Şimdi Ara

motor koruma ve boya koruma şart mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracı alalı tam 1 sene oldu.

    vw servise geçen gittim.servis bir şirkete boya koruma,motor koruma,detaylı iç temizlik bunları üçünü 350 ytl yaptırıyor.?


    benim sorum şu sizlere :

    değer mi bunları yaptırmaya? şart mıdır?
    bir faydasını görebilir miyim. bunları yaptırıp memnun kalan var mı?



  • Eğer aracınız koyu renk değilse bence boya korumaya o kadar para vermeye hiç gerek yok,ama koyu renkse yaptırın(özellikle siyahsa).Motor koruma ve iç temizlik ise aracınızın biraz daha temiz durmasını ve daha az kirlenmesini sağlar 1 yıllık arabaya bence gerek yok.
  • Benimde 2004 parLak kirmizi poLo var. Boya koruma dusunuyorum. Zaten boya koruma deniLdiginde insanLar aracin renk guzeLLigini koruyacak gibi dusunuyor sanirim. AsLinda oda var ama daha cok kus pisLigi, agacLardan dusen yapiskan maddeLer, sinek pisLikLeri ve uzun yoLda araca yapisan sinekLer vs. Boya koruma sayesinde tazyikLi su iLe gider. Boya koruma yoksa arac yikamacida fircaLansa biLe gitmiyor cogu zaman. Ama vw'nin gerek aracLarina kuLLandigi renk oLsun, boya oLsun 1 numara bence. 2004 modeL aracin renk ve parLakLiginda 1 gram soLma, bozuLma yok. Zaten geneL anLamda 1 numaraLar bana gore. Piyasada hic rengi soLan, bozuLan vw gormedim desem yeridir. Ama diger aracLarLa yan yana koydugumda icLerinden 1 tek benim arac goze batiyor parLakLigindan doLayi. Vw aracLari iyidir. Buna ragmen boya korumada dedigim gibi dis etkenLerin araca yapisip daha koLay cikmasini sagLamak icindir. Benim arac haLa fabrika cikisLi boya koruma iLe duruyor. Ama gordumki dis etkenLer yapistiginda koLay cikmiyor. BakaLim dusunuyorum ben yaptirmayi arac 5 yas'ina basti. Sizin arac kac yas'inda biLmiyorum ama durumunuzda bir etki yapmayacak ise yaptirin 1 defa derim.

    Bence servisten ziyade ozeL iyi bir boya koruma iLe ugrasan tip yerLere gidin derim. Ankara'da sadece boya koruma 200-250 Lira oLmasi Lazim. Yani o civardadir geneL oLarakta.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.