Şimdi Ara

MSI CX61 0NE-445XTR Core i5-3230M 8GB 500GB GT635M 2GB 15.6' FreeDos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarı aldım. birkaç gündür kullanıyorum. ilk iş ssd takmak oldu. önceki mesajımda yazdığım gibi ikinci bir hdd slotu yok. hatta anakartta öyle bir yazı da yok. izlenimlerime gelince; daha oyun kurmadığım için GT645 için birşey söyleyemem ama ssd ile birlikte genel performans çok iyi. 5 saniyede falan açılıyor windows. ses kalitesi yeterli düzeyde. kısayol tuşları ve işlevleri pratik. gelelim eksi yönlere; başlıca klavye çok kötü. kullanım olarak değil ama görüntü olarak çok çirkin. üzerindeki yazılar kocaman ve çok göz yoruyor. windows tuşu boşluk tuşunun sağında. yanında da <> tuşu var. ok tuşları yanındakiler ile içiçe. enter küçültülmüş, virgül üzerine konulmuş. fare tuşları sert ve ortadan değil köşelerden basıyor. usb 4 olsaydı çok iyi olurdu. kasa plastik. özellikle kapak çok basit olmuş. ama ekranı ayarlamak çok rahat. yamulmadan ayarlanıyor. şunu da belirteyim; ben bu değerlendirmeleri yaparken bugüne kadar gördüğüm en kullanışlı klavye düzenine sahip dell 5110 ile karşılaştırdım. yani beklenti epey yüksekti :) sonuç olarak makina kozmetik olarak zayıf, teknolojik olarak kuvvetli. o paralara iki tane bile alınır ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cortés

    Bugün yarın bu cihazdan alacağım, aklımı karıştıran birşey var, ekteki resme bakın, soğutucunun solunda kocaman SSD yazısı var. Acaba orijinal HDD'yi sökmeden SSD takabileceğimiz ikinci bir slot mu mevcut? Elinde daha detaylı fotoğraf olan gönderebilirse sevinirim..
     MSI CX61 0NE-445XTR Core i5-3230M 8GB 500GB GT635M 2GB 15.6' FreeDos

    oraya mSata sdd takılıyor küçük olanlardan.




  • Acil nakit ihtiyacımdan dolayı yukarıda da yazdığım yaklaşık 15 gün önce aldığım bilgisayarımı satıyorum. İlgilenen varsa PM ile ulaşabilir.
    Bir kaç sefer film izlemek için kullandım, hala sıfır gibi duruyor. Fiyat 1000 TL son. Tabii ki SSD ile değil orjinal HDD'si ile birlikte satacağım.
  • Merhaba ben 2000-2500 tl arası mühendislik çizim için laptop aramaktayım hangi modelleri ve markaları önerirsiniz. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.