MSI patronu yedinci kattan düşerek hayatını kaybetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun böyle adamların her zaman yanında yardımcıları bulunur onlar dikkat edememişmi.talihsiz durum düşmemi acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MSI yi satın almak isteyen çok açgözlü kodaman vardı.
    Şüpheli bir ölüm ve sermayeye bağlı olmayanlarca bu ölüm incelikle araştırılmalı.

  • CEO, biz fiyatlar düşsün dedik. Sen düş demedik.

  • Ben her zaman en kötü ne olabilir ki diye hayal ederim: En kötüyü bilirsen hazırlıksız da kalmazsın ; ülkedeki koyunlar yüzünden, her şeyi kabul eden koyun sürüsüne sahibiz. Yanlış anlaşılmasın hiçbir partiyi tutmuyorum;oy bile kullanmıyorum,çünkü kime verdiğinin de önemi yok,eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek! Belki de gereken benim gibi her şeyi sorgulayan insanlardır; Hiçbir şeyi sorgulamayan insan,ne kadar insandır ya da insan mıdır! Ben aşırıya kaçtığımı inkâr etmiyorum: Bunun bir sürü sebebi var;'' kirada yaşamak zam,fakirlik, cehalet , görgüsüzlük, özentilik, kölelik(özel sektör ve ülkeyi yöneten herkes için biz köleyiz) ,kıskançlık , başkasından zeki isen yerine geçeceksin diye seninle aynı konumdaki veya bir üst kademedeki bile seni işinden etmeye çalışıyor(şimdiye kadar bunun olmadığı bir işte çalışmadım).Belki de sadece asgari ücretle çalıştığım içindir. Eskiden ben de bir çok hayali olan diğer insanlar gibiydim; gün geçtikçe köstek olmaya çalışanlarla karşılaştıkça direncim kırıla kırıla artık pesimist bir kişiliğe sahip oldum, elimde kalan tek şey belki de bu sorgulama yeteneğim(Ne kadar işe yaradığı tartışılır olsa da..)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 12 Temmuz 2020; 14:51:59 >







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybay17 -- 2 Ağustos 2020; 13:55:9 >
  • Rakipler yada mafya tarzı karanlik adamlar ailesiyle tehdit etmistir.Intihar dan baska secenek sunmamislardir belki.Böyle şeylerde akıl almaz bi ton şey dönebilir arkaplanda.Biz yuzeysel yorum yaziyoruz burda.Kim bilir ne boklar donmustur arkada..

  • Msi patronu nedir hocam :D "Ceo" su, "yönetici"si ya da Öz Msi dürüm ustası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.