Şimdi Ara

msi b460 tomahawk 3. m2 ssd eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba benim sorunum şu

    anakartımda 2 adet m2 slotu var bunların birinde 512gblık kioxia ssd var, ikinci slotta 512gblık Crucial P5 ssd var sistem bunda kurulu incehesapta indirimde teamgroup 1tb m2 ssd aldım bir tane dark marka dönüştürücü amacım ikinci ekran kartı pci-e slottan eklemekti ancak bilgisayar tanımadı sata dönüştürücüden yapmak istemiyorum malum hız düşer anakart sitesinden incelediğimde ikinci m2 slotunu doldurursam pci-e iptal oluyormuş doğrumudur ben ne yapmalıyım




  • Yazdıklarınızı okudum, evet bazı eski çipset anakartlarda özellikle serinin orta ve altı çipset olan anakartlarda , çift m2 veya 3 lü m2 kullanıldığı zaman sata portları gibi bazı şeylerin devre dışı kaldığı oluyor.


    Sata dönüştürücü konusuna da katılıyorum hız konusunda. Eldeki yeni alınan 1 tb m2 den kapasite olarak yaralanmak istiyorsanız işletim sisteminin kurulu olmadığı m2 yi çıkarıp onun yerine onu takmak.


    Sitesinde tam olarak neyi eklediğniz zaman neyin iptal olup devre dışı kaldığını yazar zaten dediğiniz gibi. Malesef depolama konusunda serilerin üst çipset anakartların da bu sorunlar olmuyor.


    Bu işlemleri yaparken biosunuz da güncel olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.