Şimdi Ara

MSİ CX62 6QD KULLANICILAR KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam benide yazın. Bilgisayar ile sorunu olanlar sorabilir ?
  • Merhaba arkadaşlar , ben de dün aldım pcyi test ediyorum.
    Şuan sadece kendi hoparlörleri beni pek tatmin etmedi , sanki tiz çok bas hiç yok gibi , driverla alakalı bir durumda olabilir.
  • Hayirli olsun hocam. Nereden kaca aldiniz acaba. Alanlar yazabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen gün aldım bu pcyi. Win 10 kurdum driverları yükledim. Bios updateini yaptım fakat bilgisayar kasıyordu. Görev yöneticini açtığımda sistemdeki belleğin 6300mb ının donanıma ayrılmış bellek olarak sınıflandırıldığını maksimum miktarın 1.8 gb ram olduğunu gördüm. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?
  • Hocam 32 bit isletim sistemi kurmadin degil mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar ben de sizin araniza katildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yutu61 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, benim laptopdaki shift tuşu malesef çalışmıyor. bunun için ne yapmam gerek. eksik sürücü mü var acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitman000

    Hocam merhabalar, benim laptopdaki shift tuşu malesef çalışmıyor. bunun için ne yapmam gerek. eksik sürücü mü var acaba

    Aygıt yöneticisine girip drıver eksiği var mı bir bakın. Aldığınızdan beri çalışmıyor ise donanımsal olabilir.
  • merhaba arkadaşlar. bende msi cx62 6qd laptop var benim pc bilgim çok zayıftır hatta bu bilgisayarı şansa aldım diyebilirim. bilgisayarı alalı 5 gün oldu 5. gün açılırken windows 10 yazısı geçti tam açılcakken siyah ekran çıktı ve yalnızca mause oynuyordu bi kaç defa açıp kapattıktan sonra düzelmedi aradan 5 dk geçti ve kendi kendine açıldı bunun sebebi nedir acaba ? birde aldığımda dikkat ettiğim şey b tuşunda hafif bir yamukluk var silme tuşuda basınca takılıyo biraz bunun için servise götürmeli miyim çünkü bana fabrika hatası gibi geldi. teşekkürler
  • yutu61 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Sorunu çözüm hocam. Sürücü eksiliğinden kaynaklığmış. Aşağıdaki link sayesinde problem çözüldü. SCM ( System COntrol Manager) uygulaması eksikliğinden o tuş çalışmıyormuş.

    https://service.msicomputer.com/msi_user/support/TechFAQdetail.aspx?formid=3353

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman000 -- 27 Eylül 2016; 9:10:52 >
  • Arkadaşlar bu cx62'de fanın sürekli çalışma durumunu çözen bios güncellemesi işini bir bios faciası yaşanmaması adına etraflıca yazılı veya görsel olarak anlatabilirseniz çok makbule geçer kullanıcılar için. Laptobu alacaklar için de fanın sürekli çalışma durumu asla br sıkıntı yaratmamakta, o ayrı bir mesele tabii. Sıfır ısınma güzel bişi
  • Cümleten selam herkese arkadaşlar, bir sorum var. Adobe Premiere'i rahat çalıştıracak ve yaklaşık dört-bes yil beni götürecek bir laptop bakıyorum, fiyat/performans odaklı tabii ki... Bir kac model baktim i5 işlemcili 8-12 gb ramli fakat i5-6200u serisinin çift cekirdekli oluşundan dolayı belki sıkıntı çıkarabilecegini düşündüm. Başlıkta belirttiğim MSI modeli iyi gi i fakar emin degilim. 1080P görüntülerden oluşan bir kurgu icin performansı yeterli olur mu, yani rahat çalışır miyim kasmadan? Başka önerileriniz varsa da alabilirim. Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide yaz hocam yeni aldım inşallah bi sıkıntı çıkarmazz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa bende bu pcyi cuma günü sipariş ettim packardbell kullanıyorum şu an kasası çok kalitesiz menteşe yuvaları falan kırılmıştı bu ürün içinde kasa kalitesiz vs yorumlar okudum menteşeleri nasıl sağlammıdır?
    birde bu fan sesi çözümü için verilen link çalışmıyor elinde o bios sürümü olan varsa paylaşabilir mi ?
  • Arkadaşlar Merhabalar,

    Ben de aynı cihazı bir süredir kullanıyorum. Fakat aldığımdan beri bir problemim var ki çözümünü bulamadım.
    Yeni klasör oluşturuyorum ardından isimlendirme aşamasında program yanıt vermeyi kesiyor. Öncesinde temiz kurulum falan yaptım baktım çözüm olmadı ardından internetteki kayıt defteri ve CMD kullanılarak anlatılan çözümleri denedim ama değişen bir şey olmadı maalesef . Böyle bir sıkıntı yaşayıp da çözebilen oldu mu?
    Bir de geçen fark ettim DVD Rom gözükmüyor ve doğal olarak CD okumuyor onun için de internetteki kayıt defteri değişikliğini denedim bir şey değişmedi.
    Bir el atın bu problem kronik midir değil midir? Kronik ise zaten ekranda iki tane fazla parlak piksel var iade ya da değişim düşüneceğim.

    Bu arada kasa kalitesini soran arkadaşlara cevaben şunu diyebilirim f/p ürünü olduğundan markanın diğer ürünlerindeki kalite yok normal olarak. Özellikle Touchpadin sol üst tarafına hafifçe bastırsanız bile içine çöküyor. He gel gelelim 3 paraya beş köfte yok demişler abilerimiz doğal olarak.
    Bunun haricinde oyun bilgisayarı olması hasebiyle Windows tuşunu sağa taşımışlar çok mantıklı bir şekilde fakat benim gibi Windows+tuş kombinasyonlarını çok kullanıyorsanız ilk aldığınızda tırnağı kesilmiş kedi gibi kala kalıyorsunuz.




  • Buralar ıssız kalmış arkadaşlar bir ses verin da
  • anadolibrahim A kullanıcısına yanıt
    Klasör şifreleme programı kurmuş muydun bilgisayarına
  • hitman000 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, bilgisayarda herhangi bir klasör şifreleme programı bulunmuyor.
  • Arkadaşlar ne zamandır kimse yazmıyor ama bi sorunum var inşallah gören cevaplar. Sorunum da fanın hızının hiç değişmemesi. Eskiden ısınınca artardı sonra azalaırdı artık hep aynı hızda dönüyor ve oyunlarda ısınmaya başlıyor. Çözümü cooler boosterla hallediyorum ama olsun. Nerde hata var acaba yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.