Şimdi Ara

Motoroladan telefon alacak olanlara uyarı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her cep telefonunda aynı sorunu yaşayabilirsiniz. Bütün elektronik eşyalarda alır almaz problem çıkma olasılığı vardır. Burada şirketlere düşen cep telefonlarının garantisine en uygun şekilde işlemlerini yaptırmasıdır. Eğer cep telefonunuzu alıp size yenisini veriyorlarsa ne iyi. Ama diğer telefon için 170 YTL masraf fazla olmuş. Bir arkadaşın dediği gibi dışarıda tamir ettirmeye çalış. Bu haliyle zaten kullanmayacağına göre başka çare yok. Eğer olmazsa zaten yeni telefon parası istemişler. Eğer olursa ne ala.

    Motorola rokr e6 kullanıyorum. Garantisi henüz bitmedi ancak kulaklığım bozuldu. Parasıyla da olsa kulaklık istiyorum ancak hiçbir yerde kulaklık bulamadım. En son Genpa gelin Motorola'ya sipariş verelim dedi.
  • ben motorolanin bir sürü aletini kulandim hic bir problem yasamadim hadda bir telefon tamircisi tanidigimizla bir sohbet esnasinda piyasada bozulma ihtimali en az olan aletler motorolalardir dedii bende elekturonik müh örencisiyim ve cidden motorolo piyasanin en salam aletleridir icini actiginizd bunu cok rahat anlarsiniz zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.