Şimdi Ara

MSI GE70 2PC - ŞARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadasşlar dengelı modda şarj tam ıken 2 saat dıyor 15 dk sonra 40 dakıka dayanır dıyor yarılanıyor delı edıyor benı soru nnedır batarya kalıbrasyonu 1 ay once yapıldı laptop alınalı 2 ay oluyr



  • Oyun oynuyorsan ya da nvidia gpu aktifse şarj çok çabuk biter. Buna benzer şekilde arkaplanda virüs vb. ya da yazılımsal bir sorun olabilir o nedenle işlemci kullanımı normalin üstünde seyrediyor olabilir.

    Pil herhangi bir sebepten ötürü yüksek ısıya maruz kalmış ve ömrünü bitirmiş olabilir. (Mesela ben eski laptopumu çalışır vaziyetteyken yatakta yorganla örtüp uyumuştum sabah kalktığımda o pil 8 saat önceki pil değildi artık.)

    Ya da pil seviyesini hesaplayan sistemde yazılımsal bir hata olabilir ancak 2 saat kaldı deyip kısa sürede dakikalara düşüyor ise ve gerçekten o süre sonunda pil bitip bilgisayar kapanıyor ise üstteki sebeplere bakman lazım.
  • FalluJah kullanıcısına yanıt
    dostum aynı sorun bendede var. pil tam doluyken 3 saat diyor 1 buçuk saatte pil bitiyor(ekran en düşük parlaklılıkta ve güç tasarrufu modunda) ayrıca oyunda sorun çıkarıyor batarya %70 in altına indiği zaman fps çok fazla düşüyor . bataryanın voltaj sorunları var. bu arada bende ağustosta aldım. servise göndermeyi düşünüyorum bakalım
  • bende kasma ısınma vs hıc bır sorun yok nvıdıa sureklı aktıf knıght onlıne oynuyorum bazen pc 2 gun hıc kapanmıyor ekran kartı full aktif halde
  • Eh o zaman pilin çabuk bitmesi normal. Ayrıca oyundan oyuna farklılık gösterir daha yüksek güç tüketen oyunlarda takılma da olur. Bunlar sorun değil.
  • pili arada bir bitirip yeniden şarj etmenizi tavsiye ederim. pil ömrüne katkısı olur. yani 2 saatlik bir film izleyin zaten bu süre içinde pil biter diye düşünüyorum sonra da prize takıp kullanımınıza devam edersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.