Şimdi Ara

Motosikleti ve trafiği tam kavramak için kaç bin km?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba motosiklet dünyasına 5 vites mh drift 125 ile başladım. Motorda km olarak 6bin km yaptim. İs yerindede 2haftadir günün 10 saati iş yeri scohoteri kullaniyorum . kendi motorumu tam kavrayana kadar 5-6 defa düşürdüm. Bu yüzden iyiki ucuz bi motor ve iyiki 2.el almışım diyorum. Motorumda kaç bin km yapip daha iyi daha sağlam daha iyi giden bi motora geçmeliyim.? Bi 20bin km falan yapıpmı değiştirmeliyim yoksa dahada fazla yapmalimiyim kmyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • toygarx0000 T kullanıcısına yanıt
    kişiden kişiye göre degişiyor bazı kaynaklar 20 diyor bazıları 30 sen ortalaması 25 binde degiştir ama 125 den kalkıpta gidip 600cc ye geçme aman ha böyle yaparsan 200 bin km tecrübe bile olsa o iş yaş :D :D :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toygarx0000

    Merhaba motosiklet dünyasına 5 vites mh drift 125 ile başladım. Motorda km olarak 6bin km yaptim. İs yerindede 2haftadir günün 10 saati iş yeri scohoteri kullaniyorum . kendi motorumu tam kavrayana kadar 5-6 defa düşürdüm. Bu yüzden iyiki ucuz bi motor ve iyiki 2.el almışım diyorum. Motorumda kaç bin km yapip daha iyi daha sağlam daha iyi giden bi motora geçmeliyim.? Bi 20bin km falan yapıpmı değiştirmeliyim yoksa dahada fazla yapmalimiyim kmyi?

    Bizim söyleyeceğimiz genele yönelik olacaktır. Siz kendinizi biliyorsunuz. İlk başlardaki acemiliklerinizi attığınız, daha emniyetli ve rahat sürüş yaptığınızı hissettiğiniz zaman üst cc ye geçebilirsiniz. Eğerki hedefiniz 600cc ise, bence en iyisi eğitim almanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu işin kmsi yok kendini ne zaman hazır hissedersen çıkarsın binlik motor bile sürersin
  • 20 25 arası değiştir bence 200 lük pulsar rs veya ns alabilirsin yada cbr 250 veya r25 ile devam edebilirsin daha yükseğini tercih etme bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 bin veya 2 yıldır ortalama , az binen birisi için tecrübe edinmek , denk gelmek , reflexlerin hızlanması , kısa sürede oldum deyip sağlam düşüp motoru bırakmamak adına sabırla uzun uzun binin,8 senedir biniyorum , ilk 2 sene 125 cc sonraki 2 sene 250lik sonra 2 sene 300cc ,sora 600 yani ve yaşıyorum , bu önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    bence bu işin kmsi yok kendini ne zaman hazır hissedersen çıkarsın binlik motor bile sürersin
    allahta sen daş etsin aşlsdşlasd
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzzy222

    allahta sen daş etsin aşlsdşlasd

    Alıntıları Göster
    olm 2015 konusunu ne hortlatıyonuz rahatsız mısınız ?
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    acaba dedik 2015 ten bu yana birşeyler değişti mi ? sende ama yok aynı hayret ölmemişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.