Şimdi Ara

MP610 Yazıcı Kafası Lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Canon Mp610 yazıcısı olup da kullanmayan varsa yazıcı kafasına talibim. mx850/ip4500/mp810 kafaları da olur. Yoksa çok beğenerek alıp kullandığım yazıcımı çöpe atmak zorunda kalacağım. Var mı yardımcı olabilecek olan? Ankaradayım.



  • yazıcıdaki kafa sorunu tam olarak nedir? yardımcı olmak isteriz. sitemizde kafa satılıyor ancak oldukça pahalı ve stokta şu anda yok, istek üzerine geliyor. aslında ilk amaç kafayı açmak olmalı çünkü kafanın fiyatı yazıcının son satış fiyatlarına yakın oluyor genellikle ve biz de bundan bir kazanç elde etme amacında değiliz. Amacımız müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak.

    ayrıca canon modellerinden aynı kafayı kullananlar var. sahibinden.com ve gittigidiyor'da bu kafayı kullanan yazıcılar arasından (5bkcli8 5 kartuş) satışta olan ikinci el yazıcılar kafa için satın alınabilir ucuz ise. Ama kafanın sağlam olduğundan emin olmak gerekiyor tabii. 1 pl teknolojisi henüz yeni kullanılırken bu yazıcılarda uygun olmayan mürekkep kullanımı nedeniyle çok fazla kafa tıkanma sorunu oldu. o yüzden dikkatli olmak lazım.

    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 20 Şubat 2010; 0:38:46 >
  • tıkanıklık değil problem keşke o olsa. ultrasonic buhar vs ile denendi kafa açık. oto reset kartuş kullanıyorum ve çıktı almak istediğimde renkler çok silik çıkıyor. sanırım kafa kartuştan yeteri kadar müreklep salması için gerekli ısınmayı,komutu veremiyor çipe. kafa devrelerinde hasar olduğunu düşünüyorum. yazıcımı çok severdim o yüzden ucuza kafa bulsam yada dediğiniz gibi kafası uyacak bir printer, şansımı denemek istiyorum. sizin de elinize geçerse mp610 kafası kullanan printer, haberdar ederseniz sevinirim.
  • yok mu mp610'unu emekliye ayıran ve kafası sağlam olan?
  • Yazıcınızın son durumu nedir eğer halen duruyorsa cihazı almak isterim.
  • Yazıcı duruyor saolsun canon garanti kapsamında yeni kafa verdi, ancak yazıcıyı en son 2 yıl önce kullandım. Kullandığım oto reset kartuşlar kurudu muhtemelen. Sizin arayış tam olarak nedir acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.