Şimdi Ara

Mp3 player (ya da Mp5 player)'dan anlayanlar piyasayı takip edenler YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi elimizde 2 farklı senaryo var. (yurtdışı amazon ebay de önerebilirsiniz)

    1- Mp3 player almak istiyoruz ve sesi çok yüksek çıkabilsin 4 gb ve üzeri hafıza sahibi olsun. Fiyat performans ürünü olsun üst limiti şimdilik boşverelim.
    Cihazın şarjının iyi gitmesi isteniyor (şarj edilebilir tek ince kalem pille çalışabilir ya da pil ömrü uzun, dayanıklı bir cihaz ya da güneş enerji destekli bir cihaz)

    1- Mp5 player yani bundan kastım her türlü videoyu çevirmeye gerek kalmadan oynatabilsin (belli bir çözünürlüğe kadar tabi) ve bunun yanında mp3 kalitesi de çok iyi olsun. Dizi izlenebilsin ama altyazılar açılmasa da olur.


    Kızkardeşime hediye düşünüyorum eğer karar vermemde yardımcı olursanız minnettar kalır Şimdiden teşekkürler.



  • Üzerinize alınmayın ama mp5 player denmesinden rahatsız oluyorum. mp3 e mp3 formatında müzik açtığından mp3 deniyor ama mp5 diye bir ses veya vidyo formatı yok. Kameralı mp4 dense daha doğru olur. Onun dışında bu kameralı mp4 modellerinin ses kalitesi pek iyi olmuyor. Ben olsam sansa clip/fuze alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

    Üzerinize alınmayın ama mp5 player denmesinden rahatsız oluyorum. mp3 e mp3 formatında müzik açtığından mp3 deniyor ama mp5 diye bir ses veya vidyo formatı yok. Kameralı mp4 dense daha doğru olur. Onun dışında bu kameralı mp4 modellerinin ses kalitesi pek iyi olmuyor. Ben olsam sansa clip/fuze alırdım.

    Tamam teşekkürler ben de bunu merak ediyordum. Kendi araştırmalarımda sanki mp5 player'ın daha çok format desteklediğini ve aradaki farkın o olduğunu sandım. Mp3/Mp4 player diyelim o zaman... Creative Zen Style 300 ile gelen kulaklık nasıldır? Klasik klasör görünümü olsun kullanışlı olsun istiyorum. Sandisk Sansa çok tavsiye edilmiş. Bunlar dışında ne olur ? Elimde sony e818 kulaklık var bir de eski bir sony kulaklık. Bunun dışında mp3 - kulaklık kombinasyonu da önerebilirsiniz. Sesi çok yüksek çıksın da isteniyor. Sony gibi avrupa bölgesi ses limiti falan olmasın, olsa da bu limit kaldırılabilsin istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum




  • Creative zen 300 alıyorum o zaman itirazı olan varsa şimdi çıksın ya da ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.