Şimdi Ara

MP3 Player+ Kulaklik Tavsiye? Cx350 alindi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir Mp3 player + Kulaklik almayi dusunuyorum. Istedigim sey belki cok absurd gelecek ama analog kayita yakin ses kalitesi istiyorum vokali sanki yanimda soyluyormus gibi hissetmek istiyorum

    Ipod Touch kullaniyordum kardesime verdim, apple da tovbe ettim dogrusu, bir sarki atmak izin 40 takla atmak istemiyorum ayrica Muzik harici hicbir ozelligide(wi-fi,fotograf,video,oyun vs.) kullanmiyorum yani tek duze ufak tefek bir alet olsun istiyorum ama ses kalitesi cok iyi olmali.

    Kulaklik olarak headphone tarzi dusunuyorum dogrusu kulak ici kulakliklarin beni kesecegini dusunmuyorum ayrica rahatta gelmiyor, Hem tizleri hemde baslari iyi verebiliyor olmali, MegaBass vs. gibi kendi kendine bass lari falan artiran sacma sapan ozellikleri olmamali.

    Ozetlersek
    --------------

    Mp3-Player
    --------------

    1)Ses Kalitesi cok iyi olacak
    2)Gelismis EQ ayarlari olacak
    3)Boyutlari ufak olacak
    4)Muzik disinda(Mp3 olsa kafi Flac olsa hayir demem tabii :D) herhangi bir ozellige gerek yok
    5)Sarjli olsa iyi olur, AAA pilli olursada sorun degil

    Kulaklik
    --------------
    1)Headphone olacak
    2)Yuksek ses gucune sahip olacak
    3)Sesin orjinalligini bozmayacak(MegaBass vs.)
    4)Tizlerdede baslarda midlerde yuksek ses kalitesine sahip olacak
    5)Izalosyonu iyi olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 26 Ocak 2010; 20:16:48 >







  • Kafaüstü kulaklık olarak ilgi alanım dışında oldukları için tavsiyede bulunamayacağım, ancak mp3 Player olarak istediğin özellikler Sansa Clip'te bulunmakta. Küçük boyutlar, çok da kötü olmayan pil ömrü, FLAC desteği ama en önemlisi çok iyi ses kalitesi. Şahsen insanın; boyutlarına bakınca dinlemeden inanası gelmiyor ses kalitesinin bu kadar iyi olduğuna. Kesinlikle tavsiye ederim, zira hepsiburada'da 4 GB'lık modeli son derece uygun bir fiyattan satışta.
  • Sansa yi listeme alayim en iyisi

    Peki iriver modelleri nasil, Eskiden T10 larin hastasiydim bir turlu alamamistim, simdi t5 ve t7 modelleri var bunlarin sesleri ne duzeyde bir Sansa yada Ipod Touch a kiyaslarsak mesela?

    Kulaklik olarakda, Sennheiser HD205DJ ve Koss Pro3AA modellerini incelemeye aldim, HD205DJ fiyati daha uygun, 32 olm olmasida avantaj ama cok rahatsiz olduguna dair yorumlar okudum maalesef, Koss Pro hakkinda pek yorum bulamadim bulduklarimda cok basarili oldugu yonunde ama hem fazla pahali hemde 60 Ohm olmasi kafami karistiriyor, bu kucucuk MP3 playerlarin cikisi 60 ohm icin yeterli gelecek mi? yoksa birde kulaklik amfisimi gerekecek?

    Sennheiser HD-205DJ
    http://www.hepsiburada.com/sennheiser-hd-205dj-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsennhd205

    Koss Pro3AA
    http://www.hepsiburada.com/koss-pro-3aa-kulaklik-titanyum/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evkosspro3aa




  • HD205 mymemory'den 70 liraya gelirken 130 lira vermeyi düşünmüyorsun umarım
  • yok urunleri gostermek icin verdim o linkleri yoksa hepsiburada ile kotu bir mazim var hayatta bir daha oradan alisveris yapmam.

    bu arada listeye Sennheiser Px200 u de ekledim
  • benden sana tavsiye sakin archos lara bulasma onun disinda sony nin cok guzel mp3 leri var onlari alabilirsin
  • Bende ayni senin gibi dusunuyordum. Bir kafaustu ve iyi ses kalitesine sahip bir mp3 player. Dun AKG K414p aldim ve kulaklik isini kapadim. MP3 playerim suan olmadigindan kulakligi pc de deneyebildim. Ses seviyesi birazcik az geldi. Simdi benim kafama takilan soru su. Kafamda sansa clip almak vardi daha once. Bu cihaz tamam kaliteli ses veriyor ama istedigim yukseklikte ses verebilecek mi ?
  • Assagi yukari kafamda birseyler olustu diyebilirim. Onumuzdeki ay maddi duruma gore

    Grado SR60i
    yada
    Koss PortaPro

    almayi dusunuyorum. Px200 in ses kalitesi hakkinda pek iyi seyler yazilmamis, PX100 heryerde out of stock, Koss Pro3AA ise cok kirilgan diye yorumlar okudum plastigi cok kalitesiz hemen kiriliyor diye yazmislar.

    MP3 player konusundada Sansa Clip olacak muhtemelen, Yanliz sormak istedigim baska bir sey Sansa Clip+ cikmis birde bu ikisinin arasindaki temel farklar neler? Sansa Clip te Line-Out cikis varmi?

    olmadi ilerde birde cep amfisi yaparim.
  • Bugün arkadaşımla media markt a gittik.. hemen mp3 çalar reonuna uğradık

    Ben iriverlere atıldım ilk elime T5 geldi..Ben hayran kaldım sesine ( elimde Ypk3 var )Gerçekten çok güzel

    4gb 180 lira küçükde birşey. Resim video beklemiyorsan sesi çok memnun eder diye düşünüyorum. Apple ipod denedim hiç beğenmedim açıkçası.

    İriveri şiddetle öneririm
  • Mediamarkt'ta kendi kulaklığınızı takıp denemenize izin veriyorlar mı? Ben kulaklıkları denemiştim ama içlerinde müzik yoktur ve kulaklığımı takamam diye mp3 çalarları denemedim hiç
  • iriver t5 ide listeye ekledi yanliz fiyat bana fazla geldi alti ustu 4gb ve dogru durust ekrani bile olmayan bir alet icin 180 lira vermek ne kadar mantikli?

    Creative Zen X-Fi 2 hakkinda ne dusunuyorsunuz, sitesindeki orneklere bakinca ve yazilanlara bakinca hakkinda baya buyuk beklentilerim olustu ozellikte Crystal Bryte cok faydali bir ozellige benziyor. fiyat olarakda GG da 300 liraya satiyorlar 8gb ligini.
  • Sony A-828 var birde bluetooth kulaklik destekliyormus ki mukkemmel bir ozellik bence, Yine Sony S-450 cok ovulmus, Si

    Sony A-828
    Sony S-450
    Creative X-FI 2
    Iriver T5
    Sansa Clip

    Bunlarin arasindan siralama yapsak nasil olur mesela, Oncelik siralamasi ise %70 Ses kalitesi + %30 diger ozellikler seklinde olacak.

    Kulaklik olarakta Koss PortaPro yada para biriktirip Grado SR60i almayi planliyorum. Tabii Sony A-828 alirsam bunlarin yerine bluetooth sony kulaklik
    alirim.


    Sony de ClearBass,Clear Stereo,DSEE (yanlizca A828 de) var, Creative de Crystalizer ve Expand var. Bunlarin hangileri daha ustun. Creative in sitesinde bir ornek koymuslar ki gercegi yansitiyorsa Crystalizer ozelligini cok begendim.
  • kulaklık olarak sennheiser hd238
    mp3 olarakta sansa clip,x-fi 2,cowon d2 :D önerebilirim
  • Creative'in yeni özellikleri hiç başarılı değil bana göre. Crystalizer yapınca kulaklığınız orta düzey birşeyse tizler çok tırmalıyor. Üst düzey bir kulaklık kullanırsanız o özelliği aktif etmeye hiç gerek yok zaten. Tek yaptığı şey tizleri artırmak oluyor ve kaybolan frekansları kazanıp kaliteyi artırdığına hiç tanık olmadım. O bakımdan düşük kaliteye sahip dosyalardaki frekansları geri kazanma özellikleri bakımından en başarısız olanı creative bence. DSEE baya iyi çalışıyor ve clear bass gerçekten iyi. Clear stereo daha çok sahnesi dar kulaklıklar için iki kanalı ayırıp daha başarılı bir deneyim sağlanmasını amaçlıyor ama sahnesi geniş olan kulaklıklarda biraz gereksiz ve pek bir fark yapmıyor. Sahnesi dar olanlarda ise özellikle çok enstrüman olan parçalarda işe yarıyor. Creative'in expand özelliği de bu konuda başarılı. Çoğu kişi yapay diyerek beğenmiyor ama clear stereo'ya göre daha etkili bu konuda. Flat olarak clip-zen x-fi ve sony s serisi çok yakın ama işin içine eq girince sony çok başarılı. Bence flat olarak sıcak ses ile birleşime göre sıralama Sony S>Clip>Creative ve EQ aktifken de bu sıralama aynı.




  • Bu arada sony s serisi derken s639'u kastediyorum. Yeni seriyi bilmiyorum ama yeni seride dsee yok, onu biliyorum. Ayrıca genelde S63X>A81X>A72X=A82X şeklinde sıralıyor üçünü de kullanma şansı olanlar ama ben pek fark olacağını sanmıyorum. Tek fark dip ses olabilir. En az s630 en fazla ise s810 serilerinde var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 11 Ocak 2010; 19:05:20 >
  • Sadece müzik beklentin var ise T5 diyorum. Ama yok dersen o fiyata gerçekten güzel aletler var

    Benüm bu kadar param olsa açıkçası Sony yada samsung alırdım. ( sony ağır basar ) sony nin çok güzel ürünleri var

    Cowon da gayet güzel bir marka,yalnız hiç bir bilgim yok o yüzden öneremem.

    Sony de denedik Nwz143 ün sesi düşük. 240 liraydı galiba sony nin bir ürünü vardı. Ulan çok pahalı dedik ama denedik tabi gayet iyi bir ses kalitesi vardı.

    Sansa clipte çok öneriliyor açıkçası bu kadar güzel bir ürün var iken çok da para vermeye değmez. Yolda izlemeyi ver video nolcak ki ?

    Uzun yola giden zaten laptop alır yanına ozaman laptop ile izleyebilirsin. Şehir içinde de izlemesen çok bir kaybın olmaz




  • Hocam olay video izleme olayi degil zaten, Daha gelismis ses ozellikleri, DSEE,ClearBass,ClearStereo,Crystalizer,Expand,Gelismis EQ vs. gibi ozellikler birde sansa nin sarj suresi ve kapasitesi biraz dusuk.

    Hocam peki GG de Sony A828+ Sony Bluetooth kulaklik seklinde kitler satiliyor. Fiyat olarakta 280-300 araci cekmisler.Bu bluetooth kulaklik nasildir acaba kalite olarak tatmin edermi? Linkide ekliyeyim. S

    http://urun.gittigidiyor.com/Sony-NWZ-A828K-8-GB-PLAYER-BLUETOOTH-KULAKLIK_W0QQidZZ22985846

    S serisinde DSEE olmamasi cok kotu oldu gercekten halbuki S545 modelinden beklentilerim buyuktu dogrusu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ok1907

    Mediamarkt'ta kendi kulaklığınızı takıp denemenize izin veriyorlar mı? Ben kulaklıkları denemiştim ama içlerinde müzik yoktur ve kulaklığımı takamam diye mp3 çalarları denemedim hiç

    Veriyorlar fakat kendi içindeki şarkı ile ne kadar verim alabilirsiniz onu bilmiyorum.
  • dogrusu sonucu bende merak ediyorum video hic onemli degil yeterki ses kalitesi cok iyi ve ses kalitesinden hicbisey kaybetmeden yuksek seste bile iyi bir ses veren bi mp3 player olsun maximum 150-170 arası bisey arıyorum biri bisey tavsiye etsede alsak artık :) ha bide bluetooth lu hangi secenekler var bide bluetoth ta ses kaybı oluyomu?
  • Sony lerin ses cikisi 5mW+5mW seklinde verilmis sitede, oyle yuksek ses beklemek hayal gibi, dusuk empedansli kulakliklarla belki. Benim hayallerim yatti valla, 5mW la 60ohm da surunur heralde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.