Şimdi Ara

mpeg-2 decoder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben video izlerken videonun ortasında sarı bir zeminin üzerinde mpeg-2 decoder register falan yazıyor.winampta actığımda da ses geliyor fakat görüntü gelmiyor. k-lite codec patch 4.1.7 var bende. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumut -- 25 Eylül 2008; 21:50:44 >



  • Sisteminizde kurulu olan mpeg2 çözücüsü süre sınırlı kullanım olduğundan bu uyarıyı alıyorsunuz. Bu çözücüyü siz kurduysanız birde kaldırma (uninstall) seçeneği vardır. Kaldırın veya satın alın. Siz kurmadıysanız (bilinçli olarak), kurduğunuz bir video oynatıcısı veya video çeviricisi (converter) ile birlikte yüklenmiştir. İlgili programı kaldırdığınızda bu mpeg2 çözücüsüde büyük ihtimal sisteminizden kaldırılacaktır. Elinizdeki K-lite codec paketini de kaldırın ve tekrar kurun. Kurulum sırasında Mpeg2 decoder kısmında Cyberlink' in seçili olduğuna emin olun (kurulum sırasında uzun bir liste içinde gelicek karşınıza) (Eğer PowerDVD yazılımı yüklüyse, K-lite kurarken Cyberlink mpeg decoder pasif olarak gelicektir). K-lite full sürümünde media player classic yüklenir. Videolarınızı rahatlıkla bu program ile izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra BSPlayer - KMPlayer - VLC - GomPlayer gibi oynatıcıları da kullanabilirsiniz. Yanlız Gom Player' ı tercih ederseniz, DVD seyrederken problem yaşamamak için DScaler yazılımını (küçük boyutlu ve ücretsizdir)(Dvd menü navigasyonu ve çözücüsü için) kurun. (http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4167&s=391) Aynı zamanda bu dosyayı kurduğunuzda DVD lerinizide (kullanıyorsanız) Windows media player 10 ile izleyebilirsiniz.




  • ben elecardı progdvb için kurmustum.şimdi dediğiniz gibi kaldırdım.k-lite codec packide kaldırdım yeniden kurdum. uydudan indirdiğim videolarda bu sorun var. yine aynı yazı cıkıyor. baska ne yapmalıyım lütfen yardım.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ANUBIS

    Sisteminizde kurulu olan mpeg2 çözücüsü süre sınırlı kullanım olduğundan bu uyarıyı alıyorsunuz. Bu çözücüyü siz kurduysanız birde kaldırma (uninstall) seçeneği vardır. Kaldırın veya satın alın. Siz kurmadıysanız (bilinçli olarak), kurduğunuz bir video oynatıcısı veya video çeviricisi (converter) ile birlikte yüklenmiştir. İlgili programı kaldırdığınızda bu mpeg2 çözücüsüde büyük ihtimal sisteminizden kaldırılacaktır. Elinizdeki K-lite codec paketini de kaldırın ve tekrar kurun. Kurulum sırasında Mpeg2 decoder kısmında Cyberlink' in seçili olduğuna emin olun (kurulum sırasında uzun bir liste içinde gelicek karşınıza) (Eğer PowerDVD yazılımı yüklüyse, K-lite kurarken Cyberlink mpeg decoder pasif olarak gelicektir). K-lite full sürümünde media player classic yüklenir. Videolarınızı rahatlıkla bu program ile izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra BSPlayer - KMPlayer - VLC - GomPlayer gibi oynatıcıları da kullanabilirsiniz. Yanlız Gom Player' ı tercih ederseniz, DVD seyrederken problem yaşamamak için DScaler yazılımını (küçük boyutlu ve ücretsizdir)(Dvd menü navigasyonu ve çözücüsü için) kurun. (http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4167&s=391) Aynı zamanda bu dosyayı kurduğunuzda DVD lerinizide (kullanıyorsanız) Windows media player 10 ile izleyebilirsiniz.




  • ben yeni mpeg2 decoder yükledim. suan sorunum çözüldü artık yazı falan cıkmıyor fakat görüntü kalitesi biraz düştü gibi.elecard varken sani daha kaliteli bir görüntü vardı. kaliteyi artırmak için yapabilceğim bişey varmı?
    hem k-lite codec pack hem de mpeg2 decoder kurulu olmasında sakınca varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumut -- 26 Eylül 2008; 1:08:40 >
  • Bende de skystar2 kart vardı ve progdvb yi kullanıyordum. Baştan söyleseydin bu kadar uzun yazmak gerekmezdi .

    Yaklaşık 1 yıldır kart bilgisayarıma takılı değil. Bende başka bişi yüklemiştim ama bir türlü hatırlayamadım. Sizin sorununuz hallolduysa güzel. Kaliteyi ilgili çözücü direk etkiler. Şu anda yüklü olan mpeg2 çözücüsünün bir ince ayar yapma arabirimi varsa kurcalamanız gerekir. Ama standart ayarlarının kalite bazında çok rahatsız edeceğini sanmam. K-lite ve mpeg2 çözücülerinin sistemde kurulu olmasının hiç bir sakıncası yok. Sonuçta sistem o anda kullanılan yazılım neye ihtiyaç duyuyorsa onu çalıştırır. Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.