Şimdi Ara

MP4 Player’ı davetiye yaptılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MP4 Player’ı davetiye yaptılar


    Emre ÖZPEYNİRCİ

    Dijital müzik çılgınlığını başlatan MP3’lerden sonra bilgisayar ortamında yükleenen video ve filmleri izlemeye olanak sağlayan MP4’lerin hızla yaygınlaşması, Türkiye’de görüntülü davetiye dönemini başlattı.


    Şirketler Türkiye’de "uygun fiyat"la satılan Çin malı MP4 player’ları kullanarak toplantı ve organizasyonları için artık görüntülü davetiye kullanmaya soyundu. Türkiye’de bu yöntemi uygulayan ilk şirketlerden biri lastik üreticisi Bridgestone oldu. Bridegstone, yeni performans lastiğinin Türkiye tanıtımı için gönderdiği MP4 Player’la görüntülü davet yaptı.

    PİYASADA 100 YTL:

    Türkiye’de Sabancı Grubu’na bağlı Bridgestone firması, 27 Nisan’da İstanbul Parkt’ta gerçekleştireceği bir organizasyon için yeni bir yöntem seçti. Bridgestone Türkiye yetkilileri, piyasada 100 YTL’ye satılan Çin malı MP4 player’ları kullanarak ilginç bir davetiye hazırladı. MP4 Player’ı siyah bir kutu içinde gönderen Bridgestone, "Sizleri bu davete bekliyoruz" mesajını görüntülü olarak verdi.

    MODENA’NIN ÇEKİCİ TEKLİFİ:

    Bridgestone’un davet için gönderdiği kutuda, "Yandaki MP4 Player’da eski Formula 1 pilotu Stefano Modena’nın size çekici bir teklifi var" mesajı dikkati çekti. Bridgestone Türkiye yetkilileri, "Bu tamamen Türkiye’ye özgü bir davet" dedi.







  • milet mp4 davetiye yapıyor bize bozuldumu akşama kadar formda yazıyoruz cevap bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.