Şimdi Ara

Moto g4 alınır mı?(ucuz fp telefon önerisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG g2 rahmetli oldu, açılmıyor açılsa bile bir kaç sn de kapanıyor. Buzdolabında yaklaşık 10 sn açıldı mesela. Dışarda ise bot ekranını geçemiyor pil bitmiş gibi gidiyor.

    Çok para harcamak istemiyorum. LG g5 e baktım 1300 1400 civarı en ucuz, gerek yok o kadar vermeye dedim. Mi5 s veya mi5 de alabilirim. Ancak para harcamak istemiyorum. 2 sene sonra göreve başlayınca değiştiririm zaten diyorum.

    750 ye moto g5 fena değil gibi. Lenovo k5 plıs da var o da olabilir ne dersiniz!?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • HB'dan 850 TL'ye G4 plus aldık kayınvalideye, parmak izi okuyucu, lazer odaklama, hafıza kartını ana bellek olarak seçmek ve pil ömrü bence olumlu özellikleri. Ayrıca 5.5 boyutunda olmasına rağmen kıvrımlı yapısıyla çok rahat kavranıyor. Çok beğendim ben telefonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 30 Temmuz 2017; 15:33:10 >
  • Lg g2 den gectim sarj aleti haric muthis fiyat performams bence.xiaomilerden daha uzun vadeli verim verecegine inaniyorum cunku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: ghost touxh oldu ilk sarjdan. Kulaklik ve usb kablosu çıkmıyor.. icinden cikan sarj aleti g4 normal için 550 ma lik yanintelefonu kullanmazsaniz 6 saatte doldurabilorisniz. Alttaki tuslarin yeri degosmiyor. Basketbolcu degilseniz tek elle geri tusuna basmak zor biraz telefonun dusmesini riske etmeden... android 7 gelmis hali hazir da telefona.



    Ghost touch sorunu olmaz ben guveniyorum diyorsaniz (ben oyle demistim) 50 ser lira hizlo sarj ve kulakloga verorseniz donanimj guzel telefon. Tuslarin yeri degismiyor coo buyuk bir eksiklik. Onun disinda alabilorisniz. Ha ben ne alirim ne de aldiririm bubsaatten sonra.Alanlar da internetten alsin ghost touch filan olursa direk iade edin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.