Şimdi Ara

MP3 Player Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    birkaç gündür MP3 Player almayı düşünüyordum. Bugün de kesin kararımı verdim. Fakat bu piyasa hakkında baya bir cahilim. Bana kendinizin kullandığı/test ettiği aletlerden önereceklerinizi bekliyorum.

    Fiyat olarak maksimum 250 lira diyebilirim. Hafızası 8GB(üstü de muhteşem olur tabi ki ) olmalı. Bunlardan başka da bir kısıtlama getiremiyorum açıkcası özellikleri bilmediğimden. Bir arkadaşım Sony MWZ - S544 ü önerdi. Fiyatı uygun aslında ama acele karar vermek istemiyorum. Sizden öneriler bekliyorum. Önümüzdeki Pazar/Salı günü de Kadıköy' e gidip önerdiklerinizi bir de kendim test edeceğim. Aynı zamanda fiyat araştırması tabi.

    Neyse bu kadar, önerilerinizi bekliyorum.







  • Yukarı.
  • Bir sefer daha, yukarı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 8 Ekim 2011; 1:39:18 >
  • Sony arayüz ve ulaşılabilirlik açısından iyidir fakat X ve A serilerindeki ses kalitesi ile öne çıkmaktadır aynı zamanda .

    Önerim 2. el bir Nwz - A845 al , kesinlikle üzmez .
  • 2 hafta önce kardeşime aldım bu modeli. Herşeyiyle harika. 8GB 265 tlydi tam 250ye aldım. Videoları fln çok net oynatıyo. Yüklediğiniz şarkıları ruh halinize göre ayırıyo.Dans,slow,lounge vs. Tavsiye ediyorum.
    E Serisi > NWZ-E463 Kırmızı
    http://www.sony.com.tr/product/nws-e-series/nwze463r.cev
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E2

    Sony arayüz ve ulaşılabilirlik açısından iyidir fakat X ve A serilerindeki ses kalitesi ile öne çıkmaktadır aynı zamanda .

    Önerim 2. el bir Nwz - A845 al , kesinlikle üzmez .

    bende A845 modelını almayı dusunuyorum bu aralar acaba fıyatı hakkında bılgı verırmısın medıa markt, saturn, elektro world gıbı zıncır magazalarda varmıdır? Bırde bu modelde arkadasında bahsettigı gıbı ruh halıne gore tarz secımı varmıdır simdıden tesekkurler :))
  • Sağolun cevaplar için arkadaşlar.

    Sony NWZ-A845 i düşündüm bende fakat 2.el fiyatlarına baktım 300 lirayı buluyordu. En sonunda Sony'den dönüp Apple Ipod Classic 80 gb aldım. (2.el) Arşiv yapma hayalimi de büyük ölçüde gerçekleştirdim diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.