Şimdi Ara

MP3 Çalar Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi günler...
    Bu aralar mp3 çalar almayı düşünüyorum ama biraz kararsız kaldım. Şu an kullandığım bir mp3çalarım yok telefonu kullanıyorum bu iş için. Telefonum N95 8GB. Performansından memnunum aslında fakat telefonun şarjını ciddi etkilediği için mp3çalar almayı düşünüyorum sizce düşüncem doğru mudur?

    Bunun dışında markalar arasında kararsız kaldım. Ipod'a elim ulaşmıyor malesef ondan daha ucuzlara bakıyorum. Sony ve Philips arasında gidip geliyorum.

    http://www.hepsiburada.com/philips-aria-sa1ara08k02-8gb-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd53290#tablnk

    http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-e444-8gb-fm-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd84672

    yoğun olarak bu modellere bakıyorum aslında. İkisinin de iyi ürünler olduğunu duydum. Sonyde iyi bir fiyat farkı var. Aradaki farka değer mi sizce?

    Yada bunlardan başka benzer özelliklerde ekonomik olarak fazla ağır olmayan önerebileceğiniz modeller varmı?

    Şimdiden teşekkürler..







  • Öncelikle Sony'nin Philips'ten daha kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak Sony'nin de birçok serisi var. Örnek verdiğiniz E serisi. Bununda dışında bildiğim kadarıyla S, A, X gibi serileri de var. Şimdi 50 liralık fark dahi sizin bütçenizde önemli ve N95'in performansı bile şu haliyle sizi memnun ediyor ise Philips'te karar kılabilirsiniz.

    Sony'nin serileri arasındaki ses ve video formatlarını oynatabilmeleri açısından performans farkları hakkında ise umarım başka bir arkadaş forumdan yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.