Şimdi Ara

Msi P35 Platinum Yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu daha önce anakartla ilgili sayfada açtım fakat yorum yapan çıkmadı bir de burada şansımı deneyeyim.

    2 gün önce bir arkadaşım için
    MSı P35 Platinum + E6750 (G0) + 2x1GB OCZ Vista SLi ready bellek + HIS ATI - HD3850 + 600 W FSP Bluestorm + 2x320 GB Harddisk Raid0 + Enermak Chakra aldım. Fakat alet bana kafayı yedirtti , Hiren Boot Cd yi bilirsiniz , içerisinde Norton Ghost , Partition Magic vs bir sürü yazılım vardır. Fakat son sürüm 9.3 ü bir türlü boot edemedi , daha önceki sürüm denedim onda da CD-Rom driverları yuklerken hata verdi bir türlü programı açamadım. SATA DVD-Rw yi , Ide ile değiştirip denedim yine aynı hatalar. Norton Ghost 12 yi cd ye çekip denedim olmadı , flash diske atıp ordan boo ettim yine aynı hatalar. fakat aynı cd ler ve flash disk benim sistemde sorunsuz calısıyor ( AMD X24000 + Abit KN9 ).Windows XP de , Windows Vista da cd den sorunsuz boot edip kuruldu , fakat cd çalışmıyor. ankartın sayfasında chipsetin özelliklerinden dolayı wın95 ve win98 kurulamaz diye bir ibare var. Bununla alakası olablir mi , yada Bios tan yapmam gerekn bir ayar mı var ? allah aşkına yardım edin sorun nerede ? Bu cd leri nasıl boot edebilirim. ( Arkdaşıma çok mahcup oldum bu yüzden ). Anakartı Vatan dan 2 gün önce aldım geri iade edip Gigabyte marka alabilirmiyim. Olmadı en son bunu deneyeceğim.

    (3D mark da açılmıyor kilitlenip kalıyordu fakat en son sürümlerin patchlerini yapınca çalıştı. Hatta 3d MArk 2003 ten 33000 civarı bir skor da aldı. )







  • kardeş sata optikleri desteklemiyor eve hiren boot ama belirtmişsin ide disk denemişin yine hata vermiş ilginç bu sorun sadece chip setle alakalı (ve anakartın kullandığı parçalarlada ilgili olabilir) benim p35 de hiren boot deneme imkanım olmadı
  • sormak istediğim bi soru var bende 3D markın bütün versiyonlarında kitlenip kalıyor tek çare res atmak makinaya. Sen en son sürümlerin patchlerini yükledikten sonra sorun çözüldü yazmışsın fakat anakartınmı yoksa 3D mark ınmı son patch'ımı ?
  • 3dmark olması gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.