Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.155.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok teşekkür ederim asilkan
  • Az önce ben de hepsiburada'dan sipariş ettim telefonu. Umarım bir sorun yaşamam aldıktan sonra. Hoşbulduk
  • Arkadaşlar kuzene android telefon bakıyoruz. htc inc s düşünüyorduk fakat bu aklımı bayağı karıştırdı. Ara yüzü nasıl? İce cream kesin gelecek mi? Bu soruların cevabı bana yeter şimdilik. Cihazı inceledim çok güçlü bir cihaz.
    Edit:Herhangi bir ekran yada kasa sorunu var mı? Kısaca almayın diyen var mı :) ice için fazla bilgi bulamadım o yüzden soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 13 Mart 2012; 20:45:15 >
  • arkadaşlar ben telefonu yarın turkcell den alıcam büyük ihtimalle.. garanti konusunda sıkıntı çekmemek için biraz daha fazla para verip turkcell iletişim merkezinden almaya karar verdim. biraz zorladılar ama sipariş verme konusunda ikna ettim ..telefon gelicek yarın büyük ihtimalle.
    benin bir sorum olacak T.İ.M den alan arkadaşlar varsa acaba sürüm olarak 2.3.4 mü geldi yoksa eski sürüm mü geldi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ilk android deneyimim. mesaj geldiğinde isim çıkmıyor , rehberi bulamadım :D ve telefonu sessiz , dış ortam gibi tercihlere nasıl ayarlayabilirim ?
  • yaklaşık 10 - 15 tane android telefon kullanma şansım oldu. şimdi motorola kullanıyorum. aşağıda kendimce eksilerini ve artılarını yazmaya çalışacam.

    bana göre artıları :

    şuanda fiyat performans en iyi android telefon
    çift çekirdekli işlemci
    16 gb dahili hafıza
    1 gb RAM
    540 x 960 pixels çözünürlükte ekran.
    birçok android telefonda olmayan çok iyi pil kapasitesi.
    google'ın motorolayı almasıyla özellikle işletim sisteminde başarılı optimizasyon.
    oldukça kaliteli malzeme yapısı
    kutusunda herşey var hdmi kablosun yanında geliyor.


    eksileri :

    kamerası rakiplerine göre iyi degil.
    1080p video kayıt özelligi şuanda yok.(benim içim çok önemli degil )
    titreşim özelligi biraz zayıf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericx -- 13 Mart 2012; 21:33:18 >
  • arkadaşlar,ankara bu telefonu bulabileceğim telefoncu ya da turkcell bayisi var mı?bir de yenil akıllı telefonlar(huawei ascend p1,d1 quad veya htc one x,s ve lg optimus 4x hd) türkiye ne zaman satışa çıkacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muuzoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: okilincoglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: iu80

    ACİL YARDIM
    arkadaşlar telefona ne oldu bilmiyorum ama go launcherı yükledim sırf şu ses tuşundan tel kilidin açmak için ama bir şey anlamadın ve sildim sildikten sonra telefonda şu an sadece bildirim ekranı görünüyor onun dışında ekran tamamen siyah gözüküyor telefonun ekranını açamadığım için fabrika ayarlarına dönde diyemiyorum ne yapabilirim servise vermeden benim yapabileceğim bir şey varmı cihaz wifi açık telefon özelliği gelen çağrıya sadece bildirim ekranında meşgula atabiliyorum ama çamıyorum açma tuşuna basıp parmak izini okutuncaya kadar herşey normal parmak izini okuttuktan onra siyah ekran oluyor üstte sadece bildirim çubuğu gözüküyor siyah ekran da alt dokunmatiğe tuşlayınca en sodakine klavye çıkıyor ikincisine tıklayınca en son görevler çıkıyor üçüncüsü tepki vermiyor dördüncüsü tepki vermiyor lütfen acil yardım telefonum şuan en temel fonksiyonunu bile yerine getirmiyor


    merhaba dün aynı sorunu bende yaşadım hard reset yaptım bütün oyun ve programlar silindi çok sinir bozucu bi durumdu bende daha önce go luncher yüklemiştim güzel bi arayüzü var fakat kapatmama rağmen kendiliğinden açılıyordu bende 1 kaç hafta önce sildim bikaç gün önce ekran kilidini ses tuşu ile açmak için go locer yükledim fakat go lunchur olmadan çalışmadı öylece kaldı sanırım bu sorunun nedenı go ile ilgili bidaha yüklemeyi düşünmüyorum bu sorunu yaşayıp hard resetsiz çözen varmı herşeyi yeniden kurmak çok eziyetli bu arada reset konusunda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

    Hard reset atmanıza gerek yoktu. Telefonumuzda güvenli başlat "Safe Mod" denen bir güzellik var. Telefonu açıyoruz. Şu hareketli açılış animasyonu geldiğinde ses açma ve ses azaltma tuşlarına aynı anda basın. Cihaz titreyince bırakın.Cihaz güvenli olacak ve temel açılış hizmetleri ve programları dışındaki diğer programları yüklemeyecektir. Bu sayede sorun çıkartan uygulamayı rahatça silebilirsiniz.

    Alıntıları Göster
    Hard reset atmanıza gerek yoktu. Telefonumuzda güvenli başlat "Safe Mod" denen bir güzellik var. Telefonu açıyoruz. Şu hareketli açılış animasyonu geldiğinde ses açma ve ses azaltma tuşlarına aynı anda basın. Cihaz titreyince bırakın.Cihaz güvenli olacak ve temel açılış hizmetleri ve programları dışındaki diğer programları yüklemeyecektir. Bu sayede sorun çıkartan uygulamayı rahatça silebilirsiniz.
    teşekkürler bu çok faydalı bir bilgi oldu.




  • Arkadaşlar bu arada google marketteki ücretli uygulamaları görme ve SATIN ALMA'nın formülünü buldum nette araştırırken.

    bu konuya bir girip bakın ;http://www.androidturkiye.net/2012/03/11/turkiyeden-android-marketteki-ucretli-uygulamalar-nasil-gorulur-ve-satin-alinir/

    1. ve 2. seçenek olmuyor. Boşuna denemeyin. 3. seçeneği uygulayın direk. Bir de root istiyor. Rootsuz cihazlarda çalışcağını sanmıyorum.
    Bir de bilgi vereyim. Satın aldığınız uygulamaları 15 dk içinde geri iade edebiliyorsunuz. Bilesiniz.

    Şu an ne var ne yok indiriyorum :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c_none84

    arkadaşlar ben telefonu yarın turkcell den alıcam büyük ihtimalle.. garanti konusunda sıkıntı çekmemek için biraz daha fazla para verip turkcell iletişim merkezinden almaya karar verdim. biraz zorladılar ama sipariş verme konusunda ikna ettim ..telefon gelicek yarın büyük ihtimalle.
    benin bir sorum olacak T.İ.M den alan arkadaşlar varsa acaba sürüm olarak 2.3.4 mü geldi yoksa eski sürüm mü geldi bilgilendirirseniz sevinirim.

    2.3.4 ile geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Arkadaşlar kuzene android telefon bakıyoruz. htc inc s düşünüyorduk fakat bu aklımı bayağı karıştırdı. Ara yüzü nasıl? İce cream kesin gelecek mi? Bu soruların cevabı bana yeter şimdilik. Cihazı inceledim çok güçlü bir cihaz.
    Edit:Herhangi bir ekran yada kasa sorunu var mı? Kısaca almayın diyen var mı :) ice için fazla bilgi bulamadım o yüzden soruyorum.

    ICS kesin gelecek.

    Piyasadaki en güçlü cihazlardan. Hem de fiyatı da diğerlerine göre çok uygun.
  • ya arkadasla bende tam alma arifesindeyken cok guclu cıhaz cok guclu cıhaz dıye bı baktım karsılastırmalarda pekte gucunu goremedim kullananlar bu konuda yorum yaparsa ona gore alıcam bakın burda karsılastırmasıda var

    msm8660 + adreno 220 baya fark bindiyor tegraya

    http://www.scroll.com.tr/forum/ipad/59-tegra-2-vs-apple-a5.html

    sizce 860 verip bunu almakmı 300-350 daha verip evo 3d almakmı?


    EDİT: BENIM GIBI DAHA ALMAYIPTA ALMAYI DUSUNEN ARKADASLAR VARSA HEPSIBURADAYA MESAJ ATSINLAR HEDİYE CEKI YADA KARTLARA PUAN KAMPANYASI YAPMALARI ICINDE BELKI GAZA GELIRLERSE ALALIM BIRAN ONCE BI TELEFON ARTIK :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 14 Mart 2012; 0:03:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

    quote:

    Orijinalden alıntı: worldmaster61

    Arkadaşlar benim en merak ettiğim husus internet tarayıcı performansı. İnceleme videolarından görebildiğim kadarıyla tarayıcıyı aşağı yukarı indirirken ve yakınlaştırma hareketlerinde takılmalar sezdim ya da bana öyle geldi.

    Şu an elimde Galaxy wifi 5 var ve Samsung nasıl yapıyor bilmiyorum ama tarayıcısı kaymak gibi akıyor resmen. Hiç takılma yok. Aynı şekilde mağazalarda kullanma şansım oldu SGS2 de de tarayıcının akıcılığı mükemmel.

    Bu cihazları tecrübe etmiş bir kullanıcı olarak Atrix'in tarayıcı performansı beni ne derece tatmin eder? Her iki markayı kullananlar cevaplarsa özellikle daha iyi olur. Yine de tüm atrix kullanıcılarından yardım bekliyorum bu hususta...

    Hocam, kendi tarayıcısı açıkçası beni de pek tatmin etmedi, ardından birkaç tarayıcı deneyim, şu an kullandığım Dolphin Browser gerçekten güzel, bazı özellikleri ile firefoxu da operayı da sollayıp geçiyor, sekme geçişleri, kısayol butonları, bahsettiğiniz kaymak gibi akma mevzusu gibi..

    Telefonun özellikleri herşeye müsait, siz o iş için en iyi programı bulun gerisini atrix halleder;)


    quote:

    Orijinalden alıntı: repartition

    Atrix'de, (veya bu tür telefonlarda diyim)
    not almak kolay mıdır.

    bir android program mı yüklemek gerekiyor
    yoksa kendi sistemi mi var

    Yapılacaklar listesi, alınacaklar, aranacaklar vs...
    veya kısa notlar...

    Burada önemli olan pratik olabilmesi

    Teşekkürler


    Telefon ile birlikte gelen programlar içinde bu dediklerinizi yapabilecek bir program yok, en fazla takvim'i kullanarak yapılacaklar listesi, alarmlar vs eklenebilir. Ben de aynı özelliklerde bir program ararken Note Everything uygulamasını buldum, hızlı ve kullanışlı bir not programı, belki daha iyileri de vardır sonuçta Android uygulamalar sınırsız..


    quote:

    Orijinalden alıntı: essi_cash

    arkadaşlar yarın hepsiburadadan 860 TL ye cihazı almayı düşünüyorum,
    sorularıma cevap verirseniz cok sevinirim;
    1- bu fiyata almamı önerir misiniz?
    2- telefonun özellikleri süper ama 2 konuda olumsuzluk gördüm, biri ekrana dikkatli bakıldıgında piksellerle ilgili bi sıkıntı farkedilebiliyormus, u rahatsız edici düzeyde mi, digeri de dokunmatik kalitesi cok iyi degil denilmis, aksamalar oluyormus, dogru mu?
    3- son güncelleme ile 1080P full HD video kaydı yapılabiliyor mu?
    4- hdmi ile fullHD bi televizyona baglandıgında tam ekran olarak ve sorunsuz bir şekilde cekilen fotograf ve videolar izlenebiliyor mu?

    şimdiden teşekkürler

    1- HB fiyatı şu an piyasadaki en uygun fiyat, iki arkadaşıma bu fiyattan HB'den aldırdım, daha uygunu şu anda kesinlikle yok..

    2- Pixel meselesi saçmalıktan öte değil.. İnsan gözü 10cm sonrasını odaklayamaz, yani 10cm'den daha yakın telefona bakamazsınız, baktığınızda göremezsiniz.. Odak mesafesi çok düşük bir kamera veya benzeri aletle bakıdığında pikseller görünecektir elbette, ama öyle bakıp da piksel seçmek, yok öle bişey:) dokunmatik kalitesi hüsrana uğratacak ölçüde kesinlikle değil, ben iphone üstüne bu cihazı kullandım, dokunmatiğinin hiçbir eksiği yok..

    3- Üstünde yüklü 2.3.4 ROM'u ile 1080p çekim yapılmıyor, marketten indirilen ek programlar ile şu an çekim yapılabiliyor, ICS ile ek uygulama gerekmeksizin yapılacağı da açıklandı.

    4- Entertainment Center (HDMI ile TV'ye bağladığınızda açılan arayüz) ile bu dediklerinizin hepsi yapılıyor.. Dün HD olarak Spartacus'ü izledim, ne diyeyim ki mükemmel:)

    5- 5800 ile dış ses karşılaştırması da 3 gün evvel yaptım, iyi denk geldi:) Çok daha iyi, daha yüksek ses, titreme cızırtı olmaksızın.

    cok saol dostum aydınlattın beni, adamsın:)




  • arkadaşlar neti çook çook hızlıydı ( vodAfone 1 ay bedava :D )

    ama adil kotaya girince hız kaplumbaağa gibi oldu :D

    ayrıyaten Allah nazardan saklasın bende daha reset yok...

    3 günde 3.5 gb veri indirmişim vodafonedan :D ( daha ne olsun :D )

    telefon ısınıyor dosya indirirken ama o kadar fazla değil.

    batarya 1 gün falan gidiyor ( devamlı dosya indiriyor 96 kbit = 12 kbyte hızla :D )
  • Hayırlısıyla bende bu hafta sonu istanbulbilşimden almayı düsünüyorum arkadaslar.1 aydır androidsiz dolasıyorum kendimde eksiklik hisssetmeye basladım Telefon almaya karar verirken motorola gözüme carptı ve gayet donanım olarak fiyat bazında çok makul bir telefon gercektende çünkü bu donanıma sahip diğer telefon modellerinde fiyatlar ucuk işlemcisiyle ram ıle zaten kafadan olayı koparıyor...gecen sene cıkan bir telefon ama Türkiyeye yeni girdi.gecen sene bu sartlarda burda olsaydı piyasayı darmadagın ederdi kesin:)
    Hayırlısıyla hafta sonu gelsin bende aranıza katılacagım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c_none84

    arkadaşlar ben telefonu yarın turkcell den alıcam büyük ihtimalle.. garanti konusunda sıkıntı çekmemek için biraz daha fazla para verip turkcell iletişim merkezinden almaya karar verdim. biraz zorladılar ama sipariş verme konusunda ikna ettim ..telefon gelicek yarın büyük ihtimalle.
    benin bir sorum olacak T.İ.M den alan arkadaşlar varsa acaba sürüm olarak 2.3.4 mü geldi yoksa eski sürüm mü geldi bilgilendirirseniz sevinirim.

    garanti konusunda nasıl bir sıkıntı çekmemezlik olacak ki? türkcell ver ben yapıcam demeyecekki alacak teleservise verecek aracı kurum gibi bi nevi aynı hesap boşa fazladan para verme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usa2006

    arkadaşlar,ankara bu telefonu bulabileceğim telefoncu ya da turkcell bayisi var mı?bir de yenil akıllı telefonlar(huawei ascend p1,d1 quad veya htc one x,s ve lg optimus 4x hd) türkiye ne zaman satışa çıkacak?

    yazdıgın telefonlar nisan mayıs arasında gelecek ama hangisi atrixi tokatlar tartışılır :) en güzeli turkcell müşteri hizmetlerini ara sistemden bakıp söylüyorlarmıs bildigim kadarıyla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzahir

    ilk android deneyimim. mesaj geldiğinde isim çıkmıyor , rehberi bulamadım :D ve telefonu sessiz , dış ortam gibi tercihlere nasıl ayarlayabilirim ?

    rehbere gir dogal oalrak boş oldugunu göreceksin. o asagıda 3 4 çizgi alt alta olan tuşa bas içe/dışa aktar var oradan sim karttan telefona aktarabilirsin numaraları isimleri.tercihler içinde menüyü bi karıstır telefon elimde degil direk bakıp söyleyemedim.sende öyle armut düş agzıma düş yapma az bak karıstır :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 14 Mart 2012; 4:32:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eddl

    Hayırlısıyla bende bu hafta sonu istanbulbilşimden almayı düsünüyorum arkadaslar.1 aydır androidsiz dolasıyorum kendimde eksiklik hisssetmeye basladım Telefon almaya karar verirken motorola gözüme carptı ve gayet donanım olarak fiyat bazında çok makul bir telefon gercektende çünkü bu donanıma sahip diğer telefon modellerinde fiyatlar ucuk işlemcisiyle ram ıle zaten kafadan olayı koparıyor...gecen sene cıkan bir telefon ama Türkiyeye yeni girdi.gecen sene bu sartlarda burda olsaydı piyasayı darmadagın ederdi kesin:)
    Hayırlısıyla hafta sonu gelsin bende aranıza katılacagım

    türkiyeye ilk çıktıgı zaman gelse bu fiyattan kesinlile gelmezdi eger geldigini varsayarsak androidde türkiyede lider olarak motorola atrix ve huawei u8800 ideos x5 kalır forum uçuşa geçerdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: madhane

    ya arkadasla bende tam alma arifesindeyken cok guclu cıhaz cok guclu cıhaz dıye bı baktım karsılastırmalarda pekte gucunu goremedim kullananlar bu konuda yorum yaparsa ona gore alıcam bakın burda karsılastırmasıda var

    msm8660 + adreno 220 baya fark bindiyor tegraya

    http://www.scroll.com.tr/forum/ipad/59-tegra-2-vs-apple-a5.html

    sizce 860 verip bunu almakmı 300-350 daha verip evo 3d almakmı?


    EDİT: BENIM GIBI DAHA ALMAYIPTA ALMAYI DUSUNEN ARKADASLAR VARSA HEPSIBURADAYA MESAJ ATSINLAR HEDİYE CEKI YADA KARTLARA PUAN KAMPANYASI YAPMALARI ICINDE BELKI GAZA GELIRLERSE ALALIM BIRAN ONCE BI TELEFON ARTIK :D


    Ben de evo 3d almayı düşünüyordum ancak evo 3d'nin A8 mimarisinde işlemcisi olması ve performans olarak atrix'le eşit olması, kullananlarla görüşünce 3d'nin neredeyse hiç kullanılmadığını öğrenmem vazgeçmeme neden oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.