Şimdi Ara

Movie Maker codec sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm ark..sınıf öğrencilerim için hazırladıgım resim ve videolardan oluşan projeyi Movie Makerda hazırladım.resimleri düzenledim ama videoları düzenlerken mp4 dosyalarını yürütmek için gerekli olan codec bilgisayarınızda yüklü olmadıgından eklenemiyor diye ibare cıkıyor..
    hazırladıgım projeyi cd ye atıp tüm velilere dağıtmak istiyorum,onlarında kolay izlemeleri için hangi formatta hazırlamam gerekiyor?birde codec sorununu nasıl çözerim?sistem olarak vista home basic kullanıyorum.tşk şimdiden..



  • quote:

    Orjinalden alıntı: merdo_38

    slm ark..sınıf öğrencilerim için hazırladıgım resim ve videolardan oluşan projeyi Movie Makerda hazırladım.resimleri düzenledim ama videoları düzenlerken mp4 dosyalarını yürütmek için gerekli olan codec bilgisayarınızda yüklü olmadıgından eklenemiyor diye ibare cıkıyor..
    hazırladıgım projeyi cd ye atıp tüm velilere dağıtmak istiyorum,onlarında kolay izlemeleri için hangi formatta hazırlamam gerekiyor?birde codec sorununu nasıl çözerim?sistem olarak vista home basic kullanıyorum.tşk şimdiden..



    arkadaşlar codec sorununu kendi çabalarımla hallettim..ancak bu seferde Movie maker da MOV dosya sorunu çıktı.MOV uzantılı videoları projeye kayıt yapamıyorum.hazırlanan projenin tüm ev bilgisayarlarında kullanılacağı varsayılırsa hangi formatta proje hazırlamam gerekir?




  • mpg , mpeg , avi , wmv bunları yapabilirsin . Her Bilgisayar açar Codecleri tam ise . Projeyide kaydederken bilgisayar kendi seçecek zaten formatı , o kendi kaydettiği video'u her pc açar .
  • yardımlarınıza tşk arkadaşım..birazdan projeyi cd ye kayıt edicem..ancak aynı digital fotoğraf makinasından kayıt ettiğim videoların bir bölümünü bahsettiğim Mov sorunu dolayısıyla Movie Makera kayıt edemedim..mp4 video dosyalarını kayıt ettim..sanırım o dosyaları mp4 e cevirip projeye kayıt ediceem.
  • Total Video Converter İle MOV Uzantılı dosyaların Formatını değiştirebilirsin .
  • sayın powerx.yardımlarınıza tşk.movie maker da proje hazırlarken resimleri müzik ekleyerek slayt şeklinde pc ye kayıt yapıyorum.ama videoları da eklemek istediğimde movie maker hata veriyor ve projeyi pc ye kayıt yapmıyor..yüzde 65 lerde takılı kalıyor.total video converter ile değişik formatlara videoları çeviri yapmama rağmen bir türlü projeyi tamamlayamadım..sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.