Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
86
Favori
94.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Buna da yahudiler bulaşmasa olmayacaktı.Dünya ekonomisine hakim olduğu düşünülen yahudiler, dizide çökertilmek istenilen sistemin tasarımcısı aslında yahudiler ama bizimki geçen bölüm İsa'ya saydırıp bu bölüm Musa olmaya başlıyor.Bu yüzden gelecek bölümlerden ümidim kalmadı ama izleyeceğim.
  • Bu bolumden sonra kesin kararliyim elliotun olmadigi butun sahneleri atlayacam Yemin ediyorum basim agridi izlerken hele su Angelaya biri cikip haci sen nabiyon neyin kafasi bu demesi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sezonu bitirdim.


    Bir tane düzgün karakter yok, hepsi psikopat. Baş rolde psikopat, o kadar şeyi kendi yapmış meğer birde her şeyi unutup duruyor. Diziyi daha nasıl uzatırlar ki?


    Edit:Ayrıca


    İlk sezonda millete laf sokmasalardı dizi bu kadar tutmazdı bence. Birde dizide yavaş yavaş konuşuyorlar içimi bayıyor. Bir diziye başlayınca kötü olsa bile bırakamıyorum sonuna kadar izlemem lazım. 2. sezonu izlesem mi bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 1 Ağustos 2016; 0:13:02 >
  • Dizinin reytingleride düşüşte, böyle giderse 3.sezonu görmez demedi demeyin.

    Ben halen ümitliyim, son bölümde tam yerinde bitirdiler merak içindeyim ne yapıcak Eliot?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scopiora

    Dizinin reytingleride düşüşte, böyle giderse 3.sezonu görmez demedi demeyin.

    Ben halen ümitliyim, son bölümde tam yerinde bitirdiler merak içindeyim ne yapıcak Eliot?

    Reytinglerin düşmesi son derece normal 1. sezonun yanına yaklaşamaz şuan 2. sezonun 4 bölümü de. Ben de 3. sezon iznini alamayacak diye düşünenlerdenim böyle giderse. Tek umudum önümüzde ki 2-3 bölüm. FBI hackleme olayını nereye bağlayacaklar Tyrell ne zaman dahil olacak merak ediyorum. Angela'nın sahneleri yüzünden diziden soğuyor insan her bölüm 2 veya en fazla 3 sahne etkileyici oluyor diğer sahneler uyutuyor resmen.
  • İlk 2 bölüm vasattı hatta kötüydü, Karakter dizisi ama bu potansiyeldeki dizi tumblr seviyesi sistem eleştirisi ve Elliot'ın halisünasyonlarından fazlası olmalı, ani hal değişimleri ve uç olaylar değil doğru dürüst karakter gelişimi ve alenen, klişe kapitalizm eleştirisi yerine hikayeye veya karakterlere odaklanmalılar. Dizinin yapısı belli, klasik bir olay örgüsü olmaz ama yinede artık dizinin kendi çizgisini bulması lazım, sırf aşırı gözükmek için uç olaylar ve eleştiriler kabak tadı vermeye başladı.

    Ayrıca Fight Club'tan çok fazla esinleniyor dizi. 3.bölümü beğensem bile Elliot'ın olayları orantısızdı ve yine göndermelerin ucunu kaçırdılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Professional Geek

    İlk 2 bölüm vasattı hatta kötüydü, Karakter dizisi ama bu potansiyeldeki dizi tumblr seviyesi sistem eleştirisi ve Elliot'ın halisünasyonlarından fazlası olmalı, ani hal değişimleri ve uç olaylar değil doğru dürüst karakter gelişimi ve alenen, klişe kapitalizm eleştirisi yerine hikayeye veya karakterlere odaklanmalılar. Dizinin yapısı belli, klasik bir olay örgüsü olmaz ama yinede artık dizinin kendi çizgisini bulması lazım, sırf aşırı gözükmek için uç olaylar ve eleştiriler kabak tadı vermeye başladı.

    Ayrıca Fight Club'tan çok fazla esinleniyor dizi. 3.bölümü beğensem bile Elliot'ın olayları orantısızdı ve yine göndermelerin ucunu kaçırdılar.

    Person of Interest'ten sonra bu dizinin ikinci sezonuna başladım da ilk bölümünü zar zor bitirdim, tek kelimeyle berbattı. Person of Interest çıtayı öyle bir yükseltti ki izleyecek dizi ve film bulamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla ben 2. sezonda gün sayıyorum yeni bölüm cıkıcak diye. ikinci sezondan sonra ilk sezon diyorum ne kadar basitmiş.
  • Angela sahnelerine niye bu kadar kızılmış anlamadım. Dizinin 3 ana karakteri var. Elliot, Tyrell ve Angela. Elliot bildiğimiz gibi siber güvenlik görevlisi, Tyrell dünya ekonomisine hükmeden bir şirkette önemli bir yönetici ve Angela ise orta halli bir şirkette çalışan. Hepsinin hayatı da Evil Corp yüzünden daha kötü hale geliyor ve en büyük amaçları Evil Corp'u batırmak. Angela ise Evil Corp şirketinin direk merkezine giderek bu amacı gerçekleştirmeye çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

    Angela sahnelerine niye bu kadar kızılmış anlamadım. Dizinin 3 ana karakteri var. Elliot, Tyrell ve Angela. Elliot bildiğimiz gibi siber güvenlik görevlisi, Tyrell dünya ekonomisine hükmeden bir şirkette önemli bir yönetici ve Angela ise orta halli bir şirkette çalışan. Hepsinin hayatı da Evil Corp yüzünden daha kötü hale geliyor ve en büyük amaçları Evil Corp'u batırmak. Angela ise Evil Corp şirketinin direk merkezine giderek bu amacı gerçekleştirmeye çalışıyor.

    3 değil 5 ana karakter var. Elliot, Mr. Robot, Angela, Darlene ve Tyrell.
  • Person of Interest CBS'e göre çok sağlam bir dizi ancak üst düzey değil bence. Ayrıca PoI konu olarak bayağı özgün ama Mr.Robot hem işleniş hem oyunculuk her açıdan aşırı ve sıradışı bir dizi, ki bunu iyi anlamda söylemiyorum bunu kasten deniyor ve bunun yüzünden dizinin doğru dürüst bir hikayesi veya karakter gelişimi yok. PoI daha iyi ama arada o kadar fark yok ama Mr.Robot'un ilk bölümü kesinlikle PoI bölümlerinin yarısından iyidir.

    PoI'yi severim bu arada yanlış anlaşılmasın House of Cards öneririm izlemediyseniz; yeni başlayanlardan The Night of, American Crime Story, Billions falan bakabilirsiniz hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Professional Geek

    Person of Interest CBS'e göre çok sağlam bir dizi ancak üst düzey değil bence. Ayrıca PoI konu olarak bayağı özgün ama Mr.Robot hem işleniş hem oyunculuk her açıdan aşırı ve sıradışı bir dizi, ki bunu iyi anlamda söylemiyorum bunu kasten deniyor ve bunun yüzünden dizinin doğru dürüst bir hikayesi veya karakter gelişimi yok. PoI daha iyi ama arada o kadar fark yok ama Mr.Robot'un ilk bölümü kesinlikle PoI bölümlerinin yarısından iyidir.

    PoI'yi severim bu arada yanlış anlaşılmasın House of Cards öneririm izlemediyseniz; yeni başlayanlardan The Night of, American Crime Story, Billions falan bakabilirsiniz hocam.

    Renkler ve zevkler... Öneriler için de teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Heralde bu adamın yapıp da anladığım tek şey hamachi bağlayıp cmd den sohbet etmeleri
    fbi ı hackliyorum diyip tek cümlede yapılır mı bu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 2 Ağustos 2016; 16:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • .


    (
    )






    Joanna beee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 3 Ağustos 2016; 14:20:00 >




  • Angela <3
  • 2. sezona başlamıycam 1. sezonu zaten zorla izledim. Bana göre dizi değilmiş.
  • 1. Sezon birseyler olacak gibiydi izledik, 2. sezonda sivamislar izlemek mümkün degil. Gerçekmiş değilmi, konu neydi bir türlü cozulemiyor.

    Izlemeyin! Vakit kaybı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Hack'i konu alan o birkaç dakika son derece güzeldi, çok hızlı geçtiğinden durdurup alt yazıyı dikkatlice okudum ve hack üzerine boş bir senaryo yazmamışlar, onu anladım. FBI grubunun silahlı saldıraya uğradığı sahne çok heyecanlıydı
  • İlk sezon güzeldi, görünüşünde zaten tek sezonluk dizi gibi duruyordu fakat abartılı övgülerin sonucunda gereksiz yere uzayan ve insanı sıkıntıdan boğan bir dizi haline geldi. İkinci sezonu sakın izlemeyin, kesinlikle vakit kaybı. İşin kötü yanı başladığım bi şeyi yarıda da bırakamıyorum :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 4 Ağustos 2016; 17:18:12 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.