Şimdi Ara

msi gtx460 hawk talon attack & asus eah6850 directcu hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kolay gelsin. bi ekran kartı almayı düşünüyorum. yukarıdaki modeller şu anda en yakın durduklarım. ancak msi daha önce hiç kullanmadım ama üzerinde çift fanlı sağlam bir soğutma sistemi var gibi görünüyor. bu durum antalya gibi bir yerde çok önemli. özellikle bu kartların her ne kadar şansa bağlı olsa da malzeme kalitesi, ilerde sorun çıkarma-bozulma riski ve garantilik olursa garanti olayları hakkında bilgilere ihtiyacım var. bu kartlardan sizce hangisini almalıyım. performans açısından hangisi üstün gelir. bunun yanında sıcaklık değerlerine göre de yorumda bulunursanız çok yardımcı olacaksınız.



  • Soğutmada 2 üründe başarılı, sıkıntı çıkartmayacaktır ama hem default ayarda hemde oc altında talon attack daha performanslıdır. Ayrıca MSI'ın malzeme kalitesinin ASUS'tan alta kalır bir yanı yok. Özellikle bu kart için daha iyi bile diyebilirim. Garanti olarakda MSI kartlara güvenebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 31 Mart 2011; 9:57:16 >
  • Kullandığınız sistem bileşenleri nelerdir?

    Garanti adına Asus daha iyi Çizgi elektronik servisi var. Ancak çoğu asus anakart ve vga Mersa çıkışlı oluyor direkt olarak Çizgi elektronikle irtibata geçip garanti sürecini konuşmanız gerekebilir.

    Ayrıca vatandaki ürün normal hawk talon olan model değil oradana alacaksanız dikkat edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 31 Mart 2011; 9:57:12 >
  • sıfır almak şart değilse ben senin yerine 2. el Gigabyte 5870 SOC alırdım.
    aynı paraya çok daha iyi performans ve en az o kadar iyi soğutma.
  • Merhaba;
    İki kart da çok kaliteli, performansları da birbirlerine eşdeğerdir/yakındır diyebiliriz, bu iki kart arasında kalsam iki kartın Türkiye temsilcisinin hangi firma olduğuna bakardım, eğer ki alacağınız kart Asus ürünüyse ve Çizgi Elektronik çıkışlıysa düşünmeden Asus'u tercih edebilirsiniz derim, selamlar.
  • Hawktaki soğutma directcuya göre daha sesli çalışıyor. Asus vatandan alacaksanız ithalatçısı büyük ihtimal boğaziçidir ve sıkıntı yaratacak bir firma değil.
    Performans olarak aşağı yukarı denk kartlar denilebilir.İkisinide tercih edebilirsiniz.
  • alacağım ekran kartını i5 2500 k işlemci 4 gb 1600 mhz ddr3 ram 700 w. coolermaster psu ve asus p8 serisinden 1155 pinlik bi anakartta kullanmayı düşünüyorum. sistem şu anda toplanmış değil. ben ekran kartından başlamak istedim.
    şimdiki sistemim de kötü değil ama elimdeki gtx260 ekran kartımı garantiye gönderdim ve garantiden dönünce de sattım. elimde ekran kartı yok yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanki_15

    alacağım ekran kartını i5 2500 k işlemci 4 gb 1600 mhz ddr3 ram 700 w. coolermaster psu ve asus p8 serisinden 1155 pinlik bi anakartta kullanmayı düşünüyorum. sistem şu anda toplanmış değil. ben ekran kartından başlamak istedim.
    şimdiki sistemim de kötü değil ama elimdeki gtx260 ekran kartımı garantiye gönderdim ve garantiden dönünce de sattım. elimde ekran kartı yok yani.


    Bu sisteme 560 Ti güzel gider

    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=37080

    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n560oc-1gi-gtx560-ti-o.c.-gddr5-1gn-256bit-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52816

    Bütçemi aşıyor diyorsanız kartın güçlülüğü açısından Hawk Talon servis açısından Asus alırdım. Hawk talonun servisi de kötü değildir çoğunlukla Mascom,datagate oluyor Msi vgaların servisi de yeni yeni Penta vs çıkabiliyor arada




  • 2 nci el 5870 veya 6870 400 tl civarında satılıyor formda alabilirsin
  • GTX 460 + OC herşeye ilaç.
  • arkadaşlar benim için servis önemli. sattığım gtx260 pentadan çıkmıştı. garantide bir sürü problem yaşadım. sonunda kartı sattım. şu anda antalyadayım ve bu kartlarda hangisi daha düşük sıcaklıklar verir o da önemli. şu anda asus servis hizmeti daha iyi sanırım. bilgisayarcı arkadaşım cevap bekliyor. ikisinden birini sipariş etcek yarın gelicek. kesin olarak hangisini önerirsiniz. ona göre bildircem arkadaşa
  • hd6850 diyorum.

     msi gtx460 hawk talon attack & asus eah6850 directcu hangisini almalıyım
  • ayrıca bir sorum daha var. nvidia da physc x olayı bu son çıkan oyunların hepsinde de kullanılıyo mu. yani bu özellik nvidia ya extra bir performans sağlıyor mu oyunlarda. mesela cod black ops
  • ufakda olsa sağlıyor ama fiziği kapatabiliyorsunuz zaten i5 2500k olduktan sonra fizik düşünmeyin

    6850 alın 28nm kartlar 2012 yılında göz kırpıyor o zaman vga değiştirip yola devam edersiiniz
  • Geldiğinde ucuz olursa 6790 alın ve 28nm kartları bekleyin o kart tahmin ettiğim kadarıyla f/p kralı olacak.
  • Geldiğinde ucuz olursa 6790 alın ve 28nm kartları bekleyin o kart tahmin ettiğim kadarıyla f/p kralı olacak.
  • 0 Hawk Talon Attack satan yer var mı? Benim gördüklerimin çoğu Hawk.Talon Attack en performanslı 460 serisi kart,testlerde kullanılan stock 460.Alırken hawk mı talon attack mı bakmak gerekir kutusu,görüntüsü aynı çünkü.460 ın artı olarak physx,cuda desteği ve çoğu oyunun nvidia destekli olması kartı öne çıkarıyor fakat kartın fiyatı 470tl civarında en büyük eskisi.

    Hawk incelemesi;
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_460_HAWK/

    6850 DirectCu incelemesi;
    http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Radeon_HD_6850_Direct_Cu/




  • arkadaşlar msi gtx 460 hawk talon attack modelini bulamıyoruz. bütün bayilerde normal hawk modeli var. biz de asus 6850 directcu da karar kıldık. inşallah yanlış bi seçim yapmamışızdır. bu asusun soğutma performansı nasıldır acaba. kullanan var mı?
  • Vatan dan alacaksan zaten adamlar gucunu kullanıyor ve uretıcı veya dıstıye bakmadan arızalı urunlerı bıre bır degıstırıyorlar.
    Bu nedenle fiyat performans olarak asusun kartından cok daha ıyı olan MSI tavsiye ederim.
    Olurda Teknık servıslık bır olaya gırersen Çizgi kadar iyi olan ANKO teknık servısını verıyor.,
    Sonucta ıkı markada dunya capında ve kalıtelı bırısının ıyı teknık servısı dıgerının kotu teknık servısı dıye bır sey olacagını pek sanmıyorum. Teknık servıs yuzunden markaların kendıni zora sokacagını dusunmuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkonuk

    Vatan dan alacaksan zaten adamlar gucunu kullanıyor ve uretıcı veya dıstıye bakmadan arızalı urunlerı bıre bır degıstırıyorlar.



    Hadi be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.