Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.155.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frécoß

    Artık orjinal bataryanın çok kısa bir kullanım süresi sunmasından dolayı yeni bir bataryaya ihtiyacım var arkadaşlar. AliExpress'e falan bakındım tabii ki hepsi sahte ürünler. Bu ürünlerin sağlık açısından ilerde bir sıkıntı çıkarma olasılığı var mı ? (Şişme , patlama vs) Bir de orjinal batarya kadar olmasa da ona yakın kullanım süresi sunar mı ?

    Daha önceki sayfalarda tartışılmıştı sanırım. Konuda arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bu saatten sonra pek cevap geleceğini sanmıyorum, benim de bi bilgim yok bu konuda.
  • Bi' önceki sayfada yine ben sormuşum hocam birkaç ay önce. Ama daha öncelerini kastediyorsanız bir bakayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 1 Temmuz 2015; 2:07:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frécoß

    Bi' önceki sayfada yine ben sormuşum hocam birkaç ay önce. Ama daha öncelerini kastediyorsanız bir bakayım.

    Sizin sorunuzu demişim sanırım ben ama sanki daha önce tartışılıp bi çözüm bulunmuştu gibi hatırlıyorum.
  • Anladım , ben daha öncelere bir bakayım o zaman. Teşekkürler.
  • Uzun ve sabırlı bir mücadelenin sonunda hizlial'dan 6 ay tamir edilmeyip tüketici hakem heyetine başvurmamla başlayan para iadesi talebim sonuçlandı ve para hesabıma yattı. 657tl civarı bi para yattı buradan hiç değer kaybetmeyen bi cihaz yapabildikleri için motorolayı kutluyorum çok şahane oldu. Sürecin 5-6 ayı serviste 3-4 ayı h. heyetinde 2-3 ayı da hızlıal'da olmak üzere yaklaşık 1.5 denede hakkımı aldım. İşin güzel tarafı garantinin bitmesine 1 ay kalmıştı gönderdiğimde. teleservis türlü çakallıklar yaptı ama tahtakale görmüş bu arkadaşınız yemedi ve hakkını aldı. darısı tüm haklılara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilbeyemre İ kullanıcısına yanıt
    hadi hayırlı olsun, hb hiç sorun çıkarmamıştı hakem heyeti kararından sonra. teleservice ise dediğiniz gibi türlü çamura yattı, motorola Türkiye sağ olsun sadece gaz aldılar hiç etkileri olmadı.
  • 3.1 kernelde son durum nedir? Kim geliştiriyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Hizli al sürecin kendine geldiğinde uzamasında suçu teleservise attı yok cihazı göndermediler yok evrakları doldurmadılar falan diye ilk bi iki kavga ettim ama sonra kendi kendime dedim nasılsa para gelecek ne geriyosun kendini ha 3 ay önce ha 3 ay sonra diye ama takibi de bırakmadım belirli aralıklarla direk muhatabına taciz aramaları yaptım. Sıkıştırmadan olmuyo maalesef. Satsam 150 tl edermiydi bilmiyorum ama 650 lira çok iyi oldu. Hatta aparatlar (dock vs) bende kaldı. İsteyene küçük bi ücret karşılığı gönderebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5Ghz Wifi destekliyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sorun çözmediysen bende bir dokunmatik ekran var senin hesap aliexpresten alınma ücretsiz yollayabilirim benim telefon kullanılmayacak duruma geldi sonunda belki senin işine yarar
  • Teşekkür ederim bende ekranı değiştim ancak çalışmadı. Satıcı yenisini gönderdi o da öylece duruyor. Henüz takmadım telefoncuya götürüp denicem. Olmazsa irtibata geçerim çok çok sağolun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    maddi imkansızlık dolayısı ile motorola atrix modelini kullanmak zorundayım ve sizlerden bir ricam var,telefonda android 2.3.4 var ve ben bunu iyileştirmek istiyorum çünkü pek çok programda versiyondan dolayı yükleme yapamıyorum hatta youtube bile oynatmıyor.Sorun şu ki ben rom işlemlerinden hiç anlamıyorum.Bana lütfen yardımcı olun ,jelly bean e bile razıyım yeter ki 2.3.4 den kutulayım
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-sniper -- 24 Ağustos 2015; 13:16:11 >
  • Allah nazardan saklasın atriximle sorunsuz devam ediyoruz yolumuza ancak yeni bir telefon ama hevesi olmaya başladı ufaktan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ex-sniper

    ...
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-sniper -- 24 Ağustos 2015; 13:15:48 >
  • Arkadaşlar, dokunmatik ekranda sıkıntı var. Ne yazık ki garantisi bitti. Bugün yaşadığım ilçede telefoncuları gezdik ancak hiçbirinde Motorola parçası yokmuş, zaten olmasını da beklemiyordum. Teknik servise götürsem bir sürü para ve zaman kaybı. Sanırım yurt dışından ekran sipariş edeceğim. Dokunmatik sıkıntısı yaşayan arkadaşların yardım ve önerilerini bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunahankocak

    Arkadaşlar, dokunmatik ekranda sıkıntı var. Ne yazık ki garantisi bitti. Bugün yaşadığım ilçede telefoncuları gezdik ancak hiçbirinde Motorola parçası yokmuş, zaten olmasını da beklemiyordum. Teknik servise götürsem bir sürü para ve zaman kaybı. Sanırım yurt dışından ekran sipariş edeceğim. Dokunmatik sıkıntısı yaşayan arkadaşların yardım ve önerilerini bekliyorum.

    ne gerek var ? stock rom'u 2.3.4 olan bir telefona neden masraf yapıyorsun ki ? benimki de garantisi bittiği anda bozuldu ve bir süre öyle kullandım sonra attım.
  • emptybottle kullanıcısına yanıt
    ucuza ekran sorununu cozebilirse yukler jb falab kullanir mis gibi. bugun 400-500 liraya satilan pek cok telefondan iyi hala cihaz. Aktif olarak kardesim kullaniyor bir sorunu da yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu play sstore sorunu nolcak indirme olmuyo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suicide

    ucuza ekran sorununu cozebilirse yukler jb falab kullanir mis gibi. bugun 400-500 liraya satilan pek cok telefondan iyi hala cihaz. Aktif olarak kardesim kullaniyor bir sorunu da yok.

    hiçbiri stock rom kadar stabil olamaz, eğer rom yükleyip kullanılırsa şarj çok az gitmeye başlar. ve stock rom'da donup yeniden başlatıyordu kendini ben en son bu yıl içinde kullanırken. yıllar geçtikçe donması arttı çünkü uygulamalar güncellendikçe kaldıramıyor, birçok uygulamayı çalıştıramıyor. 9gag gibi basit bir uygulamada kitleniyordu ve bataryayı çıkarmak gerekiyordu, daha fazla söze gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.