Şimdi Ara

MSI GT60 sorunlu klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI Notebooku alalı 8-9 ay oldu önceden idare ediyordum ama bu ara bu sorun çok fazlalaştı, öle reset atıncada düzelmiyor eskisi gibi. Şimdi problem şu:
    GT60 ı açtığımda yapışkan tuş filtresini açayımmı diyor, evet veya hayır desemde veya yukardan çarpıdan kapasamda bu uyarı çıktıktan sonra klavye sapıtıyor, bazen büyük bazen küçük, bazende Türkçe harfleri başka şekillerde yazıyor, rakamları başka şeyler olarak çıkarıyor.
    Düşündüm bu aşağıdaki tr klavyeyi eng mi yaptı diye, oda değişmemiş, normal görünüyor.
    Böle ucuz olmayan bir alette böle sorunlar baş ağrıtıyor. sizde hiç karşılaştınızmı veya öneriniz varmı nasıl kurtulcam bu sorundan.
    NOT: Format attım bi süre sonra yine oluyor bir işe yaramadı maalesef. Bu arada sorun sürekli olmuyor alet şimdi normal ama bir yaptımıda sürekli yapıyor bu sorunu.



  • Pahalı olan mal iyidir düşüncesi insanı yanıltabilir...Her isin uzmanı ve belirli markaları vardır..Panasonic te laptop yapabilir değil mi?AMA yapmıyor ayrı bir sektörde.Mesela arcelik buzdolabında camasır makinasında iyi ama senin neyine laptop yapmak ismini kirletme bari iyi olduğun konuda sabit kal..Benim düşüncem laptop konusunda msi de iyi değil tamamen dell allienwareyi taklit eden urunler yaptı ama bunu dell yaptı diye msi de yapabilir diye birsey yok.Her firma yapabilseydi arcelikte yapardı acerde yapardı hp de yapardı...<<<<Bu firmalarda para yokmu ki??

    NEyse isin ozu Forumda bu sorunla karsılasan olmasada mutlaka servisine bu konuda sikayetler gitmiştir..En güzeli servisini arayıp bir danışmak.Onlar bilir nereden kaynaklandığını...
  • Sanirim klavyenizden bir kac tus takili kalmis veya bir virus bu tuslara basiyormussunuz gibi islem yapiyor ve bu tuslar yapiskan tuslarki yapiskan tus aktiflendirme uyarisi cikiyor. Buyuk kucuk yazarken shift harflerden sayilar cikartirken numlock yada scrollock tusuna basiyor. Once temiz bir format atarak pc nizden emin olun. Eger sorun devam ediyorsa servise gonderin. Eger garantisi bittiyse klavyenizi sokerek biraz kastirin ve nazikce vurun :) duzelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgeler için teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.