Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.501
Cevap
13
Favori
75.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rica etsem konuda gereksiz tartışma yaratmasak konunun başlığı "MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü"
  • Lenovo Y510p bekliyordum ama fiyati buna yakin olacak gibi durdugundan artik bu laptopuda arastirmaya basladim.

    İncelemeleri ve detaylari bekliyorum. Ben karar verene kadar da fiyat 3000 bandindan asagi düşerde sonuclarda olumlu çıkarsa 6 yillik laptopumu degistirebilirim. (Amd.truionx64 cift cek-2gbRam-160hdd-128ati1300 ekran karti)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 10 Ağustos 2013; 19:02:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş bende diyom bu dokunmatik panel böyle nasıl çizilmiş orada jelatin mi varmış eve gidince çıkartayım bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @johnv

    gx70 de hangi wi-fi kartı var, bir de 128gb ssd 2x64gb msata şeklinde mi yoksa 1x128gb msata mı ya da 1x128 gb sata mı? bunlar hakkında herhangi bir fikri olan var mı?

    bir de killer wi-fi lerin sıkıntılı olduğunu okumuştum forumlarda, bir çok kişi intel wifi leri tercih ediyorlar (y.dışı kullanıcıları) bu konuda bayağı bir tartışma var.
  • armutcan A kullanıcısına yanıt
    SSD 1 x 128GB SATA, marka olarak SSD Toshiba, HDD Hitachi olarak gözüküyor . E2200 Killer ile herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar. Çok sık Fifa 13 oynuyorum ve %99 Online maç yapıyorum. WLan ile herhangi bir sıkıntı yaşarsam haber vereceğim.
  • bu modeli kullanan arkadaşlar ac3 boston haritası ve most wanted gibi işlemciye yük bindiren oyunlarda ultra grafik aayarlarda kaç fps aldığını belirtebilirmi

    oyun testlerini istiyoruz artık bizde :)

    bir arkadaş çıkıp yardım edemezmi almayı düşünüp de işlemciden ötürü ikileme düşenler

    yardımm
  • yaho03183 Y kullanıcısına yanıt
    FPS testi istediğiniz oyunlar bende yok maalesef. Test yapacak vakit de bulamıyorum ayrıca. :(

    3000-3200 TL fiyatı olan Laptop'lar arasında en iyi FPS değerlerine sahip olan model olduğunu düşünüyorum GX70'in. Uzun süren araştırmalar sonucu aldım ve çok memnunum Laptop'umdan. :) Sadece oyun amaçlı düşünüyorsanız, F/P olarak en iyi Laptop bence.
  • internette 3dmark2011 sonucunda physics testinden bu işlemci tam olarak 2905 almış

    şimdi dikkat edin intelin 150 tl lik g2020 işlemcisi bile 3096 almış bu işlemci testinden. i3e ve i5 i bir kenara bırakın hele bir

    alacaklar tekrar düşünsün. bu laptopla 30 fps üzeri oyun oynamak kağıt olarak zor görünüyor

    o yüzden bizim geçek oyun testlerine ihtiyacımız var

    nitekim internettede yok malesef youtube gibi sitelerde oyun testleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaho03183

    internette 3dmark2011 sonucunda physics testinden bu işlemci tam olarak 2905 almış

    şimdi dikkat edin intelin 150 tl lik g2020 işlemcisi bile 3096 almış bu işlemci testinden. i3e ve i5 i bir kenara bırakın hele bir

    alacaklar tekrar düşünsün. bu laptopla 30 fps üzeri oyun oynamak kağıt olarak zor görünüyor

    o yüzden bizim geçek oyun testlerine ihtiyacımız var

    nitekim internettede yok malesef youtube gibi sitelerde oyun testleri

    http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8970M.90656.0.html

    Bu linki 50. Kere verisim herhalde

    Fps degerlerinin ustune tiklayarak donanimi gorebilirsin.
    30fps nin altindaki oyunlarda cop olarak tabir edebilirim herhalde cunku ayar dusurmekte fps arttirmio islemci darbogaz yaptigi icin

    3000tl lik bilgisayarda fifa oynuyor bi zahmet memnun olsn ben 1000tl de de memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nfa54 N kullanıcısına yanıt
    Fifa dahil bir sürü oyun oynuyorum. 3000 TL verdim diye, en çok sevdiğim oyun türlerinden biri olan spor oyunlarına veda edecek değilim herhalde. :) Rica ediyorum bu konu başlığını da seviyesiz, saygısız yorumlarla kirletmeyelim. Tahrik edici sözler bana birşey ifade etmez ama olgun olmayan insanları sinirlendirebilir ve başka başlıklarda olduğu gibi , tartışmalar , küfür etmeye kadar gidebilir. Alay etmeden, yapıcı eleştiriler yaparak yorumlarınızı paylaşın lütfen.

    Konumuza dönersek, 3000-3500 TL aralığında, GX70'e rakip olarak sadece SSD'li GE70 20E gözüküyor şu anda. Crysis 3 gibi işlemci gücü isteyen oyunlarda, performansı biraz daha yüksek olabilir ama çoğu oyunun CPU yerine GPU'ya yüklendiğini düşünürsek , genel olarak GX70'in oyun performansı daha iyi olacaktır diyebiliriz. Yanında hediye olarak gelen sadece kulaklığın bile değerini düşünürsek, fiyat 3175 TL'den 2900 civarına iniyor. Örneğin, ben hediye olarak gelen çantayı kullanacağım ama kulaklığı satacağım ve fiyatı 3000TL altına indireceğim. Ek olarak GX70, GE70 2OE'ye oranla iki kat Ram'e ve daha kaliteli bir kasaya sahip olduğunu düşünürsek, GX70 ağır basıyor benim için. GE70'i kötülemiyorum, sadece fiyat olarak birbirine yakın iki cihazı karşılaştırıp, kararımı verdim arkadaşlar.


    GX70: 3175 TL (Hediye kulaklık satıldığında 2975 TL)

    GE70 20E : 3350 TL


    Özetlersek, performans olarak birbirine yakın iki cihaz GX70 ve GE70 20E, ancak bazı detaylar GX70'i öne taşıyor benim için. GX70 alarak, daha az para veriyoruz, çoğu oyunda daha yüksek performans alıyoruz, daha kaliteli bir kasa ve 8 yerine 16 GB Ram'e sahip oluyoruz.

    Bu Laptop'u aldım diye lütfen taraflı olduğumu düşünmeyin. Herhangi bir sorun yaşarsam eğer, hemen paylaşırım arkadaşlar. İşlemciyi eleştiren arkadaşlar, işlemci performansı konusunda haklılar, cihazı fiyat/performans olarak iyi hale getirmek için işlemci gücü düşük tutulmuş. +5000 TL para vermek isteyenler, GT70 modellerinden birini seçebilir ve daha iyi bir ekran kartı/işlemci kombinasyonuyla , daha yüksek FPS alabilirler. Ancak, işlemciyi eleştiren arkadaşlardan bir ricam olacak. Sadece işlemciyi eleştirip olumsuz yorum yapmak yerine, eleştirilerine ek olarak 3000-3500 TL aralığında , GX70 ile aynı veya ona yakın oyun performansı verecek modelleri tavsiye etmeleridir. Bu fiyat aralığında 2 model bulabildim ben ve seçimimi GX70'ten yana kullandım.

    Edit: Ben ilk adımı atıp GX70'e bir alternatif önereyim: TR'ye gecikmeli olarak gelecek gibi gözüken Lenovo Y510P SLI, F/P olarak GX70'ten de iyi olma potansiyeline sahip ama beni o Laptop'tan uzaklaştıran iki neden var; ekran boyutunun kişisel favorim olan 17.3 yerine 15.6 Inch olması ve SLI teknolojisinin ''stutter'' problemleri , dengesiz performansı. Türkiye'de piyasaya çıktığında, bu forumda detaylı bilgilendirme yapılacaktır mutlaka. Acelesi olmayan bekleyebilir bu modeli ama şu anda, Laptop satın almak isteyen ve F/P'ye önem veren kişiler için bence GX70 en iyi seçim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 11 Ağustos 2013; 18:37:39 >




  • notebookcheck sitesinde A10 5750 işlemci-hd 8970 oyun benchmarkları mevcut*. herkesin dillendirdiği darboğaza rağmen, fiyatı daha pahalı olan, o müthiş işlemcili Ge70 20e modeline oyunlarda nal toplatan bir pc. yani neymiş; amaç azami performans, asgari fiyat**. varsa daha ucuza daha performanslısı söyleyin bizde bilelim.

    *20 fps oyunların akıcı oynanabilirlik alt sınırıdır.

    ** Profesyonel olarak olarak işlemci yoğunluklu çalışan programların kullanımı hariç sadece oyun performansları göz önüne tutulmuştur. Günlük kullanım; kişilerin özgür tercihleriyle ilişkilidir ve bu içeriğe dahil edilmemiştir... :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barca34 -- 11 Ağustos 2013; 19:18:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barca34

    notebookcheck sitesinde A10 5750 işlemci-hd 8970 oyun benchmarkları mevcut*. herkesin dillendirdiği darboğaza rağmen, fiyatı daha pahalı olan, o müthiş işlemcili Ge70 20e modeline oyunlarda nal toplatan bir pc. yani neymiş; amaç azami performans, asgari fiyat**. varsa daha ucuza daha performanslısı söyleyin bizde bilelim.

    *20 fps oyunların akıcı oynanabilirlik alt sınırıdır.

    ** Profesyonel olarak olarak işlemci yoğunluklu çalışan programların kullanımı hariç sadece oyun performansları göz önüne tutulmuştur. Günlük kullanım; kişilerin özgür tercihleriyle ilişkilidir ve bu içeriğe dahil edilmemiştir... :D

    +1




  • hayırlı olsun alan arkadaşlara
    ben de bu ay sonu gibi alacağım fakat ge60 20e ile gx70 3be arasındayım ikisini de alabilirim sadece oyun oynayacağım programla uğraşmam hangisi daha iyi olur??
  • bu arada daha detaylı incelemeler bekliyoruz benchmark testleri / fps testleri vs daha aydınlatıcı olur
    ve ışıklı klavyenin fotoğrafını da bekliyoruzz..
  • Bir kere sırf kasası için bile Gx70 alınır bence. Ge serisinin kasa kalitesini hiç sevmiyorum, Gx70'in kasasını inceleme fırsatım olmadı ama GT serileriyle aynı görüntüye sahip; %99.99 aynı kasadır, yanında gelen hediyeleri de cabası. Bence Ge70-Gx70 kıyaslamasında bir adım önde. Dersiniz ki benim render yapacak bir işim ya da okulum var, aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum; o zaman bu cihazdan uzak durmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 13 Ağustos 2013; 0:06:43 >
  • Gereksiz yorumlar ve hakaretler şikayet edilmekte ve silinmektedir arkadaşlar. Lütfen konu dışı tartışmalarınızı özel mesaj yoluyla yapın. (hakankabaoglu/elano)

    Konumuza dönersek, kullanıcı listesi yapmamı isteyen kişilere özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım ama cevap alamadım. Listeye adını yazdırmak isteyen kişiler, bana özel mesaj ile ulaşıp , Gx70 satın aldığı tarihi de bildirsin lütfen. Listeye ekleyeceğim tarihleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 13 Ağustos 2013; 11:31:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Dengeli-oyuncu-bilgisayari-nasil-kurulur-video-inceleme.htm

    Bu video da mesut çevik çok güzel açıklamalar yapmış anlayana

    GX70 in oyun için bu cihazı alanlar için ne kadar doğru bir seçim olduğu aşikar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnV

    SSD 1 x 128GB SATA, marka olarak SSD Toshiba, HDD Hitachi olarak gözüküyor . E2200 Killer ile herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar. Çok sık Fifa 13 oynuyorum ve %99 Online maç yapıyorum. WLan ile herhangi bir sıkıntı yaşarsam haber vereceğim.



    Merhaba, cihazda super raid destegi varmi acaba ? Ileride Yanina bir tane daha 120 lik ssd takip kullanmak icin. 64-64 şeklinde olsa guzel olabilirmis ama ilerde 120-120 yapilabilir eger destekliyorsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Hemen bir araştırma yaptım sizin için. Super Raid desteği şu anda yok ama MSI ile AMD'nin yakın zamanda çıkaracağı bir Driver güncellemesiyle GX70'i SRaid uyumlu gale getireceklerine dair yorum okudum aşağıdaki Link'te.

    http://dragoonarmy.msi.com/forum/showthread.php?t=16188


    Laptop'un hızından çok memnunum bu arada. Aktif olarak oynadığım oyunları SSD'de tutuyorum. Sonradan oynayacağım veya oynamadığım ve SSD'de boşuna yer kaplamasını istemediğim oyunları 750GB'lik HDD'ye atıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnV

    Merhaba. Hemen bir araştırma yaptım sizin için. Super Raid desteği şu anda yok ama MSI ile AMD'nin yakın zamanda çıkaracağı bir Driver güncellemesiyle GX70'i SRaid uyumlu gale getireceklerine dair yorum okudum aşağıdaki Link'te.

    http://dragoonarmy.msi.com/forum/showthread.php?t=16188


    Laptop'un hızından çok memnunum bu arada. Aktif olarak oynadığım oyunları SSD'de tutuyorum. Sonradan oynayacağım veya oynamadığım ve SSD'de boşuna yer kaplamasını istemediğim oyunları 750GB'lik HDD'ye atıyorum.





    Gx70 incelemesi yapan sitenin birinde S raid den bahsediyordu. Kapaginin icinde ise cift msata portunda takili diskler ve wd black hdd gozukuyordu. Senin cevabi gorunce emin olamadım. Belki tr ye gelendemi yok yoksa hic mi koymadilar anlayamadim.

    Hizi ssd oldugu icin iyidir ama raid daha farkli bir olay bildiginiz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.