Şimdi Ara

MP5 birden video açmamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim radisson markalı bi tane ses bombası hoparlörüm vardı sesi bozulmuştu servise gönderdim hoparlörün yenisini yolladılar ayrıca yanında sadece mp5 vardı hiç bir kulaklık kablo kağıt vs bişey yoktu(yanlışlık galiba) neyse ben bunu radissona bildirdim baktım cevap yok kullanmaya başladım kablo vs aldım gayet güzel çalışıyor mkv dahil bütün video formatlarını açıyor yanlışlıkla düşürdüm üstte kçük beyz bi şerit oluştu ama videoları engellemiyordu zamanla alıştım bayağı bir süre sonra abim benden film istedi(bizde pc yok internet kafeden indiriyorum) hafıza kartını taktım abimin filmleri kopyaladım sonra uyuken film açıp izlemeye başladım kapatıp uyudum sabah kalktığımda hiç bir videoyu açmamaya başladı radissonun sitesinde mp5i bulamadım ona uygun firmware vs neyin bulamadım google amcada bile resmi yok sadece arkasında rmp-505 mp5 player yazıyor şekli aynı rmp504e benziyor 4.3 inç ekran arkadaşlar bir ütrlü çözüm bulamadım lütfen bu programla çevir demeyin format factory ile çeviriyorum hep bir sorun yok ayarlardan fabrika ayarlarını yap dediğimde sadece parlaklık vs değişiyor firmwaresine elleyemiyorum içindeki gelirken orjinal bir videosu var kung fu pandanın tanıtımı onu bile açmıyor lütfen yardım istediğiniz bilgi varsa verebilirim







  • Onlar mp5 değil. Kameralı mp4 denebilir ama mp5 diye birşey yok. Çünkü mp5 diye bir format yok. Fason çin usulü birşeydir mp5 yazıyorsa. Bence cihaz çöp ama sadece cahil tahminiyle. Ayrıca mkv açan player mi olur yahu 30 gb lık bluray Full hd film mı izletiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yazılar silinmiş pardon :D şimdi gördüm mp3 yazıyo ama gerçekten mkv dosysaını sildim tabi 1 gb falan düşürdüm o kadar büyük film için 64 gb hafıza kartı lazım ondanda almadım kendi hafızası 4 gb denemek için attım herhangi bir önerin varmı?
  • Yahu eski ekran kartları bile 1920x1080 vidyo açamıyor. El kadar aletin ekran kartı mı açacak? Ayrıca kendi ekran çözünürlüğü 1920x1080 mi yani. Bana imkansız geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran çözünürlüğünü sayamadım :D ayrıca 1080p değil 640x480 çeviriyorum çevirirken radissonun sitesinde yoktu mp3 bende servise yolladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.