Şimdi Ara

Motor alıcam yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende öğrenciyim ve pulsar kullanıyorum, öncelikle öğrenci adam motor değiştiremiyor ondan ikinci elinden ziyade parça fiyatları ve yakıt tüketimine odaklanmanı tavsiye ederim. Parça fiyatı az yakıt tüketimi ve sorunsuzluk denince akla CBR geliyor fakat buradada en önemli nokta tecrübe daha ehliyetin dahi olmadığını düşünürsek R25 fazla güçlü kalabilir. Şayet eğitimimi (honda/GİS akademi vs) alırım minumum kask/mont/eldivensiz motora binmem diyorsanız R25 den başkası alınmaz. Bir süre sonra motor güçsüz gelmeye başlıyor ve sürekli ah değiştirebilsem diye iç geçiriyor herkes.
  • R25 Başlangıç motoru değildir . Uydurmuyoruz . Eğer derseniz ben sizin bildiğiniz insanlardan değilim , herkezden daha hızlı öğreniyorum . raceing aracı enduro gibi dağda taşta kullanabilecek beceriye sahibin örnek olarak verdim . git al kardeş biz mi tutuyoruz . Hondacı değilim. şu an elime para geçse inazuma-f ardından mt07 alır keyfime bakarım . her markanın bir adım önde yada geride ürünler vardır. zevkler renkler tartışılmaz o nadenler bukadar çok model var . R25 başlangıç motoru olarak önermiyorum, güçlü makinedir . yeni başlayacak yada 1000 km tecrübem var diyen adam için uygun değildir.
  • Anlaşılan siz ya mühendissiniz yada motosiklet parçaları satan birisiniz. Teorileriniz sizi bağlar kendi fikriniz. Hayır ben hiç honda motosiklet parçalarının plastik karışım bilmem ne oranına yada kullandığı metalin demir alüminyum oranını ölçmedim. Merak da etmiyorum zaten. Tek bildiğim bu firmanın dünya global pazarında motosiklet satışında açık ara birinci olduğudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küba superlight 200 benim bu alemde bindiğim en dandik motorlardandir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krosser K kullanıcısına yanıt
    Sizi bu dusunceye sevk eden sebep nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadasimda vardı motorum servisteyken 2 3 günlüğüne almıştım daha 4.500 kilometrede blok delinmisti resmen kaynak yaptırdık. Sonra çok ağır bi kaza olmamasına rağmen şase yamulmustu. Bakın mondialde kaliteli bi motor değil ama hiç yoktan parçaları ucuz. Bunun parcalarida pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdığın motorlar ile alakasız ama yamaha xmax 250'ye de bir bak derim.
    ktm duke 200'den geçtim gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.