Şimdi Ara

Motor kullagi arizasi varmis . neden arızalanir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dusuk devirde vitesteyken ayagini gazdan cek vuruntu olursa kulaktir. kontak kapatirken sarsinti varsa kulaktir. gereginden fazla rolantide sarsinti varsa bir ihtimal kulaktir. hizli kalkista sarsinti varsa bir ihtimal kulaktir.

    kulagin illa degistirmek icin islevini yitirmesine gerek yok belirli bir kmden sonra degistirmekte fayda var pahali bir parca degil zaten ayni sey sanziman kulagi icinde gecerli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 2 Mayıs 2016; 10:00:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vuruntu dediğiniz nedir hocam açarmısınız . pek anlamıyorum ben bu işlrden sadece sürüyorduk düne kadar birde servise bakımlarını yaptırırdık .. böyle giderse bizde öğrenecez . :) garaj kurup :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    vuruntu dediğiniz nedir hocam açarmısınız . pek anlamıyorum ben bu işlrden sadece sürüyorduk düne kadar birde servise bakımlarını yaptırırdık .. böyle giderse bizde öğrenecez . :) garaj kurup :)

    yani ayagini gazdan cekince araba ileri geri gidiyormus gibi olur hani acemiler yeni kullanirken yaparlar genelde bilmem anlatabildimmi : ) sonucta soyle soyleyeyim sana kulaklar bozulunca motorun vibrasyonunu sarsintisini gereginden fazla hissedersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.