Şimdi Ara

Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU) (1015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.404
Cevap
167
Favori
833.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar farklı model kullanıyorum ama burası daha kalabalık olduğu için sorayım dedim, bataryası öldüğü/ölmeye yakın olduğu için bilgisayarının batarya ledi sürekli kırmızı yanıp sönen var mı acaba?
  • Ankara da güvenilir bir servis var mı? Msi Ge70 2oe laptopumun dc power arızalı iyi bir yer önerir misiniz değişimi için.. alfamark bilgisayar ı aradım 100- 150 Tl gibi bana abartı gelen bir fiyat çıkardılar. 75 tl diyor dc power jacke! Geri kalanı işçilikmiş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cklnc

    Ankara da güvenilir bir servis var mı? Msi Ge70 2oe laptopumun dc power arızalı iyi bir yer önerir misiniz değişimi için.. alfamark bilgisayar ı aradım 100- 150 Tl gibi bana abartı gelen bir fiyat çıkardılar. 75 tl diyor dc power jacke! Geri kalanı işçilikmiş..
    Hocam resmi teknik servise bir sor istersen. En azından işini sağlam yapar.


    İletişim Bilgileri

    Servis Noktası A.Ş.
    Gülbahar Mah. Uysal Sk. No:3C Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

    Telefon +90 212 288 42 30
    Faks +90 212 288 52 96
    Eposta bilgi@servispoint.com
  • JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    dostum garanti süresi dolalı çok oldu bir de istanbul a gönderme durumum yok kargo ile gönder gelsin çok uzun süreç benim için yoksa dediğin gibi tek garantili yapacak yer servispoint.
  • Merhabalar,

    Black friday indirimlerinden GE73 8RF 16G 1070 Notebook aldım. 6.cı ayında cihazın sağ menteşesi kırıldı. Gerçekten malzeme kalitesi bu kadar düşük mü bu serinin ?
    Aramızda bu seriden kullananlar ve menteşe sorunu yaşayanlar var mı ?
  • seablack2 S kullanıcısına yanıt
    Ge62vr 6rf 1060 olan modeli kullanıyorum. 2 yıl oldu garantisi bitti çok şükür hiç sorun yaşamadım ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SelimmDD

    Ge62vr 6rf 1060 olan modeli kullanıyorum. 2 yıl oldu garantisi bitti çok şükür hiç sorun yaşamadım ben.
    Hocam selamlar,

    Aynı kasaya mı sahipsiniz ? , inanın cihazı o kadar titiz kullanıyorum ki, bu kadar narin davrandığım cihaz malzeme kalitesi inanılmaz kalitesiz.
  • seablack2 S kullanıcısına yanıt
    Bendeki model bu. Eski seri olması lazım.
  • bu hafta ge75 raider 9se aldım far cry new dawn oyununda sıcaklık 96lara kadar çıkıyor normal günlük kullanımda sıcaklık 55-60 arası. undervolt işlerini araştırdım bişeyler denedim fakat fazla tecrübem yok. sıcalık oyun oynarken kasa üzerinden hissedilmiyor performans düşüşüde yok fakat işlemciye uzun vadede zarar verir mi? tam olarak ne yapmalıyım?
  • GE60 kullanıyorum termal macun baya azaldı sanırım 90-98 derece arasında oynuyorum sürekli. Havalandırma için yapabileceğim bir şeyler var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xT123

    bu hafta ge75 raider 9se aldım far cry new dawn oyununda sıcaklık 96lara kadar çıkıyor normal günlük kullanımda sıcaklık 55-60 arası. undervolt işlerini araştırdım bişeyler denedim fakat fazla tecrübem yok. sıcalık oyun oynarken kasa üzerinden hissedilmiyor performans düşüşüde yok fakat işlemciye uzun vadede zarar verir mi? tam olarak ne yapmalıyım?
    Bu aylarda sıcaklıklar gayet normal hocam. Laptop ve bileşenleri yüksek sıcaklıklar altında çalışmak için tasarlanmışlar ve işlemcin kesinlikle zarar görmez. Alta bir soğutucu alırsan dereceler biraz daha düşer.
  • Arkadaşlar msi ge60 modeli mevcut elimde klavyeyle ilgili sorun yaşıyorum tuşlar yanlış basıyorhttps://forum.donanimhaber.com/msi-ge60-klavye-tuslari-yanlis-basiyor--139589601#139589601 şu konuda da detaylı anlattım yardımcı olur musunuz
  • https://www.amazon.com/MSI-GE63-Raider-RGB-609-i7-9750H/dp/B07Q55XHTZ
    Bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum ama hakkında pek fazla yorum bulamadım. En çok merak ettiğim mesela termal sistem. Cooler boost 5 iyi mi? Msi ge serisi söylendiği gibi keonik sorunlu mu? Msi dan memnun musunuz? Daha önce hiç msi kullanmadım. Bu laptopu tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailsogut kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı laptopı ben de almayı düşünüyorum. Yabancı siteleri de araştırdım, soğutma anlamında sıkıntısı yok. Ama msi ların kronik sorunu diyebileceğimiz menteşe kırılması problemi var. Bu da genelde 17" olan versiyonların da daha sıklıkla karşılaşılıyormuş. 15.6" versiyonunda yaşayanlar da var ama daha az sayıda, bunun dışında bana genel olarak alınabilir olarak geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailsogut kullanıcısına yanıt
    cooler boost iyi ama 9750 ısınıyo baya. termal macun değiştirip undervolt yaparsan problem yaşamazsın. belki macuna gerek kalmadan undervoltta yeter.
  • GE73VR 7RE Raider modelini kullanıyorum. Ben de menteşe kırılması sorununu yaşadım. Pişmanım. Alırken iyi düşünün.
  • sentinel81 S kullanıcısına yanıt
    hocam yaptırdınız mı? yaptırdıysanız ücretli mi yoksa garanti kapsamında mı yaptılar?
  • Garanti kapsamında yaptılar fakat komple kapağı değiştirdik dediler ama dış kapak ve menteşe değişmiş bunu garantiden aldıktan 1 ay sonra şanş eseri farkettim ki ekrana yandan baktığımda ışık sızması gördümi iç kapağın kırılmadan dolayı oluşan eğimi duruyordu. Yedek subay olarak görev yaptığım için yeniden götüremedim fakat ekim ayında tekrar götürüp laptobu istemediğimi belirteceğim.

    gözüm gibi baktığım laptobumun. 2 adet tuşu değişti tuşlar kendi kendine çıkıyordu. menteşesi kırıldı arka kapak komple değişti. takılma ısınma vb sorunlar vardı anakart değiştirildi. şimdi de sağ hoparlör kısmından ses geliyor büyük ihtimal subwoofer veya hoparlör değişecek ses de az geliyor zaten ve işlemci ısınıyor işlemci fanı havayı atamıyor büyük ihtimal fan da değişir bu arada pili berbat gidiyor pil değişimi de talep etmiştim ama değişimden sonra full şarjda fişten çekince 1 saat ya gidiyor ya gitmiyor. Ben bunları yaşadım döndüğümde kesinlikle kabul etmeyeceğim bu laptobu ya ürün değişimi yada güncel fiyattan para iadesi isteyeceğim. Laptobu aldığımda 8 bin lirayken şuanki dolar kurundan dolayı 15 bin tl. vatandan almıştım.




  • sentinel81 S kullanıcısına yanıt
    hocam epey şanssızlık olmuş sizin. msi bilgisayarlarda kronik menteşe sorunu olduğuna ben de katılıyorum, benim de aldıktan sonraki ilk 6 ay sorun yoktu sonraki 1 yıl içinde 2 kere kırıldı. 2. tamirden sonra yaklaşık 3 yıldır sorun yaşamıyorum.

    bende ücret talep etmişlerdi hiçbir hasar izi olmamasına rağmen, ben bunu reddettim ve msi global'e ticket açtım. yaklaşık 3 hafta yazıştım ve oradan ücretsiz tamir edilecek diye bildiri geldi servispointe. yani artık ücretsiz değişiyorsa adamlar da kronik olduğunu kabul etmişler anlamına geldiğini düşünüyorum.

    bu arada fan olayı eğer düz zeminlerde kullanmıyorsanız çok tozlanmış olabilir, imkanınız varsa alt kapağı açıp soğuk fön falan tutabilirsiniz servise götürene kadar. bu sayede olası daha büyük bir arızanın önüne geçmiş olursunuz en azından.

    son olarak kanunları net olarak bildiğimi iddia edemem ama para iadesi durumlarında güncel kura göre iade ettiklerini sanmıyorum onu bir araştırmanızda fayda var iade istemeden önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 9 Eylül 2019; 11:34:51 >




  • Bakalım bi avukat arkadaşım var onunla görüştüm baya bu işin peşine düşeceğim sorun çıkarırsalar tüketici haklarına gideceğim direk oradan sonuç almaya çalışacağım. O menteşe kırığından sonra zaten benim için bitti o laptop zaten düzgün de yapmamışlar. dediğin gibi bak senin 2 kere kırılmış ben onun korkusuyla hala her kapatışımda kapağı kırılacak mı acaba korkusu var. Bunun üzerine anakartı da değişince zaten iyice toplama bilgisayar gibi oldu. yenisini almaya çalışacağım bakalım varsa aynısı yoksa bir üst modelini.
  • 
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.