Şimdi Ara

MSİ Global z97 g43 Bios Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze Hayırlı Günler Arkadaşlar Ben Bundan Bir Kaç Hafta Önce Biosa Ayarlarından Windows 8 Hızlı Açılması İçin fast boot Aktif Ettim PC Başlatırken Biosa Tekrar Giremiyorum Pc Hızlı Açılıyor Klavye Kasayı Açtığım Zaman Işıkları Yanmıyor Aktif Olmuyor Yakında Format Atmak İstiyorum Ama Pc Boot Edemediğim İçin Hiç Birşey Yapamıyorum Yardım Edermisiniz ? ?



  • anakart üstündeki bios pilini çıkar 10-15 dakka bekle tekrar tak bios default ayarlarına döner eskisi gibi kullanmaya devam ediceksin mecbur bendede aynısı olmuştu. MsıZ97 gaming 5'te bende pili çıkartıp bekledim biraz default ayarlarına dönünce sorunsuz kullanırsın
  • MSI fast boot uygulamasını yükleyin. Tek tık ile bilgisayarınızı yeniden başlatıp biosu açacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emreth

    MSI fast boot uygulamasını yükleyin. Tek tık ile bilgisayarınızı yeniden başlatıp biosu açacaktır

    Hocam Tam Olarak Detaylı Anlatırmısınız Uygulamayı İndirdikden Sonra Ne Yapmam Gerekiyor
  • Buradan işletim sisteminizi seçerek en alttaki Fast Boot programını indirin ve yükleyin. Arayüz gayet basit. İster Fast Boot'u devredışı bırakabilir isterseniz devredışı bırakmadan istediğiniz zaman GO2BIOS seçeneğine tıklayarak bios'unuza ulaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emreth

    Buradan işletim sisteminizi seçerek en alttaki Fast Boot programını indirin ve yükleyin. Arayüz gayet basit. İster Fast Boot'u devredışı bırakabilir isterseniz devredışı bırakmadan istediğiniz zaman GO2BIOS seçeneğine tıklayarak bios'unuza ulaşabilirsiniz.

    Teşekkürler Usta Format Atacağım Zaman Bunu Kullanırım Çok Sağolasın Birde Herhangi Bir Zararı Olmaz Biliyorum Anakartın Kendi Programı Ama Olsun Yine Bilgilenmek Lazım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.