Şimdi Ara

Msı 965m vs Monster 970m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar su 3 cihaz arasında kaldım . Benim için tasarım ağırlık vs. hiç önemli değil. aydınlatmalı klavyeymiş falan önemli değil . Performans ve dayanıklılık önemli. Biglisayarı hor kullanmam . Donanımsal olarak sorun cıkarsa hangisini daha kolay halledebilirim ? 970 ve 965 arasında fark var ama msı kalitesi bu farkı kapatabilir mi ?

    MSI-http://www.sanalmarketim.com/msi-ge72-2qe034xtr-apache-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx965m-173-full-hd-freedos-ekstra-hediyeli/p_59832/
    Monster -http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472735&kat=6453&lang=tr-TR#.VXwUzOGqrcs
    Monster -http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471855&kat=6453&lang=tr-TR#.VXwU5-Gqrcs

    Hangisini alırdınız ?







  • Gt70 kasa olan monster tulpar t7 burdan cok rahat galip cikar. Kendimde kullaniyorum. Kendim kullandigim icin soylemiyorum cidden ezer diger iki cihazi. Simdi arkadaslar olmaz vb seyler diyecekler ama uni.finalleri bitti hala pc acik hala gta v acik disardayim kuzenlerim surekli oynuyor gece ben oynuyorum. Elime ne sicaklik geldi nede sicaklik nedeniyle oyunda performans dusuklugu yasadim. Yani hatirlatmak isterim ki gt70 kasa msi in gaming adina cikardigi en saglam notebooklardan biri.Biraz yanli gelebilir bilmiyorum ama gt70 kasali msi in fiyatina bakin birde linkteki msi in fiyatina. O yuzden hic dolasip kafanizi karistirmayin alin monster t7 gt70.(3.link)
    Not: icindeki bilesenler ayni oldugu icin msi in burda bi ustunluk kuracagi alan goremedim acikcasi. Bilmedigim bisey varsa affola cahilligime verin banada anlatin ogreneyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    zaten bende 3.likteki cihaza daha yakınım. ekran kartı ve işlemcisi değiştirebiliyor. ayrıca fiyatıda diğerlerine göre düşük. aradaki fiyat farkıyla ssd almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecyln

    zaten bende 3.likteki cihaza daha yakınım. ekran kartı ve işlemcisi değiştirebiliyor. ayrıca fiyatıda diğerlerine göre düşük. aradaki fiyat farkıyla ssd almayı düşünüyorum.

    Hocam bence msi alın ne olur ne olmaz.Tamam ekran kartı daha kötü ama malzeme var.Gt70 kasalı msi çook ama çok kalın.Hiç bir yere taşıyamayacakken laptop almak gereksiz.Ayrıca değiştirilebilir ekran kartı olayı çok masraflı.1000 dolardan ekran kartı değiştireceksiniz,o paraya başka laptop alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.