Şimdi Ara

MSI GE60-2PC-278TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, vatan bilgisayardanhttp://vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis msi in bu ürününü almayı düşünüyorumda bilgisayar hakkında biraz aydınlatırsanız sevinirim buna eş değer başka bi markanın ürününü bulamadım. aynı ürünün ssdli olanıda internet üzerinden satıldıgı için güvenemiyorum yardımcı olursanız sevinirim







  • Cihaz güzel bir cihaz. Kasa tasarımı da şık.
    İleride SSD'yi kendin takabilirsin. Servise göndermene gerek yok.

    Fakat şunu söylemeliyim ki SSD ciddi performans artışı sağlıyor. SSD ilavesi şart bence.
  • Nexium35 kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayar çok pahalı. pc depo.com dan alırsanız daha ucuza getirir artan para ile ssd alabilirsiniz
  • Bu pc zamanında 3200e satıldı o kadar para vermeyin
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim aklıma takılan bu serilerde ssd slotu varmı yani ssd takmak için dvd wr imi sökücez? 3200e düştüğü zaman almayı düşünüyorum bende zaten o sorun değil :) şimdilik 1TB la idare edeceğim ilerde ssd ilavesi kesinlikle yapacağim zaten. Bu fiyat çevresinde böyle bir bilgisayar çok araştirdim ama bulamadim gerek işlemci gerek ekran kartı olsun yakınına bile yaklaşmiyor diğer firmalar. Yorumlarınız için sağolun :)
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=468883&kat=6453&lang=tr-TR#.VC7HUfl_tps

    Buna bakmanı tavsiye ederim. Ekran kartı amd ancak gtx850den çok çok daha iyi diye biliyorum. Hatta gtx860dan da iyidir. Ayrıca 17 inch. Bana göre msi laptoplar gereginden fazla pahalı. Klavyesi çantası vs derken fiyatı çok şişiyor. Monster almak istemiyor olabilirsin o yüzden şuna da bir bakmanı tavsiye ederim.

    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2pc401xtr-apache-core-i74710hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_56708/

    Gördüğüm farkları 8 gb ram ve blu-ray. Aynı hediyeler dahil. Ayrıca arkadaşlar haklı vatan gereğinden pahalıya satıyor. Önce bindirip sonra indiriyor bir anlamı olmuyor indirimin sadece şekilde indirim varmış gibi oluyor. İnternet üzerinden satılan bazı sitelerde kapıda ödeme seçenekleri mevcut diye biliyorum onlara bakabilirsin.

    Not: MSI ge60 larda ısınma sıkıntı oluyor diyorlardı. Tam bilmiyorum bir araştır derim.




  • öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim :) Monster bilgisayar almayi bende düşünmüyorum. 8Gb ramli bilgisayarlardanda uzak durmaya çalıştım nedense hep, yeni nesil oyunlar min 8gb ram istediği için illaki ram arttirmaya gideceğim 8gblik kingstone ramlerde yaklaşik 300 liraya denk geliyo ki aynı fiyata gelmiş oluyo. Kafama takılan başka birşeyde bu cihaza dvd wr yada hdd sökmeden kasanın içine ssd koyabiliyormuyuz? yani ileride 256lik ssd ile güçlendirmeyi düşünüyorum. eğer varsa efsane olur :) aynı modelin 128gb ssd 8gb ramli cihazı 3450 lira, eğer ben konuda paylaştigim cihazı alırsam sadece ssd ekleyeceğim, diğer yönden 128gb ssdli modelini alirsam şöyle bir sorun olucak diye tahmin ediyorum : ram arttirmak için ayri bir para harcayacağim. İleride ssd arttirmak istersem 128gblik ssdyi çöpe atmiş olacağim. Yardımcı olursan sevinirim sen ne düşünüyorsun ?




  • Cihaza dvd rw veya hdd sökmeden ssd takılıp takılmadığını tam bilemiyorum ne dersem yalan olur. Ancak almak istediğin model laptopu satan firmaları arayıp sorabilirsin onlar daha kesin bilgi verebilir. Bence 8-16 gb ram olayına fazla takılma. Özellikle bu modelde. Çünkü sen şu an ram yetersiz kalacak diye düşünüyorsun ama ileride çıkacak oyunları düşüneceksen ekran kartı daha büyük problemin olur. 8 gb ram ekletmek ile ekran kartı değiştirmek arasında çok çok fark var. 8 gb ramin ömrü ile gtx 850 nin ömrü (high-ultra oyun için) karşılaştırıldığında 8 gb ram önde olur bana göre. Eğer oyun odaklı almak istiyorsan daha çok ekran kartına dikkat etmen gerekir diye düşünüyorum. Msi ge 60 ın gtx860 ekran kartlı modelleri Türkiye'de satışa çıktı diye biliyorum. Onlara bakabilirsin. Tabi şu an 128gb ssd 16gb ramli versiyonları 3.700 gibi bir şey olması lazım. Fiyatı iner mi artar mı bilemiyorum. Dolar bugün 2.30 u gördü sonuçta ne olur ne biter belli olmaz.

    Bahsettiğim msi ge 60 şu
    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-apache-pro-2pe-476tr-notebook-pmu318101

    Fiyatı bayağı kabarık. Bende yeni laptop almayı düşünüyorum ama benim bütçem 2.500 :) Yani 3500 3600 civarı cihazları tam bilmiyorum. Almak istediğin laptopu kullanan arkadaşlar varsa bir de onlara sorarsan bence daha iyi olur senin için.




  • Ekran kartı konusunda haklısın da gtx 850m işimi görür diye düşünüyorum öyle aham şaham bir oyun takıntım yok Dota2 - CS ha birde grafik ve web tasarım için PS - FW - DW programlama içinde Visual Studio gibi uygulamalar yeterli olacaktir benim için ki sorun cikaracagini sanmam :D GTX860M kullanan başka bi laptopa daha bakiyordum lenovonunhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-2gb-w8-notebook.html#ozellikler bu ürünü ama şöyle bir sıkıntı var bu cihazdaki hdd 5400RPM ayrıca yorumlarda ve incelemelerde ekranı yerden yere vurmuşlar kimisi ekranı değiştirip kullanmış filan ekrandna kimse memnun değil cihazıno yüzden onu kafadan eledim :D




  • y50 yi tam bilmiyorum ama ekranının kötü olduğunu bende duydum. 5400 rpm olması da kötü. gtx850m alacaksan gelecek nesil sağlam oyunlardan high-ultra performans alman zor olur o yüzden daha yüksek ekran kartlı bir model almanı önerdim. Tabi açıkçası burada karar tam anlamıyla sana kalıyor. Özellikle ne için kullanacaksan ona göre bir laptop alman lazım. Cs dota tarzı oyunlara gtx850 yeter ama bence o fiyatlarda daha sağlam ekran kartlı cihazlar almak daha mantıklı.
  • Baya kararsız kaldım, olmadı biraz daha bekleyeyim yeni seriler gelir belki onlara bakarım ona göre karar veririm
  • Arkadaşlar msi laptop alacam çok kararsızim bütçe 2000-2500 lira arasi lutfen yardimci olun kafam çok karışık çoğu beğendiğim model stokta yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.