Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.501
Cevap
13
Favori
75.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ariva01 kullanıcısına yanıt
    15.11.1 driverıda tam çalışmıyor mesela kapatsam açmaya çalıştığımda 2. seferde falan tam açılıyor. Kaç kere 0 dan format attım windows 10 da denedim ama olmuyor. Tekrar üst driverları düzgün olarak yüklemeyi denemek istiyorum fakat bu sefer hiç geri dönemezsem diye endişeleniyorum. Şuan elimde fırsat yok İstanbul'a gittiğim zaman birşeyler yaptırmaya çalışcam. Gene de sağol desteğin için :)
  • Arkadaşlar merhaba bende gx70 3cc modeli var bilgisayarın oyun performansından memnunum Knight Online hariç onda da neden fps düşük anlam veremiyorum ancak şu an benim için önemli olan 8650g olan ekran kartının aşırı ısınıyor olması 8970 de hiçbir sorun yok ancak 8650g video izlerken 95 dereceleri görüyor ve masaüstünde internette gezerken kasmalara sebep oluyor ve az kaldı kaldırıp atacam bu bilgisayarı eğer böyle bir sorun yaşayan varsa çözümü mevcutsa bana yardımcı olabilir mi turbo fanı açınca akıyor bilgisayar ama kapatınca masaüstü performansı içler acısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexdehset

    Arkadaşlar merhaba bende gx70 3cc modeli var bilgisayarın oyun performansından memnunum Knight Online hariç onda da neden fps düşük anlam veremiyorum ancak şu an benim için önemli olan 8650g olan ekran kartının aşırı ısınıyor olması 8970 de hiçbir sorun yok ancak 8650g video izlerken 95 dereceleri görüyor ve masaüstünde internette gezerken kasmalara sebep oluyor ve az kaldı kaldırıp atacam bu bilgisayarı eğer böyle bir sorun yaşayan varsa çözümü mevcutsa bana yardımcı olabilir mi turbo fanı açınca akıyor bilgisayar ama kapatınca masaüstü performansı içler acısı.

    önceki sayfalarda nasıl driver yüklenir anlattım bi bak istersen
  • ariva01 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yazdıklarına bir bakacağım, bir de bilgisayarı açmamla power tuşu kırmızıya dönüyor yani hemen güç biniyor ekran kartına sanırım. bununla ilgili bilgin var mı bu da mı driverla alakalıdır
  • herkes alttaki linke şikayette bulunsun belki 8650g için güncel driver çıkarda cihaz performansı düzelir linke tıklayınca alltaki '''Problem Solved?''' KISMINA DRİVER GÜNCELLENMİYOR FELAN DESİN




    http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/KB174.aspx?DID=6801%7C990B%7C%7C&VID=1002%7C1002%7C%7C&CPU=AMD%20A10-5750M%20APU%20with%20Radeon(tm)%20HD%20Graphics&OS=WindowsRS&OSBIT=64&OSLANG=tr_TR&utm_campaign=rserror&utm_medium=application&utm_source=driver-installer&utm_content=error174%7CIM_LEGACYCARDFOUND/




  • bir ekran kartına güncelleme getirmek bu kadar zor olmamalı ya sen dünya markasısın ve güncelleme getirmiyorsun, amd hayatım boyunca bir daha bulaşmayacağım bir pişmanlıktır
  • Bilgisayarda bios güncelleyebilen var mı? Sitedeki yönergeler ile denedim fakat başarılı olamadım.
  • Hiç bir şekilde driver yüklenmiyor versiyon farketmeksizin, sürekli mavi ekran donma vb. gibi şeylerle karşılaşıyorum. ancak windowsun kendi update kısmından yüklediği driverla idare ediyorum. Bundan sonra kesinlikle amdnin bileşenleri olan laptop veya apularından herhangi birini almam.
  • luser78 L kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten muzdaribiz gel sarılalım mağdur kardeşim :( Garantisi bitti diye servise de götüremiyorum çok deli fiyat çekiyorlar.
  • Arkadaşlar 2013 kasım ayından beri gx70 kullanıcısıyım AMD sürücü yükleme hatası windows10 için microsoft müsteri hizmetlerini aradım bana windows10 sadece sürücü güncellemelerini iptel etmesi için bir yama yolladılar, yamayı yükledikten sonra win10 kullanmaya devam ediyorum herhangi bir sürücü problemi yaşamıyorum. Catalyrst 15.11.1 kullanıyorum, bios güncellemesi yapmadım. Yüklediğim win10 yaması microsoft un sitesinde de mevcut. Son olarak PUBG düşük ayarlarda ortalama 30 60 arası fps alıyorum oyun oynanıyor fakat çok nadir şekilde ani fps drop meydana geliyor.
  • Merhaba arkadaşlar biliyorunuz yeni amd sürücüsü çıktı. win 10 güncelleme yapınca benim ekran kartı driver ı da gitti ve pc biraz sapıttı.
    daha öncehttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/128529617 linkte kendi yazdığım işlemleri tekrarladım ama olmadı. indirdiğim driver ları da silmiştim netten tekrar buldum denedim yine olmadı. nerede hata yaptığımı buldum. linkte yaptığım şeylerin aynısını yapın. 8970m ekran kartı için en son driver i indirin daha linkte anlattığım şeyleri yapın. daha sonra mutlaka Crimson Edition 16.2.1 Beta ( beta olması çok önemli diğeri ile denedim çalışmadı. ) olanını indirin ve standart kurulumu yapın hepsi bu kadar iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stylememo -- 22 Ocak 2018; 0:52:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stylememo

    Merhaba arkadaşlar biliyorunuz yeni mad sürücüsü çıktı. win 10 güncelleme yapınca benim ekran kartı driver ı da gitti ve pc biraz sapıttı.
    daha öncehttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/128529617 linkte kendi yazdığım işlemleri tekrarladım ama olmadı. indirdiğim driver ları da silmiştim netten tekrar buldum denedim yine olmadı. nerede hata yaptığımı buldum. linkte yaptığım şeylerin aynısını yapın. 8970m ekran kartı için en son driver i indirin daha linkte anlattığım şeyleri yapın. daha sonra mutlaka Crimson Edition 16.2.1 Beta ( beta olması çok önemli diğeri ile denedim çalışmadı. ) olanını indirin ve standart kurulumu yapın hepsi bu kadar iyi geceler.





  • Sanırım kulüpte ekran kartı bozulan bi ben varım. 2 aydır çözmeye çalıştığım problemi bugün eski bilgisayarcı olan kuzenimle çözüme kavuşturduk. Harici ekran kartı olan 8970m çıkartıp sadece onboard ekran kartını bıraktık. Driver hatasız yüklendi. Şuan oyunlarda performans olarak eksiğim tabiki var ama sanırım artık yoluma böyle devam edeceğim çünkü yurtdışında 8970m kart fiyatlarına baktığım 250$ civarında seyrediyor. Servise bu kartı değiştirmeye göndersem benden yüklü bir para alacakları kesin. Böyle bir problemle karşılaşıp reballing tarzı yöntemle çözebilen varsa bana ulaşabilir çünkü denemeyi istiyorum. Zaten çalışmıyor en azından deneme yapıp bir süre daha götürmesini istiyorum. Saygılar.




  • Merhabalar,

    Bahsettiğiniz gibi sizin ekran kartınız bozulmuş olabilir. Daha önce 1000 TL civarında fiyat duymuştum serviste. Bu şekilde kullanın bence de.. APU sizi performans gerektirmeyen oyunlar haricinde intel in onboard ekran kartlarından daha iyi idare edecektir. Geçmiş olsun tekrar.
  • Bilgisayarda sorun bitmemeye devam ediyor. Bu sefer de anlamadığım bir sebepten ötürü fan sürekli 4600rpm hızda dönmeye başladı ne yaptıysam sonuç vermedi çözüm önerisi olan var mı?
  • Konuyu takip eden veya bu bilgisayarı hali hazırda kullanan arkadaşlara bir sorum var.

    y510p kullanıyorum. Oynadığım oyunların en başında dota 2 bulunuyor. Halen günlük oynama süremin %90 ını kapsıyor bu oyun.

    Sli aktif edemediğim için tek ekran kartı ile (gt 755m) oynuyorum bu oyunu. Bazı ayarları kıstığımda sabit 60 fps alabiliyorum.

    Şimdi asıl soruma geleyim. Bir tanıdığım bana bu laptop ile takas teklif etti. Yıllardan beri varolan bir işlemci nin oyuna etkisi sorununu ve ekran kartının driver sorununun olduğunu biliyorum. Peki bu bilgisayarı dota 2 de an itibariyle test edebilen bir arkadaşımız var mı ? Dota işlemciye yüklenen bir oyun ve merak ediyorum msi gx70 in a10 işlemcisi bu oyunda ne veriyor. Varolan ayarlarımda fps yi daha iyi hale getirecekse almayı düşünüyorum.
  • Beyler selam win10 kursak driver nasıl buluruz sitede 8.1 ve 7 var sadece ....origin win 8.1 de çalışmıyor.... GX70 3cc için soruyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 5 Mart 2018; 23:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç düşünmene bile gerek yok dota 2 de full ayarlarda 50-60 ve üstü fps değerlerinde oynarsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgur106 kullanıcısına yanıt
    8.1 için olan bütün setuplar win 10 da çalışıyor zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam çalışıyor ama harici ekran kartı r290 benim hd8970 e dönüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.