Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
89
Favori
261.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar kızsam ve burada yazılan olumsuz yorumlara hak versem de oyun çıkınca sabahlara kadar oynayıp sömürücez kendimizi kandırmayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van gölü canavarıyla bu oyun aynı aralarında fark yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY

    Yapma gözünü seveyim Mordhaudan daha iyi combat KC de daha iyi atmosfer sunamadığı için bir senede çöp olacak dedin. Şimdi ise kendin diyorsun daha çıkmamış oyun diye ama bir senede çöp olacağını iddia eden yine sensin. Çıkmamış oyun hakkında kendin de yargıya varıyorsun. E eski oyuncuyum diyorsun bu oyun çıktığı dönemde bile milyonlara hitap etmiyordu ki kısıtlı bir kitlesi vardı ve yine çıktığı dönemde de gerek grafik, gerek fizik ve atmosfer olarak çağdaşı oyunların çok gerisindeydi. Kimse MB yi atmosferi über grafikleri falan için oynamıyordu zaten. Bu oyunun olayı Rpg- Strateji- Ticaret-Management dörtlüsünü özgür modlama seçenekleriyle birleştirmesidir. MB nin hala alternatifi yok piyasada. Şu yazdığım özellikleri bünyesinde aynı anda bulunduran başka bir orta çağ temalı oyun varsa söyle ben de oynayayım Bannerlord beklemekten ciğerim solmaz en azından. Warbandın üzerine tek koymaları gereken şey daha derin diplomasi, ticaret ve savaş taktiği çeşitleri ki bunları da yayınladıkları devbloglarda görüyoruz.

    Atmosfer konusuna dönecek olursak Bannerlordun şu ana kadarki ekran görüntüleri gayet tatmin edici. 300-400 kişinin aynı anda kapışacağı bir oyunda daha yüksek grafikler beraberinde ciddi performans sorunları getirecek. KC de 60 kişi kapışsa çok pahalı bir sistemin yoksa kasım kasım kasarak oynarsın. Herkeste nasa bilgisayarı yok. Yeni nesil 2000 li oyuncular gerizekalı değilse bir zahmet bunu düşünürler.,
    Bak Paradox oyunlarına. Adamların tarihsel strateji oyunları aşağı yukarı aynı şablon üzerine kurulu. Tek yaptıkları dönemine uygun farklılıklar getirmek. Ona rağmen dünya kadar hem eski hem yeni oyuncusu kitlesi var. Neden? Çünkü bir EU4 bir CK2 nin alternatifi yok. MB de böyle alternatifsiz. Yarın öbür gün Ubi, Ea gibi firmalar MB nin daha gelişmiş versiyonunu çıkarırlarsa o zaman Talewords sıkıntıya girer ancak şu an için böyle bir şey söz konusu değil.
    Ayrıca işi dalgaya vurmalarını sebebi anons tarihi ve hala oyunun çıkmamış olması. Biz de dalga geçiyoruz bu konuda ama dört gözle de çıkışını bekliyoruz.
    Bloglar ortada, bloglarda ne var “vay” dediğin? MB’nin artık birçok alternatifi var; eskiden hiç yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Söyle o zaman alternatifi neymiş Mb nin?
  • e3te gösterilecekti ne oldu?
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Gamescom da gösterilecek diye biliyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı bu oyunun başına. Ama ufukta hâlâ hiçbir şey yok gibi.
  • Bu oyun çok büyük bi balon inanılmaz bi şekilde patlyacak, sıkıldık artık her hafta steam bildirimlerinde DEV Blog yazisini görmekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem oyunu cikartmicaksiniz neden seneler once duyurdunuz ki? Cikartmaya 1-2 sene once duyurun tum profesyonel sirketler boyle yapiyo neredeyse ilk hatayi cok erken duyurmakla ettiler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF

    Madem oyunu cikartmicaksiniz neden seneler once duyurdunuz ki? Cikartmaya 1-2 sene once duyurun tum profesyonel sirketler boyle yapiyo neredeyse ilk hatayi cok erken duyurmakla ettiler
    Bence, projeye başlar başlamaz duyuruyu yaptılar. Daha sonra herhangi bir sebepten dolayı projeyi çöpe atıp sıfırdan başladılar. Bu kadar uzamasının sebebi bence budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta başlıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Beta başlıyor

    hadi iyi oyunlar.

    bize anlatmayı unutma sonra :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Beta başlıyor

    Çok şanslısınız hocam




  • Source kullanıcısına yanıt
    Amanın. Hocam video mideo çekecek misiniz oynarken??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala hiçbir şey söylemiyorlar. Oyun yakın bile değil çıkmaya.

  • Başlığı ne zaman görsem istemsizce aklıma bradalar YouTube kanalı geliyor ve bannerlords bu haftada çıkmadı diye tamamlıyorum içimden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY

    Söyle o zaman alternatifi neymiş Mb nin?
    Kendi mesajımı alıntılayayım. 20 gün geçti söyleyemedi. Neden? Çünkü bu oyunun alternatifi yok. Bu da böylece kanıtlanmış olsun. Onunla bununla karşılaştırıp çöp olacak, oynanmayacak diyenler boş yapmasın.
  • evet bu oyunun rakibi yok

    mordhau ve chivalry ile karşılaştırılmasını anlamıyorum. Bu oyunlar multiplayer fps medieval dövüş oyunları ve herhangi bir tek kişilik sandbox modları filan yok, bannerlord'u gerçekten sadece çok oyunculu kısmı için mi bekliyorsunuz?

    kingdom come deseniz, oynadım , ne ordu toplama var, ne m&b gibi gerçek bir açık dünyası, rol yapma seçenekleri var.

    doğrusu m&b serisine multiplayer kısmında rakip olan bir sürü oyun çıktı ve çıkacak, ama tek kişilik oynanışın maalesef hala bir rakibi yok.

    evet ben de geliştiricilere çok kızgınım bu oyun düzgün planlı programlı bir çalışmayla bence de 2-3 sene önce biterdi, ama bu oyunu rakibi var artık kimse oynamaz diye gömmeniz çok anlamsız.

    bannerlord çıktığı zaman tek kişilik modunun tek rakibi muhtemelen hala warband olacak. hayır varsa sıfırdan başlayıp kendi birliğimi kurarak ister yağmacılık yapıp peşimdeki lordlarla elim sende oynayabileceğim, ister ticarete atılıp yeyin birbirinizi ben parama bakarım diyebileceğim, ister onurlu şövalye olup diyara huzur getirebileceğim stabil düzgün optimize edilmiş bir oyun, ben de bannerlord beklemeyi bırakıp yarın oynayayım. ama yok arkadaşlar, maalesef warband'ın bile hala dişe dokunur hiçbir rakibi yok sandbox konusunda.




  • Bende bu oyunun hiç bir rakibini göremedim. Bu sene gamescom da katılanlan herkese oynama fırsatı sunacaklarmış. 2019 sonunda batılıların tatil döneminde kesin çıkmalı bu oyun. 2020 baharı felan beklememeliler. Çok uzadı süre. Ülkemizden çıkmıs büyük bir oyun firması ve çok iyi bir oyun. Umarım bu sene çıkartırlar ve düzgün bir şekilde çıkar. Yoksa marka imajı çok zedelenir. Erken erişim olarak çıkarsa zaten çok büyük rezillik olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kaçımızın umurunda bilmiyorum ama gameplay yayınlamışlar.

  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.