Şimdi Ara

Motorola Atrix Unbox [alıntı değil] VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.youtube.com/watch?v=yqYTZFXohoQ&feature=youtu.be

    Buraya nasıl koyacağımı bulamadım, youtubeden izleyebilirsiniz. Kendi çekimimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrarkara -- 27 Eylül 2012; 23:33:02 >



  • 49 kişi bakmış 0 cevap.
    insan bi teşekkür eder
  • Video için teşekkürler. Fakat bu tarz videoların ilgi görmesini istiyorsanız bir tripot kullanmanızı önerebilirim.
  • Dostum emeğin için teşekkürler.

    Fakat bence o beyaz "dönüştürücü" aletin poşetinden çıkmış olması refurbished ürün diyebilmemiz için yeterli bir sebep değil.

    Hayırlı olsun telefonun, güle güle kullan.
  • bence cıkan seffaf o poşet hdmi kablosuna ait olabılır..
  • kutu içeriği değişmiş biz de hb den almıştık aylar önce dock yoktu.kazık üstüne kazık ... satayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebrarkara

    http://www.youtube.com/watch?v=yqYTZFXohoQ&feature=youtu.be

    Buraya nasıl koyacağımı bulamadım, youtubeden izleyebilirsiniz. Kendi çekimimdir.

    hocam eminmisiniz refurbished olduğuna ? ben 2 gün içinde hepsiburada dan sipariş vericem . kafam çok karıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AğzıAçık

    quote:

    Orijinalden alıntı: ebrarkara

    http://www.youtube.com/watch?v=yqYTZFXohoQ&feature=youtu.be

    Buraya nasıl koyacağımı bulamadım, youtubeden izleyebilirsiniz. Kendi çekimimdir.

    hocam eminmisiniz refurbished olduğuna ? ben 2 gün içinde hepsiburada dan sipariş vericem . kafam çok karıştı

    refurbishedmidir değilmidir emin olmak çok zor ancak telefonu kullanıyorum ısınması dışında bir sorunu yok canavar gibi performansı var, refurbished olsa dahi alınabilecek bir telefon, zira 2 yıl garanti var ve sıfır statüsünde.




  • ATRİX NERDEN ALACAM ? SORUSUNUN CEVABI

    Arkadaşlar öncelikle hiçbir kurum veya kuruluşun çalışanı değilim. Çanakkale'de öğrenciyim :) Ben Önce HB.com'dan sipariş verdim. 3 gün geçti hala tedarik falan yazıyo. aradım ne bu böyle diye. yok efendim 1ile7 gün içinde gelcek sonra gönderilecek vs. dedim iptal etsem nası alırım parayı. dedi ödediğiniz taksit miktarı kadar her ay hesabınıza yatar. tamam dedim yüzüne kapattım adamın :)) Sonra hizlial.com'u aradım. dedim böle böle. ben atrix alcam stok durumu ne. stokta var dedi. şimdi telefonu kapatsam 5 dk içinde siparişi versem ne zaman gelir. ç.kalede oturuyorum dedim. (saat 10:30 civarıydı aradığımda.) dedi bu güne kargolanır. yarın elinizde olur. tamam dedim. iyi günler diledim :) sonra girdim hb.com'a. iptal ettim siparişi. sonra girdim hizlial.com'a verdim siparişi. (saat 11:00 civarı). Bu arada hd'de kargo ücreti yok 6 taksit alınca. hizlial.com'da 4 tl kargo ücreti var. Ha bide ereyon var. orayı da aradım. O da aynı şekide bu gün ödemeyi yapın yarın elinizde olur dedi. ereyon deposu izmirdeymiş zaten. Ç.kale'de oturan biri olarak istanbuldan hizlial.com'dan daha hızlı gelir diye tahmin ettim ama sonra hizlial.com'dan verdim siparişi.

    Bide şu önemli; ürünü normal satın almak ile 3D güvenlik kullanarak satın almak arasında fark varmış yeni öğrendim. 3D olayın atristliği sanıyodum ama öyle değilmiş. 3D güvenlik ile ödenen ürünler için banka onayı beklenmiyor. Sonuçta telefona mesaj geliyo. Sen direk ödemeyi doğrulamış oluyosun. Diğer türlü satıcı ödemenin doğrulanmasını bekliyo fln fln. Hani olmaz da işlem yoğunluğundan ertesi gün doğruladı. Boşuna 1 gün beklemiş olacaksınız.

    Herneyse ...

    Çıktım evden okula gittim. Akşam üzeri 16:32de mesaj geldi. Şu şu şu sipariş şu şu şu takip numarası. Kargolanmıştır diye. Şimdi baktım. Bursa'da kargo. Yarın sabah elimde olur büyük ihtimal. Sabah alırsam 24 saat içinde kavuşmuş olacam ürüne.

    Tabi bu ürün tedarik olayı. Yok garanti yok güvenilir ürün yok refurbiş mu diyosunuz ne diyosunuz ondan :) O konulara hiç girmiyorum. İşin içinden çıkılmaz bi hal aldı. Arkadaş tel kullanılmış olsun yenilenmiş olsun. Senin bi arızan olduğu zaman gönderecen firmaya yapıp geri gönderecek. bu. bu kadar kasmaya bence gerek yok. Böyle rahat konuştuğuma bakmayın. 8 ay telefon araştırmış biri olarak konuşuyorum. ve 680 tl benim için çok çok büyük paralar. artık canıma tak etti. kapattım gözü verdim siparişi.




  • (45.31.0.MB860.Retail.en.TR). Bu yazilim yuklenmis olarak satin aldiysaniz, bu Brightstar'in "grey import" satisi yaptigi anlamina gelir ve Motorola olarak bu urune destek veremeyiz.

    Satin aldiginiz yerle iletisime gecip neden tarafiniza Atrix'in Hong Kong versiyonu Atrix satildigini sorabilirsiniz.

    Böyle bişi demişti yetkili kişi. Ona bi bakabilir misin ?
  • Merhaba, HB'den atrix almış bulundum. Forumda ve android dünyasında çok yeni ve bilgisizm. Kusuruma bakmayın. Burada yazılanlar da çok moralimi bozdu. Bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.
    1. Telefonun kullanılmış olup olmadığını imei numarasıyla kontrol etmenin bir yolu var mıdır?
    2. Benim kutudan çıkan Türkçe kullanım klavuzu çok yetersiz. Örneğin içinde nasıl şarj edileceği ya da parmak izi okuyucunun nasıl kullanılacağı hiç yazmıyor. Şarj ettim etmesine ama garip geldi klavuzda yazmaması. Acaba bendeki paketten eksik klavuz mu çıktı? Sizden başka klavuz çıktı mı?Bendeki paketle gelen bütün kağıt ıvır zıvırın fotosunu şu linkten görebilirsiniz.http://imageshack.us/a/img805/7618/sdc12385.jpg
    3. Telefonda yüklü pek birşey yok. Oyun bile gelmedi. Acaba daha önce biri aldı da fabrika ayarlarına dönüp iade mi etti diye şüphe düştü içime. Bunu nasıl anlarım. Bende indirilenlerde yalnızca şunlar yüklü geldi. 7digital, com.ea.nfsshift, zinioreader, zsprovider. Sizde de böyle mi?
    4. Telefon çalışıyor ama bazen defalarca dokunmak gerekiyor. Hemen tepki vermiyor. Bu normal midir? İade etsem mi kararsızım. Eğer kalmasına karar verirsem içinden çıkan garanti belgesini brightstara gidip adıma düzenletip tarih attırmam mı gerekir?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verticall

    Video için teşekkürler. Fakat bu tarz videoların ilgi görmesini istiyorsanız bir tripot kullanmanızı önerebilirim.

    + 1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.