Şimdi Ara

Msi ge60 0nd bios güncelleme hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba
    Hikayem şöyle başladı win7 den sıkılıp win8 yükledim. bios versiyonum 10F firmware versiyonum 4.04 tü msi ın sitesinde fan sorunu için win8 bios ve firmwareleri indirip kurdum. Firmware yi ilk kurduğumda laptopdaki mavi wireless ışı söndü wireless a bağlanabiliyordum ama tuşa basarak wirelessi açıp kapatamıyordum belki düzelir diye biosda güncelledim. Biosu güncelleyince başka bir sorun daha ortaya çıktı bu seferde ekran parlaklığını değiştiremiyordum wireless tuşu sorunu da devam ediyordu. Daha sonra win8.1 64 bit lik olanını kurdum bütün driverlardan sonra ekran parlaklığı sorunum düzeldi SCM yi indirdikten sonra wireless tuşu sorunu da düzeldi. Dün gece yatıp kalktıktan sonra sabah tamamen farklı bir sorunla karşılaştım. Yatarken pc yi kapadım fişini çektim. Sabah pc yi açtığımda sarjı %92 deydi sarj oluyor yazıyordu. Çözüm bulamadığım bu kaldı pc kapalı iken sarjı yavaş şekilde azalmış normalde böyle bişey yoktu. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
    Bios versiyonum E16GAIMS.516
    Firmware 16GAEMS1 ver 5.05
    kurulumu UEFI boot modunda yaptım daha hızlı açılsın diye.


    edit: sarj azalmasi konusunda şunu farkettim normalde ben bilgisayari kapatinca sogutucu kapaniyordu artik kapanmiyor ve butun usbler aktif kaliyor. Azalma yasadigimda sadece mause takiliydi belki baska biseylerde aktif kaliyor pc de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodrages -- 7 Nisan 2015; 10:54:11 >







  • Hocam ben bir türlü güncelleyemedim siz nasıl güncellediniz??
  • Hocam işlemleri çok Karışık yapmışsınız,tavsiyem yeniden tekrar güncel bootu atıp sonradan w8 64 bit yükleyin .ve diğer bi tavsiyem ise tüm driverleri düzgün bir şekilde eksiksiz yükleyin .Scm ye gelince onun kadar Saçma bir şey görmedim onun Yüzünden çok çektim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fat33

    Hocam ben bir türlü güncelleyemedim siz nasıl güncellediniz??

    Eğer bu konuda çok bilgili değilseniz yapmayin sakin ben şansa bala bi sekilde basarili oldum. garanti devam ediyorsa gonderin onlar istediginiz surumleri yuklesinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: camsil

    Hocam işlemleri çok Karışık yapmışsınız,tavsiyem yeniden tekrar güncel bootu atıp sonradan w8 64 bit yükleyin .ve diğer bi tavsiyem ise tüm driverleri düzgün bir şekilde eksiksiz yükleyin .Scm ye gelince onun kadar Saçma bir şey görmedim onun Yüzünden çok çektim :)

    Garantiye gonderip eski biowu falan yukletcem sonra win7 geri dönüş. eskiye nazaran sanki 6-7 derece daha fazla isiniyor belli bu 2 yila yaklastigi icinde olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.