Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hyprosoft kullanıcısına yanıt
    bf4 oyununda biraz güncelleme gerekiyor sıkıntılar var gtx660 geride kaldı diğer oyunlarda bile yüksek ayarlardaydı yeni oyunlarda geriye vuracağını herkes biliyordu orta ayarlarda tat verebilir sizde düşük ayarlarda sıkıntı vermesi optimize edilmesi gerektiğinden sadece sizde sorun yok fark markalarda da sıkıntı var.
  • Arkadaşlar merhaba. Ekran kartımda şöyle bir problem var ss(http://m1311.hizliresim.com/1h/f/uhmly.jpg). Kaç defa format attım, driver güncelledim (hem kendi sürümünü hem nvidia son sürümünü) olmadı. Çözümünü bilen var mı acaba? Şimdiden çok teşekkürler. İyi günler.
  • Arkadaşlar merhaba, ben çok yanlış birşey yaptım ve işin içinden çıkamıyorum. Bilgisayara recovery yaptım ve "missing system operation" hatası aldım. 3-5 kere recovery yaptım ama sonuç değimedi. En sonunda usb den format atarım dedim. Bu sefer c ve d yi silip c ye kurmak için ileri dediğimde yine hata aldım. Benden sürücüleri yüklememi falan istiyor. Bende recoveryden mi acaba diyerek komple herşeyi sildim. Şimdi ne format atabiliyorum ne recoveryy yapabiliyorm. Kaldım böyle lütfen yardım edin napıcam
  • Merhaba,

    GE620DX kullancısıyım, Mac OS X versiyonlarında ses vs. gibi sıkıntılar oluyordu. Son çıkan Mavericks sürümü yükleyip deneyen var mı aranızda?
  • merhaba arkadaşlar. bu modelleri açan oldumu?fan temizlemek istiyorum. fanı çıkarmak için klavyeyi çıkarmalımıyım yoksa alt kapağı sökmek yeter mi? eğer resimli anlatım varsa link verirseniz sevinirim.
  • ge620dx için bios nasıl güncellerim? 8.1 kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    Bios'u Güncelleyin Arkadaşlar ge620Dx Makinem Adeta Uçuyor,Gözle Görülür,Elle Tutulur Bir Fark Var.Sıcaklıklar 14 Derece Birden Düştü.Sesde Pat Pat Sorunu Olan Arkadaş Aynı Sıkıntı Bende de Vardı.Bios Update den Sonra Kalmadı.Eski Bios İle Oyunlarda İşlemcim (core i7 2670qm) 98 Dereceleri Ekran Kartımda (Gt635m) 93 Dereceyi Görüyordu Şuan Aynı Oyunda Ve Aynı Overclock Değerlerinde İşlemcim Maximum 79 Ekran Kartımda Yine Maximum 80 Dereceyi Görüyor.Ki Msi Aftr Burner da Gt635m'in Canını Çıkarıyorum :)) Kısaca;Yeni Bios Mükemmel Adamlar Bir Yapmış Pir Yapmış..Update İşemini Msi'in Sitesindeki Pdf Dosyada Anlatıldığı Gibi Yapmayın Çünkü Olmuyor,Orada Anlatılanlar Eski Döküman ve Veriler.Msi Forumundan İndirdiğim Aracın Ve Güncel Bios İndirme Linkini Aşağıda Paylaşıyorum.Ben Gt635M Olanını Yükledim,Sizde Hangi grafik Birimi Varsa Onu Seçin.Bu Arada Win7 Üzerinden Bios Güncel Yap So ra Win8 Kur Diyen Arkadaşlar Var,Yanılıyorsunuz,Direk Windows 8 Üzerinden Güncelledim Ve Canavar Gibi Makine Şuan.Maşallah :)

    Msi Download Center dan Alacağınız Tek Şey Güncel Bios Daha SOnra Proğramdaki Yönergeleri Takip Edin.Bios Update Bitip Bir Anda Sistem Kapandığında Bağırmayın Hemen.Notebook Bataryası Ve Ac Adaptörü Çıkarıp 5 Dk Bekleyin Sonra herşeyı Takıp Sıstemınızı Yenıden Baslatıp Del'e Basıp Biosa Girin F9 Default Settıngs Yapıp F10 Kaydet Ve Çık Deyin..3 Dk'nızı Alacak Sadece Bütün bunlar.Sonra Makinenin Hakkını Alacaksınız.Yahu ben Bile Bu kadar Beklemezken Crysis 3 de 12 Fps Arttı,Şaka Gibi Hem Sıcaklığa Hemde Diğer Bileşenlere Bağlı Olarak.Şaşırdım Ne Diyeyim.


    Güncel Bios Link:http://www.msi.com/product/nb/GE620DX.html#/?div=BIOS&nbos=non-win%208
    Bios Usb Flash Bellek Hazırlama Aracı Link:http://www.dosya.tc/server5/25MjNi/MSIHQUT_MsiNotebbokBiosG_ncellemeArac__.rar.html
    Rar Pass:ssbrutality

    İyi Çalışmalar.Kolay Gelsin

    dostum linki günceller misin?




  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    üstad program beni yönlendirdi bir takım yüklemeler vs yaptı pc yeniden başlatılacak boota girip flaşsı gösterin dedi ama pc yeniden başlamadı ben başlattım flaşı gösterdim ama pc normal açılmakta
  • üstad halloldu sağolasın anlatım için
    @Sadece Sürücü
  • Ne demek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sükût

    üstad halloldu sağolasın anlatım için
    @Sadece Sürücü

    hocam bios için gereken uygulamayı paylasabilir misin sana zahmet?
    diğer sayfalarda 2 link verilmiş biri silinmiş biri de üyelik istiyor foruma giriş için.
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    buyur genç
    http://yadi.sk/d/WTkFxYT-SaACa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sükût

    buyur genç
    http://yadi.sk/d/WTkFxYT-SaACa

    tesekkur w8 kullanıyorum yapabilirim di mi bunla?
    msi'ın sitesinde brick olabilir falan demiş korkuyorum.
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsan girişmeyeceksin. O yüzden risk kendine aittir diyorlar. Ben zamanında masaüstünde az overclock ile uğraşmadım. Bios ile akraba oldum. Rahatça elbette yaparım böyle işleri. Ama bilmeyen için her zaman riski vardır.
    MSI sitesine üye olmak da cocuk oyuncağı, facebook ile bağlan deyince hemen üye olup erişebiliyorsun. Bu kadar çok hazırcı olursan daha fazla yardımcı olamam...
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    bu konuda geçmiş sayfalarda birisi anlatmış aynen uygula. pc performansı çok kötüydü şimdi daha iyi. bende ilk kez uyguladım riskli evet ama zevki de burda zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sükût

    bu konuda geçmiş sayfalarda birisi anlatmış aynen uygula. pc performansı çok kötüydü şimdi daha iyi. bende ilk kez uyguladım riskli evet ama zevki de burda zaten

    ben nvidia ile lowda bile fifa oynayamıyorum çözünürlüğü de dusurdugum halde kasıyor oyun laptop da dehset ısınıyor. intelle kasmıyor full hd medium bile oynuyorum.
    forumda da şikayet edenler olmus gt635 ten. bios update ile duzelir insallah.
    biraz bakıcam yapamazsam servise vericem fan temizliği macun, bios-firmware update, ssd takma falan bunları komple 100e kadar yaparlarsa servise vermeyi dusunuyorum. bir ara arayıp fiyat sorucam.




  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Benim kart gt-555m

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sükût

    Benim kart gt-555m


    fazla bi fark yok aralarında
  • fifa 13ten sonra 14 denedim gene aynı nvidia ile kasıyor intel ile full hd medium sorun yok. bios updatele de düzelmezse ekran kartında bir arıza var heralde.
  • Merhaba arkadaşlar,

    802-XTR kullanıcısıyım. 120 GB'lık SSD almayı düşünüyorum. Fakat anakartın sata3 destekleyip desteklemediğini öğrenmem gerek. Bunu nereden öğrenebilirim? Cihazlarımızın anakartı Sata3 destekliyor mu?

    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.