Şimdi Ara

Motosikletten Anlayanlar Okuyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motosiklet almak istiyorum . Bütçem 5.500 civarı bişey . Biraz daha esneyebilirm amaa . Sahibinden de 2012model Hyosung Gt250 N gördüm baya hoş bir tasarımı var fakat hiç bişey bilmiyorum . Bilenler yazabilir mi ?

    Ayrıca tavisteleriniz nedir ?



  • Nasıl bir başlık yahu bu?
    Babanın uşakları mıyız biz?

    OKUYUN falan.

    Ricada bulunursun, isteyen de gelir yardımcı olur.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyun out
    yardım eder misiniz in
  • Araştırırsanız hyosung güçlü bi araç fakat parça vs konusundan dolayı ilk motor olmaması tavsiye edilir.
    Tecrübenizi ne tür motor istediğinizi vs açıklarsanız çok daha kolay yardımcı olunabilir.
  • çok iyi kardeş , al sen onu ,

    hatta 250cc az gelir , 600 yada 1000 lik makina al .....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreie

    Araştırırsanız hyosung güçlü bi araç fakat parça vs konusundan dolayı ilk motor olmaması tavsiye edilir.
    Tecrübenizi ne tür motor istediğinizi vs açıklarsanız çok daha kolay yardımcı olunabilir.

    Daha öncesinden 250 cc lik bir makinam vardı uzunca bir süre onu kullandım . Şimdi de yeni bir motor almak istiyorum . Cruiser kullandım uzunca bir süre . Bazılarımız 600 lük al hatta diye yorumlar yapmışlar . Bu forumu pek anlayamıyorum herkes bazı şeyleri yanlış anlama derdinde .

    Evet bahsedildi hyo'lar biraz sıkıntı çıkartıyor muş . ben daha çok racing naked cross yada cruiser bakıyorum . Commuterler de var aklımda ama onlar pek ilgimi çekmiyor . Biliyorum uzun süre taşır falan YBR ler commuter tarafındaki favorim .

    Şimdi herkes pulsar al falan dediler yani 200 ns . Yolda yaparsın falan dediler zaten yol da yapacak dayanıklı birazda hızlı , kaçan bir motor almak istiyorum .

    Ama pulsar almayın diyende oldu . Gerçi bir kişi dedi sadece ama . Nedeni de elimde patlaması imiş . Piyasası yokmuş . Bilmiyorum ne yapacağımı siz değerli kişilerden yorum ve tavsiye istedim bende




  • Ben Pulsar kullanıyorum daha önce satmayı düşünmedim fakat çok fazla kişi bu motora sahip ve baya bi çoğunluğu memnun o yüzden satmak istediğinizde satamayacağınızı düşünmüyorum.
    250 CC bandında çok fazla motosiklet mevcut şayet bütçeniz varsa Japon 250 cc de çok fazla motor var direk onlara bakılabilir ama bütçe yoksa Hyosung almaktansa Bajaj çok daha verimli sorunsuz olacaktır. Motosiklet.net ve Facebook Daki pulsar kullanıcı platformlarını takip edebilirsiniz bilgi edinmek adına.
    Hızlı seri motor bakıyorsanız chooper cruiser clasmanına bakmayın malum kullanış şekli ve yapısı sebebiyle istekleri karşılamayacaktır. 5.500 tl ye pek fazla japon şansı yok mecbur çin kore yada hint motorlara bakacaksınız gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.