Şimdi Ara

MSI K8N NEO 2 , 1.36B BIOS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler 1.36b biosunda def olarak 2t geliyor bunu 1t yapmak için bios da bir menü yok galiba ya da ben mi bulamıyorum. Bu arada 1.36b biosu şu mu acaba


    http://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.html burdaki 1.36b denilen biosmu?



  • Anakart ile beraber gelen yazılımlar içerisinde Live Update mevcut bu yazılım ile internet üzerinden bios update yapın en güzeli bu modlu bios yüklemişsiniz ancak araların aman aman bir farklılık yok.

    Cpu ve ramlere biraz daha fazla voltaj veriyor olmalı 1.36b biosu bir dönem kullanmıştım net hatırlamıyorum ancak dediğim yolu izleyin derim en azından sorunsuz ve en son sürüm biosu yükleyebiliyorsunuz.

    Beraberinde gelen biosta 1T mevcut 1.36b biosu bunu kapatmamalı biso güncellerseniz düzelecektir.
  • Ram seçmek konusunda beni delirten imzadaki anakartın yerine neo2 platinum aldım..ondada voltajlar çok düşük.Üstüne üstlük anakarta 330 fsb sınır.Bunun haricinde bana kalırsa özellikle mobo'nun mimarisi çok çok güzel..Yinede ram seçmeyen bi epox'u tercih ederdim.Bu arada bende en son bios'u yükledim ve denediklerimin içinde en iyisi bu.
  • bence hiç modlu bioasla uğraşma bu anakartta çünkü bne yaptım ve analart uçtu.gönderdim.en iyisi orjinal yeni çıkan biosları kullanmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.