Şimdi Ara

Motorola Tüm Dünyaya Tetra İletişim Çözümleri Sunmaya Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola Tüm Dünyaya Tetra İletişim Çözümleri Sunmaya Devam Ediyor 

    TETRA çözümleri konusunda dünya lideri olan Motorola; Almanya, Portekiz ve Şangay''da önemli anlaşmalara imza attı.

     

     

    TETRA iletişim çözümleri dağıtım ve geliştirmede dünya lideri Motorola,

    Almanya İçişleri Bakanlığı Merkez İhale Kurumu ile yaptığı anlaşma sonucu üç yıl boyunca 53 bin Tetra dijital çift yönlü telsiz, aksesuar ve müşteri hizmetleri sağlamak için anlaştı. Bu anlaşma Motorola''nın Avrupa''da şimdiye kadar yaptığı en büyük Tetra çözümleri anlaşması olmakla birlikte, dünyada yapılan en büyük Tetra çözümleri anlaşmalarından biri. Anlaşmaya göre Motorola, çözüm merkezi olarak her radyo yapılandırmasını yönetmek için ''Entegre Terminal Yönetimi" (ITM) çözümü de sağlayacak.

     

    Motorola aynı zamanda Almanya''nın kamu güvenliği hizmetleri için, 4 yıl boyunca 4500 TETRA çift yönlü dijital telsiz, aksesuar ve müşteri hizmetlerini sağlamak üzere anlaştı. Anlaşmanın bir parçası olarak Motorola, merkezi bir konumdan uzaktan Entegre Terminal Yönetimi Çözümü sunacak. TETRA çift yönlü dijital telsizleri Federal Bilişim Güvenliği Standartları ile uyumlu, daha güvenli,daha hızlı ve şifreleme özelliğine sahip.

     

    Almanya ile gerçekleştirilen anlaşmanın yanı sıra Motorola ayrıca, Portekiz İçişleri Bakanlığı ile 1000 adet TETRA Covert TCR1000 çift yönlü dijital telsiz ve aksesuarları teslimi için anlaştı. Beş yıllığına yapılan anlaşmada, terminaller farklı organizasyonlara ait güvenlik güçleri tarafından kullanılacak. Dünya genelinde mevcut en küçük TETRA dijital çift yönlü telsiz olan TCR1000, hafif giysilerle bile, sezgisel ve gizli kullanıma izin vererek saha ekipleri üzerinde kolaylıkla taşınabiliyor.

     

    Portekiz ve Almanya''da atılan imzalara ek olarak Motorola, Şangay Belediyesi Kamu Güvenlik Bürosu tarafından 2010 World Expo''nun güvenliğini sağlamak üzere seçildi. Motorola 2010 World Expo çerçevesinde;  350 MHz Tetra dijital gövdeleme sistemi ve kritik görevlerde iletişim geliştirmesi için terminal kurulumuna yönelik çalışmalar yapacak. Anlaşmanın bir bölümü de Şangay Belediyesi Genel Güvenlik Bürosu''na 27 bin takım Motorola TETRA dijital gövdelendirme terminallerinin sağlanmasını kapsıyor. Motorola''nın lider TETRA teknolojisi ve ileri dizayn kapasitesi ile Şangay Belediye Genel Güvenlik Bürosu, 350MHz TETRA dijital gövdeleme sistemi ile Çin''de ilklerin sahibi olacak. Bu doğrultuda farklı frekans  bantlarında bulunan TETRA dijital radyolar aracılığıyla, 500 milisaniye içerisinde ortak bir konuşma grubunda çalışılabilecek. Kesinti en aza inerken, farklı bağlantı ve merkezler arası geçişler sorunsuz gerçekleştirilebilecek.

     

    Yapılan anlaşmalara ilişkin açıklamada bulunan Motorola Kurumsal Mobilite Çözümleri Kurumsal Başkanı ve Genel Müdürü Manuel Torres; ''Motorola olarak dünya genelinde 90''dan fazla ülkede 450''den fazla müşteriye gerek kamu güvenliği gerekse ticari ortamlarda TETRA çözümleri sunmaktayız. Portekiz, Almanya ve Şangay''ın kamu hizmetleri güvenliğinde Motorola''yı seçmesinden dolayı çok mutluyuz. TETRA dijital telsizleri acil durumlarda, gizli görevlerde çok hızlı ve etkili iletişim sağlamakta. Bu anlaşmalar özellikle gizli operasyonlarda bile ne kadar güvenli bir sistem sağladığımızı gösteriyor" dedi.

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.